Închide meniul

Albion Rrahmani, după ce Rapid şi-a umilit rivala FCSB, 4-0 pe Arena Naţională: „Normal că luptăm la titlu”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 martie 2024, 22:28

Albion Rrahmani, după ce Rapid şi-a umilit rivala FCSB, 4-0 pe Arena Naţională: „Normal că luptăm la titlu

Benfica, pe urmele rapidistului Albion Rrahmani

Albion Rrahmani, în timpul unui meci la Rapid / Hepta

Albion Rrahmani a oferit primele declaraţii după ce Rapid şi-a umilit rivala FCSB, 4-0 pe Arena Naţională. Kosovarul a reuşit o dublă de senzaţie, în repriza a doua şi anunţă că echipa sa va lupta la titlul din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am jucat cu cea mai bună echipă a Ligii. Au fost mulţi fani. Le mulţumesc tuturor fanilor noştri. A fost o sărbătoare pentru noi. Am jucat foarte bine, am dat 100% de fiecare dată. Am meritat această victorie şi acest scor.

Albion Rrahmani, după ce Rapid şi-a umilit rivala FCSB, 4-0 pe Arena Naţională

Sunt bine acum. Sunt bine fizic, piciorul e ok acum. Norocul meu e familia mea. Tata a fost jucător în Kosovo şi am moştenit talentul lui, mă antrenez mult cu el. Am învăţat multe şi de la foştii mei antrenori.

Normal că luptăm la titlu, suntem într-o formă bună, suntem o echipă bună. Vom lupta pentru titlu”, a spus Albion Rrahmani, citat de digisport.ro.

Rrahmani, dublă în Rapid – FCSB 4-0

Albion Rrahmani a reuşit o dublă de vis în Rapid – FCSB 4-0! Atacantul kosovar continuă să fie unul dintre cei mai importanţi jucători din echipa lui Cristiano Bergodi în acest sezon, iar acest lucru s-a văzut din plin în meciul de pe Arena Naţională.

Reclamă

Rapid s-a impus cu 4-0 în faţa liderului FCSB, în ultimul meci din sezonul regulat al Ligii 1. Albion Rrahmani a marcat două dintre golurile giuleştenilor, ambele în repriza secundă.

Rapid a intrat în avantaj la pauză, graţie golului marcat de Iacob în minutul 33. După pauză, Albion Rrahmani a marcat primul gol din pasa conaţionalului Krasniqi, în minutul 53. În minutul 74, Rrahmani s-a transformat în pasator la golul lui Kransiqi, după care a bifat dubla în minutul 82, atunci când a dus scorul la un neverosiminil 4-0.

Albion Rrahmani a ajuns la 13 goluri în cele 15 meciuri pe care le-a disputat în Liga 1 în acest sezon. Accidentarea gravă suferită în toamnă în preliminariile EURO 2024 nu l-a afectat deloc pe kosovar. El a revenit la începutul anului şi a marcat deja 7 goluri în 2024. Mai mult, el a marcat toate golurile din acest an în meciurile considerate pe teren propriu de Rapid. Partida cu FCSB a avut loc pe Arena Naţională.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și