Închide meniul

Jucătorul care a plecat de la Universitatea Craiova în ultima zi de mercato. Mihai Rotaru a confirmat: „Am bătut palma!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 februarie 2023, 11:51

Jucătorul care a plecat de la Universitatea Craiova în ultima zi de mercato. Mihai Rotaru a confirmat: „Am bătut palma!

Ivan Martic, jucătorul care a plecat de la Universitatea Craiova în ultima zi de mercato

Ivan Martic, alături de coechipierii de la Universitatea Craiova / Hepta

S-a aflat cine este jucătorul care a plecat de la Universitatea Craiova în ultima zi de mercato. Mihai Rotaru a anunţat că a ajuns la o înţelegere cu Ivan Martic, fundaşul elveţian de 32 de ani. Acesta va juca pentru o altă echipă din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul oltenilor a dezvăluit că Ivan Martic va îmbrăca tricoul celor de la U Cluj. Nu este singurul fotbalist care ar putea pleca pe ultima sută de metri. Se mai poartă negocieri cu alţi trei fotbalişti antrenaţi de Eugen Neagoe.

Ivan Martic, jucătorul care a plecat de la Universitatea Craiova în ultima zi de mercato

Martic a fost titular în 7 dintre meciurile alb-albaştrilor din acest sezon. A fost titular în urmă cu o săptămână, în eşecul cu Farul, scor 1-2. Antrenorul Universităţii Craiova l-a schimbat la pauză. Martic a lipsit în derby-ul cu CFR Cluj.

Acum muncim. Este ultima zi de mercato. S-ar putea să plece câțiva jucători. Martic, am bătut palma cu el ca să plece la Universitatea Cluj și mai avem încă trei jucători, dar nu pot să dau numele deocamdată.

Paul Papp este o probabilitate să plece la U Cluj, nu neapărat acolo, dar vedem. Bogdan Vătăjelu nu va pleca de la Universitatea Craiova. Nici acum, noi sperăm că nici în vară”, a declarat Mihai Rotaru pentru fanatik.ro.

Reclamă

Ivan Martic a ajuns în 2017 la Universitatea Craiova, adus de la Rijeka. A plecat în 2020 la Sion, dar a revenit în Bănie în startul acestui sezon. Are o cotă de piaţă de 300.000 de euro.

Mihai Rotaru „taie” în carne vie la Universitatea Craiova!

Mihai Rotaru, acționar majoritar la Universitatea Craiova, taie în carne vie la formația olteană. Nu mai puțin de 8 jucători au ajuns pe „lista neagră”, după evoluțiile slabe, din ultima perioadă, ale echipei antrenate de Eugen Neagoe.

Cei opt jucători de care șefii Universității Craiova vor să scape, în această iarnă, sunt: Ivan Martic, Valerică Găman, Paul Papp, Bogdan Mitrea, Raul Silva, Ionuț Vînă, Sergiu Hanca și Ante Roguljic. Totuși, niciunul nu este dispus să-și rezilieze contractul.

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea Craiova tocmai a învins-o acasă pe campioana CFR Cluj şi a reintrat în cursa pentru titlu. Oltenii sunt pe locul 5, cu 44 de puncte. Îi mai despart numai 8 puncte de liderul Farul. Diferenţa se va reduce semnificativ după intrarea în play-off, când punctele se vor înjumătăţi.

Eugen Neagoe şi-a lăudat jucătorii după Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0

Eugen Neagoe este la picioarele jucătorilor săi după ce Universitatea Craiova a câştigat derby-ul cu CFR Cluj, scor 2-0. Andrei Ivan a fost eroul oltenilor. A reuşit o dublă de senzaţie.

Neagoe spune că meritul pentru victoria care a aruncat în aer lupta la titlu este al jucătorilor. Acesta a avut şi o mică nemulţumire chiar faţă de eroul Andrei Ivan. „Geană” a spus că acesta mai putea marca un gol în derby.

I-am felicitat pe băieţi, chiar au meritat să îi felicit. Am făcut un joc bun astăzi, am început jocul cu o agresivitate pe care nu am avut-o nici la Botoşani şi nici la Constanţa. Cred că am meritat victoria şi mai puteam marca. Nu trebuie să mă felicit, băieţii merită felicitări. Tot ce s-a întâmplat pe teren s-a lucrat. Creţu şi Nistor sunt doi jucători valoroşi, dar am ales să încep echipa cu alţi jucători. Este doar meritul lor, dar nu am realizat nimic. Trebuie să rămânem cu aceeaşi atitudine şi meciurile următoare şi nu o să avem probleme.

Eu încerc să folosesc cei mai în formă jucători. Avem un lot numeros şi nu putem să jucăm cu 6 fundaşi centrali. În această seară a intrat Popescu, a făcut-o bine. Nu sună deloc, merită felicitări. A marcat două goluri, cred că putea să mai înscrie. A mai avut o fază. Am exersat de dimineaţă faza de la primul gol. Este meritul jucătorilor pentru că au făcut un meci foarte bun. Sper să ajungă cât mai rapid la cea mai bună formă pe care a avut-o. Sper să fie bine fizic, să ajute echipa”, a spus Eugen Neagoe după Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și