Închide meniul

Jucătorul „câinilor” care câştigă 15.000 de euro lunar: „Sunt salarii importante acum la Dinamo”

Bogdan Stănescu Publicat: 6 aprilie 2024, 16:21

Reclamă
Jucătorul „câinilor care câştigă 15.000 de euro lunar: „Sunt salarii importante acum la Dinamo

Jucătorul "câinilor" care câştigă 15.000 de euro lunar

Jucătorii lui Dinamo, într-un meci / Profimedia Images

Florin Prunea a dezvăluit cine este jucătorul „câinilor” care câştigă 15.000 de euro lunar. Fostul conducător al lui Dinamo a fost aprobat de Ovidiu Burcă, fost antrenor al „câinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Burcă a susţinut şi el că Dinamo plăteşte acum salarii mari pentru nivelul Ligii 1.

Jucătorul „câinilor” care câştigă 15.000 de euro lunar: „Sunt salarii importante acum la Dinamo”

Crezi că băieții ăștia veneau pe salarii…? Sigur, sunt jucători de calitate și ei pot mai mult. Și Pavicic, și Milanov, și Gnahore.

Aici, la Dinamo, se plătește și 15.000 de euro salariu, din ce știu. Îți spun eu care are 15.000, e Gnahore. Nu îți veneau”, a declarat Florin Prunea pentru digisport.ro.

Sunt salarii importante acum la Dinamo”, a adăugat şi Ovidiu Burcă, pentru sursa citată.

Reclamă

„I-am scris lui Vassaras” Andrei Nicolescu a luat foc după penalty-ul care a decis meciul cu Petrolul

Andrei Nicolescu a luat foc după penalty-ul care a decis meciul cu Petrolul! „Câinii” au fost egalaţi în minutul 90+13 al meciului cu Petrolul, după ce Grozav a transformat un penalty controversat.

“Într-o decizie atât de importantă trebuie analizat contextul în care s-a produs acea fază. Se fluieră offside în atacul nostru la Amzăr şi nu este offside. Apoi ajungem la faza din careul nostru.

Se analizează la VAR şi nu este offside. Chiar dacă nu se trag liniile, se vede pe stop cadru cum jucătorul de la Petrolul este clar în afara jocului. Şi acolo este offside. După care este împins de către Huja şi este fault în atac.

Reclamă 4 / 0/3

Adică nu poţi să analizezi o fază de penalty în două secunde fără să vezi fault în atac. Penalty-ul, ce să mai comentez? Nu mai e nimic de comentat. Nu e sub nicio formă, alunecă.

Vrem să fim respectaţi şi se pare că nu suntem. Trăim cu imaginea acelui Dinamo de care lumea se temea că Dinamo face şi drege, aranjează. Trăim acea imagine, dar oameni buni, Dinamo este altceva acum. Reveniţi-vă…

Toată lumea declară ceva frumos, dar se iau decizii împotriva lui Dinamo. Atât timp cât noi ne-am exprimat public şi oficial opinia şi suntem ignoraţi, singura şansă este ca în presă să se creeze această discuţie”, a spus Andrei Nicolescu la fanatik.ro.

Ionuţ Lupescu cere „revoluţie” în fotbalul românesc, după Dinamo – Petrolul 1-1: „E timpul să îi schimbăm! Decizie aberantă!”

Ionuţ Lupescu cere o adevărată „revoluţie” în fotbalul românesc, după Dinamo – Petrolul, scor 1-1, meci din etapa a 2-a a play-off-ului Ligii 1. Fostul mare jucător al „câinilor” a răbufnit din cauza deciziei ca gruparea din Ştefan cel Mare să joace patru meciuri cu „porţile închise”.

Lupescu i-a arătat cu degetul pe membrii Comisiei de Disciplină şi a cerut schimbarea lor. E convins că hotărârea luată de ei influenţează clasamentul final.

Fostul jucător al Generaţiei de Aur nu a mai rezistat şi a transmis un mesaj de luptă. Cere un moment 0 în fotbalul românesc.

E păcat, mai ales că a fost ultimul minut, după o fază destul de controversată. Nu știu dacă băieții au fost obosiți. Așa se întâmplă când joci la retrogradare. Sper ca pe viitor să se mobilizeze mai bine și să facă punctele necesare pentru evitarea retrogradării.

Reclamă

O victorie ne scotea din ultimele patru locuri și era un moral bun și un avantaj pentru băieți. Sperăm să avem suporterii în deplasare. Am văzut noua generație de suporteri, toți am fost cu sufletul la gură. Din păcate e trist că cei de la comisii nu judecă în spirit sportiv.

În play-off și play-out, o astfel de decizie influențează clasamentul. Nu știu dacă au făcut chestia asta la comandă sau au făcut-o după regulament. E păcat, sunt oameni de 15-16 ani în această comisie și ar fi cazul să îi schimbăm. A fost o decizie aberantă din punctul meu de vedere”, a spus Ionuț Lupescu la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și