Închide meniul
VIDEO

Jucătorii FCSB-ului, surpriză pentru Thomas Neubert în cantonamentul din Antalya: „Împreună suntem o familie!”

Cosmin Olteanu Publicat: 9 ianuarie 2023, 22:54

Reclamă
Jucătorii FCSB-ului, surpriză pentru Thomas Neubert în cantonamentul din Antalya: Împreună suntem o familie!”

Jucătorii FCSB-ului, surpriză pentru Thomas Neubert în cantonamentul din Antalya

Thomas Neubert/Facebook

Jucătorii FCSB-ului, surpriză pentru Thomas Neubert în cantonamentul din Antalya!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, FCSB se află în cantonament în Antalya (Turcia). Trupa lui Mihai Pintilii se va întoarce în țară pe data de 20 ianuarie, cu 24 de ore înaintea meciului, din deplasare, cu FC Hermannstadt.

Jucătorii FCSB-ului, surpriză pentru Thomas Neubert în cantonamentul din Antalya

Thomas Neubert, preparatorul fizic al FCSB-ului, a împlinit 54 de ani, iar jucătorii vicecampioanei României i-au pregătit un tort în cantonamentul din Antalya.

Pe contul personal de Facebook, Thomas Neubert a postat un clip în care surprinde momentul când suflă în lumânări.

„Mersi frumos baietii, împreună suntem o familie!!! FCSB = Steaua!!!”, este mesajul care însoțește clipul postat pe Facebook.

Reclamă

FCSB va disputa două partide amicale în Turcia

FCSB a anunțat, printr-un comunicat oficial, că, în cantonamentul din Antalya, va disputa două partide amcale contra polonezilor de la Pogon Szczecin și Rakow Czestochowa.

„FCSB va disputa două partide amicale în stagiul de pregătire din Turcia, împotriva polonezilor de la Pogoń Szczecin (locul 4 în campionat) și Raków Częstochowa (liderul campionatului).

Reclamă 4 / 0/3

Programul celor două partide, care vor fi transmise în direct pe canalul de YouTube FCSBTV, este următorul:
15 ianuarie – 17:00 (16:00 ora României) – FCSB – Pogon Szczecin – Gloria Sports Arena, Belek
16 ianuarie – 17:00 (16:00 ora României) – FCSB – Rakow Czestochowa – Regnum Carya Football, Belek”, se arată în comunicatul emis de FCSB.

Deian Sorescu așteaptă cu sufletul la gură amicalul cu FCSB

Deian Sorescu, mijlocașul celor de la Rakow, susține că amicalul cu FCSB va fi un meci special, având în vedere trecutul său la Dinamo. Totodată, fostul „câine” spune că își dorește să vadă diferențele dintre o echipă românească și una poloneză.

„Va fi un meci plăcut, pentru că vreau să văd diferențele dintre o echipă românească și una din Polonia. Ne duelăm două echipe puternice. Chiar am așteptat un duel de genul acesta… mai era posibilitatea ca, anul trecut, în Europa, să picăm cu Craiova sau CFR, dacă nu mă înșel. Chiar m-aș fi bucurat să pic cu una dintre ele…

Va fi un antrenament bun cu Steaua (n.r. FCSB). E clar că este un duel mai special pentru mine, pentru că am trăit derby-uri. Poate că nu au fost cum erau acum zece ani, dar derby-urile, pe care le-am avut la Dinamo, au fost meciuri mai speciale.

Chiar dacă noi eram într-o situație mai delicată, aveam acea motivație necesară pentru a ne recăpăta puterile la derby-urile cu Steaua.

Eram conștienți și știam ce înseamnă un duel cu Steaua. Steaua – Dinamo va rămâne mereu un derby și nu cred că poate să-l egaleze nimeni în România”, a declarat Deian Sorescu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și