Închide meniul

Jucătoriii remarcați de Ilie Dumitrescu de la FCSB, după înfrângerea cu UTA: „Mulți jucători nu s-au ridicat la un nivel bun!”

Viviana Moraru Publicat: 6 martie 2023, 8:20

Reclamă
Jucătoriii remarcați de Ilie Dumitrescu de la FCSB, după înfrângerea cu UTA: Mulți jucători nu s-au ridicat la un nivel bun!”

Ilie Dumitrescu, înainte de CFR Cluj - FCSB

Ilie Dumitrescu / Instagram

S-a aflat care sunt jucătorii remarcați de Ilie Dumitrescu de la FCSB, după înfrângerea cu UTA. Fostul internațional a analizat jocul roș-albaștrilor și a ajuns la concluzia că echipa a făcut un meci slab, motiv pentru care a pierdut cu 3-1. „Mister” a lăudat doar doi jucători, anume Adrian Șut și Florinel Coman, cel de-al doilea fiind și cel care a marcat singurul gol al trupei patronate de Gigi Becali, în deplasarea de la Arad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a ratat șansa de a se apropia de primele locuri din Liga 1. Roș-albaștrii au cedat cu scorul de 3-1 pe terenul celor de la UTA, într-un meci din etapa cu numărul 29, din Liga 1.

Jucătorii remarcați de Ilie Dumitrescu de la FCSB, după înfrângerea cu UTA

Ilie Dumitrescu a precizat că mulți jucători importanți de la FCSB au prestat un joc modest în partida cu UTA, și astfel se explică înfrângerea neașteptată înregistrată de echipă.

Totodată, după ce i-a remarcat pe Florinel Coman și Adrian Șut, fostul internațional i-a taxat pe Darius Olaru și David Miculescu, ultimul dintre ei ratând ocazie de a-și duce echipa în avantaj, imediat după golul egalizator al lui Coman.

De asemenea, Ilie Dumitrescu este de părere că factorul decisiv, care a cântărit cel mai mult, a fost reprezentat de schimbări, iar în acest context, Laszlo Balint a fost mai inspirat decât Gigi Becali.

Reclamă

„Sunt doar doi remarcați în seara asta, Șut și Florinel Coman, care s-au ridicat la un nivel bun, în rest Olaru n-a fost într-o seară extraordinară. Olaru este un jucător care, indiferent de adversitatea cu care îl întâmpină adversarul, trebuie să facă diferența. Cordea a intrat în locul lui Edjouma, Gigi a făcut schimbarea asta la Pitești, a fost o mutare care i-a reușit atunci.

În seara asta a pierdut mijlocul terenului clar. Miculescu a avut o ocazie importantă, la care trebuia să facă diferența. Au fost foarte mulți jucători importanți care nu s-au ridicat la un nivel foarte bun. Nu de asta a câștigat UTA, au făcut un joc foarte bun. Balint mută inspirat, vine cu ceva în plus și a surprins.

L-am felicitat pentru că a fost o surpriză să schimbi unul dintre cei mai buni jucători, mă refer la Edjouma, l-a introdus pe Tavi Popescu în mijloc și l-a avansat pe Deian Sorescu, aia a fost o mutare câștigătoare. La Pitești a fost o mutare foarte bună”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Basarab Panduru știe unde s-a decis meciul UTA – FCSB 3-1

Basarab Panduru știe unde s-a decis meciul UTA – FCSB 3-1. Fostul internațional a analizat duelul de la Arad și a găsit explicațiile pentru care gazdele au câștigat clar meciul cu vicecampioana României

În opinia lui Pandi, meciul a fost decis de atitudinea foarte bună pe care au avut-o arădenii, în comparație cu atitudinea arătată de fotbaliștii de la FCSB.

„Dacă trebuie să joace Coman şi Tavi Popescu, trebuie să laşi pe cineva pe bară. N-ai avut vârf de atac, Compagno e suspendat, Omrani e accidentat. Nu le-a ieşit nimic celor de la FCSB. UTA trebuie felicitată, a jucat fotbal.

Să nu uităm că FCSB a întâlnit o echipă care a avut multe meciuri fără victorie. Cei de la UTA au avut atitudine, din fiecare duel, cel care ieşea mai şifonat era fotbalistul FCSB-ului” , a declarat Basarab Panduru pentru orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano Vezi toate știrile
Citește și