Închide meniul

Jucătorii care au făcut diferenţa la FCSB, în acest sezon: „S-a vorbit puţin, sunt foarte buni!” Concluzia lui Florin Gardoş

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 februarie 2024, 9:19

Jucătorii care au făcut diferenţa la FCSB, în acest sezon: „S-a vorbit puţin, sunt foarte buni! Concluzia lui Florin Gardoş

Jucătorii care au făcut diferenţa la FCSB, în acest sezon

Jucătorii de la FCSB, bucurie în timpul unui meci/ Profimedia

Florin Gardoş a identificat jucătorii care au făcut diferenţa la FCSB, în acest sezon. Fostul internaţional a avut doar cuvinte de laudă la adresa fundaşilor centrali, Siyabonga Ngezana şi Joyskim Dawa, fiind de părere că aceştia au făcut un sezon execelent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este lider detaşat în Liga 1, şi poate restabili diferenţa de 11 puncte faţă de rivalele Rapid şi CFR Cluj, dacă o va învinge pe Farul. Duelul cu trupa lui Gică Hagi va fi luni, de la ora 20:00, în format live text, pe AS.ro.

Jucătorii care au făcut diferenţa la FCSB, în acest sezon

Florin Gardoş a declarat că spre deosebire de alte sezoane, s-a vorbit foarte puţin de fundaşii centrali de la FCSB, acest lucru accetuând forma lor foarte bună. Fostul internaţional a remarcat constanţa lui Ngezana şi Dawa, mărturisind că cei doi au câştigat foarte multe dueluri.

De asemenea, întrebat dacă FCSB mai poate pierde titlul, Gardoş a dat un răspuns categoric. Acesta a transmis că ar fi o adevărată surpriză dacă roş-albaştrii ar rata campionatul, fiind de părere că acest lucru se poate întâmpla doar dacă vor fi loviţi de ghinion şi un jucător important se va accidenta.

„Până la etapa asta aș fi zic că nu, dar diferența e prea mare între FCSB și restul. Să câștigi în felul ăsta la Craiova cred că ar fi o surpriză uriașă să nu ia titlul. Inițial am zis vine play-off, va fi echilibrat, dar diferența asta mare de puncte, faptul că în play-off în anii precedenți a recuperat distanța față de locul 1.

Reclamă

Îmi e greu să cred, sper să nu se întâmple treaba asta. Dacă pleacă Compagno să nu rămână, să se accidenteze Băluță să nu aibe soluții. Să nu plece Florinel, doar o chestie din asta să se accidenteze un jucător important. Diferența e prea mare.

Când nu ajungi să vorbești despre fundașii centrali înseamnă că e bine. Și despre Ngezana s-a vorbit puțin pentru că sunt foarte buni cei din față. Dawa nu a mai greșit, joc aerian, forță, e la un nivel excepțional. Mie mi-a plăcut mai mult Ngezana dacă e să luăm de la începutul sezonului.

Ținând cont că a schimbat țara, cultura și condițiile speciale de la FCSB, mi se pare un transfer reușit. Au fost constanți amândoi și-au câștigat duelurile”, a declarat Florin Gardoş, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, discurs războinic după ce FCSB a „zdrobit-o” pe Universitatea Craiova

Gigi Becali a avut un discurs războinic după ce FCSB a „zdrobit-o” pe Universitatea Craiova. Patronul roş-albaştrilor este în extaz după succesul echipei sale de pe Ion Oblemenco, FCSB ajungând la 50 de puncte după 23 de etape disputate în Liga 1.

„Atât timp cât voi fi credincios Dumnezeului meu, de nu vom bate Barcelona, Real Madrid, City şi PSG şi pe toate. Aşa este. Dar trebuie să fiu credincios Dumnezeului meu! Eu nu eram cum trebuia să fiu şi nu m-am ţinut de cuvânt. Acum să vedeţi, staţi să crească cupolele pe biserică, să îndeplinesc făgăduinţele Domnului.

Stai să fac şi pictura, stai să înceapă şi liturghia şi o să vedeţi voi ce va fi Barcelona sau Real Madrid în faţa noastră.

A fost un test, un test bun. Mi-am dat seama. Vezi care este diferenţa între mine şi ei? Hai să nu spunem, ei, să spun Mihai (n.r. Rotaru) care este prietenul meu. Deci eu am fost la echipă acum vreo 2 ani şi le-am spus aşa: ‘Jucaţi fotbal. Aveţi familie, aveţi copii, şi gândiţi-vă dacă v-ar place altul să vă rupă piciorul vouă. E meseria voastră”, a declarat Gigi Becali, într-o conferinţă de presă la palat.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și