Închide meniul

Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!”

Viviana Moraru Publicat: 23 aprilie 2024, 19:10

Reclamă
Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!

Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB

Jucătorii de la Farul, în timpul unui meci/ Profimedia

Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul a oferit o reacţie clară despre un transfer la FCSB. Mihai Popescu a dezvăluit că interesul patronului roş-albaştrilor îl motivează pentru restul partidelor rămase de disputate în acest play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu o săptămână, s-a zvonit că Gigi Becali a pus ochii pe Mihai Popescu. Nu este singurul jucător al lui Gică Hagi de care patronul de la FCSB s-a interesat. Şi Louis Munteanu este pe lista lui Becali.

Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB

Mihai Popescu este titular indiscutabil la Farul şi a vorbit pentru prima dată despre interesul celor de la FCSB, pentru un transfer al său. Acesta a transmis că se simte motivat de discuţiile care apar pe tema transferului lui, însă pentru moment, se gândeşte doar la ultimele etape rămase de disputat, în acest sezon.

Contractul lui Mihai Popescu cu Farul expiră la finalul acestui sezon şi fundaşul a transmis că rămâne de văzut unde va juca în stagiunea următoare.

„Mă bucur că se vorbește despre mine, înseamnă că am avut evoluții bune. Mă motivează acest lucru și va fi cu atât mai bine pentru mine dacă va veni un transfer.

Reclamă

Dar în acest moment, mă gândesc doar la ce am de făcut în aceste 5 meciuri, am contract în continuare cu Farul și vom vedea în vară dacă vor fi discuții”, a declarat Mihai Popescu, la conferinţa de presă.

„Mihai Popescu şi Louis Munteanu la FCSB?” Gică Hagi s-a descătuşat când a fost întrebat despre jucătorii doriţi de Gigi Becali

Gică Hagi s-a descătuşat când a fost întrebat despre jucătorii de la Farul doriţi de Gigi Becali la FCSB. „Regele” a avut o reacţie fermă şi asigură că nu se pune problema să discute despre transferuri până la finalul sezonului.

„Cojocaru e bine că a dat gol, atât! A şi marcat. Acum are nevoie de continuitate, pentru că fizic nu e la nivelul primei ligi. O duce 45 de minute, 60 de minute cu semnul întrebării. A fost un jucător foarte talentat, dar nu a avut continuitate nici la juniori. Acum stă foarte bine.

Reclamă 4 / 0/3

Faceţi-l perlă… hai, nu! Eu am făcut 5 schimbări, nu mai jucători tineri. Ăştia suntem noi. Acum revenim la origini, o să mergem pe linia asta!

(Munteanu şi Popescu, la FCSB?) Să vorbim în perioada asta de ce se va întâmpla în vară mi se pare greşit, să nu fiu profesional (n.r. reacţie nervoasă a lui Gică Hagi). Vedem la finalul campionatului ce va fi. Vedem ce facem în fară, printre paranteze trebuie să lucrăm şi la anul. Sper să clădesc ceva frumos pentru Farul.

Popescu a dat nişte pase pe acolo… e bun, dar îl băgăm şi în bandă. Avem nevoie şi de fundaşi care se apără mai bine„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și