Închide meniul
Video

Jucătorii de la FCSB au pus tunurile pe Horaţiu Feşnic: „Ne simţim vânaţi” / „A fost depăşit de meci!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 ianuarie 2023, 22:38

Jucătorii de la FCSB au pus tunurile pe Horaţiu Feşnic: "Ne simţim vânaţi" / "A fost depăşit de meci!"

Horaţiu Feşnic a arbitrat FCSB - Farul 2-3 / Hepta

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbaliştii vicecampioanei României nu îşi explică de ce un arbitru din Cluj-Napoca a fost desemnat să decidă soarta derby-ului de pe Arena Naţională.

Jucătorii de la FCSB au pus tunurile pe Horaţiu Feşnic

Pe final cred că au fost două goluri primite ciudat, din niște faze pe care domnul arbitru le-a văzut greșit. Asta a fost, am pierdut cele trei puncte. După părerea mea, nu cred că Omrani influențează acea fază. Am văzut golul lui Bruno Fernandes și Rashford din Premier League, la meciul cu City. Doar domnul Feșnic, originar din Cluj, putea să vadă așa această fază.

Reclamă

Normal că ne simțim vânați, dacă la derby-ul FCSB-Farul deleagă un arbitru din Cluj. Cred că Alibec trebuia eliminat, al doilea galben pentru un fault comis asupra mea. La golul de 2-2 dă un fault inexistent, iar la 3-2 e un fault clar la mine. Nici n-a încercat să se uite la VAR.

Nu putem vorbi cu el, este un pic mai ciudat. Nu știu dacă se dorește CFR campioană, dar nu cred că un arbitru de Cluj trebuia delegat la acest meci„, a spus Darius Olaru la flash-interviu.

Reclamă

De arbitraj s-a plâns şi „Mbappe” Coman. Acesta este convins că Horaţiu Feşnic nu ar fi trebuit să îi acorde cartonaş roşu lui Dawa.

Suntem supăraţi cu toţii după un asemenea meci, l-am avut în mână, l-am controlat. Din păcate, pe final, nu am ştiut să gestionăm anumite situaţii.

La golul lui Alibec, din lovitură liberă, mi s-a părut întai fault la Tamm. Alibec îl trage de tricou şi nu s-a întors faza. Nu ştiu ce să zic. A greşit arbitrul, da! A fost depăşit de meci, ce pot să spun mai mult?!

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: E normal ca un meci FCSB – Farul să fie arbitrat de un arbitru din Cluj? A fost şi junior la CFR) Ai spus-o tu, ce să mai zic. Doar în seara asta (n.r. dacă s-au simţit vânaţi), el putea să întoarcă faza la acel roşu. De ce nu a întors-o? M-am dus şi i-am spus: ‘Poţi să te duci să te uiţi, mi s-a părut că l-a tras de tricoul, l-a dezechilibrat’. Dar asta este, până la urmă am pierdut„, a declarat şi Florinel Coman după meciul de pe Arena Naţională.

Mihai Pintilii, prima reacţie după FCSB – Farul 2-3

Antrenorul vicecampioanei României s-a ferit să fie vehement la adresa arbitrajului. Asigură că greşelile individuale ale jucătorilor său au ajutat-o pe Farul să plece victorioasă de pe Arena Naţională. FCSB a condus cu 2-1 până în minutul 90+4.

Din păcate am pierdut pe nişte greşeli, asta e viaţa. Băieţii au avut o atitudine senzaţională, viaţa merge înainte. Nu vreau să acuz niciun jucător, e vina tuturor. Nu pot să dau într-un singur jucător. A fost roşu… nu pot să dau într-un singur jucător. Din păcate am pierdut 3 puncte, erau o şansă să ne apropiem de locul 2. Nu mă puneţi să dau într-un jucător. E o greşeală personală, atât. Au fost meciuri când Dawa a jucat foarte bine.

Când pierzi de asemenea manieră… Nu vreau să comentez (n.r. arbitrajul). E şi normal, când pierzi în asemnea hal îţi verşi nervii pe cineva.

Să dea Dumnezeu să fie sănătos Coman, mai e o săptămână până la meciul cu CFR. Coman cred că e în forma care era când a venit la FCSB. La cum joacă, nu are cum să nu fie titular. Ăsta e lotul, dacă mai vine cineva îl aşteptăm cu mare drag. Momentan suntem câte 2 pe post. Băieţii îşi fac treaba senzaţional, nu ai ce să le reproşezi. Mă bucur că ei formează o familie şi nu mai sunt jucătorii care erau unul într-o parte, unul într-o parte.

E foarte greu, nu ştiu. Ţine de moment, nu de mine. Probabil mă puneam pe jos, dădeam o minge, făceam un fault, trageri de timp. E lipsă de experienţă. Dar nu vreau să le reproşez absolut nimic.

Nu e un duş rece, când joci cu CFR te motivezi şi joci 100%. Acum vom vedea ce va fi. Suntem conştienţi că va fi un meci foarte greu. Asta le-am spus şi jucătorilor în vestiar: ‘Mergem înainte, nu vreau supărări!’. Miculescu pentru asta a fost adus, să dea pase de gol, să caute poarta. M-aş bucura să finalizeze mai mult. Acum e greu de ales primul 11, dapăi primul 18. Aici e de lucrat şi de gestionat.

Reclamă

Cu CFR aştept 3 puncte şi să jucăm la victorie. Nu mai avem nimic de pierdut, asta e părerea mea„, a declarat Mihai Pintilii la digisport.ro.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
18
mart.
23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
18
mart.
22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
18
mart.
22:30
Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului
Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Liga 1 • 18 mart., 23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea "bombă" făcută de Risto Radunovic
Liga 1 • 18 mart., 22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: "Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul"
Liga 1 • 18 mart., 19:18
Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul”
Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB
Liga 1 • 18 mart., 18:38
„Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie
Antena Sport Update • 18 mart., 17:25
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie