Închide meniul

Joyskim Dawa, prima conferință la FCSB: „E cel mai bun club! Joacă mai bine decât CFR Cluj”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 iunie 2022, 18:12

Joyskim Dawa, prima conferință la FCSB: „E cel mai bun club! Joacă mai bine decât CFR Cluj

Joyskim Dawa a semnat cu FCSB

Joyskim Dawa, alături de Gigi Becali la prezentarea la FCSB / AS.RO

Joyskim Dawa a fost prezentat oficial la FCSB. Fundașul venit de la FC Botoșani a declarat că a refuzat-o pe CFR Cluj pentru echipa lui Gigi Becali joacă un fotbal mai bun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dawa a fost ofertat și de CFR Cluj, dar camerunezul a ales-o pe FCSB. Fundașul e sigur că roș-albaștrii pot cuceri titlul în stagiunea următoare.

Joyskim Dawa, prima conferință la FCSB

„Cred că e cel mai bun club, joacă cel mai bun fotbal din această ligă, cred ca poate câștiga titlul în sezonul următor. La un club mare nu faci greșeli mici sau greșeli mari. Aici nu e ca la Botoșani. O să fac tot ce pot. O să încerc să ridic echipa. Să joc mai bine ca la Botoșani.

Cu Craiova nu am vorbit, am vorbit cu CFR, cu antrenorul, am vorbit cu o echipă din Italia. CFR a făcut o ofertă, dar nu a fost mare. FCSB joacă un fotbal mai bun”, a spus Joyskim Dawa, la prezentarea oficială la FCSB.

Joyskim Dawa a negociat personal cu Gigi Becali transferul la FCSB. Mutarea fundaşului de la Botoşani la FCSB intrase  în impas, asta după ce sâmbătă Gigi Becali l-a dat ca sigur la FCSB.

Reclamă

Până la urmă, Gigi Becali i-a îndeplinit toate pretențiile lui Dawa. Fundașul a semnat un contract valabil pe 2 sezoane şi are o clauză uriaşă de reziliere.

Gigi Becali: „Are clauză 20 de milioane de euro”

„Suma o ştiţi de la Iftime. Salariul e cât a vrut el. O clauză de 20 de milioane de euro. Eu atât am scris. 20 de milioane vreau să iau pe el. Dacă eu iau 20 de milioane pe el, cât i-am dat lui Iftime, scot banii de la echipa națională.

E mai greu să găsești acum fundași centrali. Eu îl luam mai demult, dacă nu mă influențau alții, că tralalala. Eu am pus ochii pe numărul 5, nu știam cum îl cheamă. De acum opt luni, nouă luni. Vedeam numărul cinci și ziceam: ‘Bă, cine e ăsta numărul cinci?’ Am crezut că e mijlocaș că el era în față. El e creștin, nu știam, acum mi-a zis el.

Reclamă 4 / 0/3

Când e unul de îmi place mult, nu mai țin cont. Are putere forță, nu vreau să am emoții la cornere. Nu dă nimeni cu capul în fața lui, cum era Szukala. O să vedeți că el va fi mult mai bun la noi decât la Botoșani. E foarte puternic și fotbalist.

Pe aia (n.r. – FCSB ar negocia cu un fundaș din Georgia) am aruncat-o și eu așa că nu aibă el pretenții mari. Avem negocieri cu georgianul, doar ca nu este comunitar, și nu-mi convine să plătesc 70% taxe. Am cei mai înalți fundași centrali din România, să dea cu capul. La revedere, nu mă interesează. Să vorbească el, el e fotbalist”, a spus Gigi Becali, la prezentarea lui Dawa.

Cum ar putea arăta FCSB, cu Dawa în teren

Pe lângă Dawa, FCSB l-a adus și pe Rachid Bouhenna. Cei doi ar intra direct în primul „11” al lui FCSB, ținând cont și de accidentarea lui Cristea. Haruț poate juca și el în centrul apărării, dar fundașul de 23 de ani nu l-a impresionat pe Gigi Becali.

De la mijloc în sus, Tănase, Olaru și Popescu rămân puncte fixe. Florinel Coman e marele pariu al lui Becali în noua stagiune.

Posibila echipă a FCSB-ului în sezonul viitor:

Târnovanu – Crețu, Dawa, Bouhenna, Radunovic – Edjouma, Olaru, Tănase – Tavi Popescu, Florinel Coman, Cordea

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și