Închide meniul

Jucătorii remarcați de Ilie Dumitrescu de la FCSB, înaintea finalei de titlu cu Farul: „E un progres vizibil!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 mai 2023, 8:22

Jucătorii remarcați de Ilie Dumitrescu de la FCSB, înaintea finalei de titlu cu Farul: E un progres vizibil!”

Jucătorii remarcați de Ilie Dumitrescu de la FCSB, înaintea finalei de titlu cu Farul

Foto: Profimedia

S-a aflat care sunt jucătorii remarcați de Ilie Dumitrescu de la FCSB, înaintea finalei de titlu cu Farul. Fostul internațional susține că există un echilibru între atac și apărare, declarând că Joyskim Dawa și Joonas Tamm traversează o perioadă în care joacă mult mai bine, față de startul sezonului. De asemenea, „Mister” a avut doar cuvinte de laudă și pentru mijlocașii roș-albaștrilor, Ovidiu Popescu, Darius Olaru și Adrian Șut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este la un singur punct de Farul, cu două etape înainte de final. Meciul direct dintre cele două echipe va avea loc duminică, de la ora 21:00, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Jucătorii remarcați de Ilie Dumitrescu de la FCSB, înaintea finalei de titlu cu Farul

Ilie Dumitrescu susține că duelul dintre Farul și FCSB este finala campionatului, fiind convins că echipa care se va impune duminică va deveni campioana acestui sezon de Liga 1.

De asemenea, fostul internațional a mai declarat că roș-albaștrii au făcut progrese vizibile, până a ajunge în acest punct, linia mediană formată din Popescu, Olaru și Șut fiind una excelentă.

„Eu zic că asta e finala, pentru mine ăsta e meciul care va decide campionatul. Dacă va câștiga Farul, e campioană, dacă va câștiga FCSB, e campioană.

Reclamă

La FCSB, e un progres vizibil, mai ales la organizarea de joc pe faza defensivă. Acoperă bine zonele. A fost o mișcare inteligentă cu linia de mijloc formată din Șut, Ovidiu Popescu și Olaru. E un echilibru fantastic între atac și apărare.

Ai și cuplul de fundași centrali, Tamm și Dawa, care arată mai bine decât în campionatul regulat. Apoi, ai jucători care se ridică la un nivel foarte bun”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Ilie Dumitrescu, laude pentru Gigi Becali înainte de Farul – FCSB

Ilie Dumitrescu a avut doar laude pentru Gigi Becali, înaintea meciului de titlu dintre Farul şi FCSB. Fostul internaţional consideră că patronul roş-albaştrilor va avea un rol semnificativ, dacă formaţia sa va reuşi să devină campioană, deoarece el este cel care dictează tot la echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Dumitrescu este convins că Gigi Becali este cel care va face echipa, în duelul cu Farul. Fostul internațional este de părere că tot patronul de la FCSB este cel care decide schimbările, în timpul meciurilor.

De asemenea, „Mister” susţine că latifundiarul din Pipera ia decizii bune în multe momente, lucru evidenţiat de faptul că roş-albaştrii sunt la două victorii distanţă de titlu.

Gigi Becali face toate schimbările, dar ia decizii corecte în multe momente. N-am cum să protejez pe nimeni, să spun că face Charalambous sau nu știu cine.

Dacă FCSB va câștiga campionatul, Gigi Becali va avea un rol semnificativ. El face toate schimbările, el face toată echipa, o face duminică, pentru meciul următor”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și