Închide meniul

„Mihai Popescu şi Louis Munteanu la FCSB?” Gică Hagi s-a descătuşat când a fost întrebat despre jucătorii doriţi de Gigi Becali

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 aprilie 2024, 23:07

„Mihai Popescu şi Louis Munteanu la FCSB? Gică Hagi s-a descătuşat când a fost întrebat despre jucătorii doriţi de Gigi Becali

Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după meciul FCSB - Farul 2-1. Ce s-a întâmplat la conferinţa de presă

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gică Hagi s-a descătuşat când a fost întrebat despre jucătorii de la Farul doriţi de Gigi Becali la FCSB. „Regele” a avut o reacţie fermă şi asigură că nu se pune problema să discute despre transferuri până la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Regele” încă nu şi-a revenit după ce, împotriva roş-albaştrilor, a suferit singura înfrângere din play-off-ul Ligii 1. Farul a învins-o pe Universitatea Craiova şi a urcat pe locul 4 în clasament.

Gică Hagi s-a descătuşat când a fost întrebat despre jucătorii de la Farul doriţi de Gigi Becali

Am zis înainte, când joci cu echipe aşa şi eşti în play-off, important e să te gândeşti să marchezi, să joci fotbal. Trebuie să menţii spritul ofensiv, să pedalezi, să joci în continuare. E bine că am revenit de la 0-1, ne-am apărat cât am putut. Bine că am câştigat, venim din spate şi această victorie ne dă încredere mai bună.

Cojocaru e bine că a dat gol, atât! A şi marcat. Acum are nevoie de continuitate, pentru că fizic nu e la nivelul primei ligi. O duce 45 de minute, 60 de minute cu semnul întrebării. A fost un jucător foarte talentat, dar nu a avut continuitate nici la juniori. Acum stă foarte bine.

Faceţi-l perlă… hai, nu! Eu am făcut 5 schimbări, nu mai jucători tineri. Ăştia suntem noi. Acum revenim la origini, o să mergem pe linia asta!

Reclamă

Trebuia să câştigăm cu 3-1 cu FCSB, sau 4-1. Trebuia să fie 3-0 la pauză! Am pierdut puncte importante cu Sepsi. Aşa e în play-off, sunt echipe foarte bune, mici detalii fac diferenţa. În seara asta noi am fost mai eficienţi decât Craiova.

Suntem acolo, victoria asta ne aduce încredere. Ne aşteaptă un meci foarte greu cu CFR. Sperăm să îi batem.

(Munteanu şi Popescu, la FCSB?) Să vorbim în perioada asta de ce se va întâmpla în vară mi se pare greşit, să nu fiu profesional (n.r. reacţie nervoasă a lui Gică Hagi). Vedem la finalul campionatului ce va fi. Vedem ce facem în fară, printre paranteze trebuie să lucrăm şi la anul. Sper să clădesc ceva frumos pentru Farul.

Reclamă 4 / 0/3

Popescu a dat nişte pase pe acolo… e bun, dar îl băgăm şi în bandă. Avem nevoie şi de fundaşi care se apără mai bine„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Şi Louis Munteanu a subliniat, la finalul victoriei din Bănie, că nu se gândeşte la ofertele vehiculate.

Am făcut un meci foarte bun, suntem fericiţi că am reuşit să câştigăm din nou aici. Se pare că jucăm mai bine în deplasare. Sperăm să legăm şi acasă o victorie şi să rămânem în lupta pentru Europa.

Şi în sezonul regulat s-a dovedit că am jucat mereu bine cu echipele bune. Mă bucur că mergem pe această linie. 7 puncte în play-off, noi muncim zi de zi. E devreme să vorbim de cupele europene, mai sunt meciuri. Nu prea am câştigat acasă, sperăm să facem un meci bun cu CFR.

De ce să ne speriem? Suntem fericiţi că am revenit de la 0-1.

(Reporter: FCSB te vrea, a deschis negocierile. Rapid şi-a manifestat intenţia. Ce vei face?) Eu nu ştiu nimic despre ofertele astea, mai am de jucat în play-off… obiectivul meu e să fiu golgheterul din play-off. Mai am 6 meciuri, vom vedea după ce se va întâmpla!„, a declarat Louis Munteanu.

Clasamentul actualizat din play-off:

Reclamă

1. FCSB – 41 de puncte
2. CFR Cluj – 31 de puncte
3. Universitatea Craiova – 31 de puncte
4. Farul – 29 de puncte
5. Rapid – 28 de puncte
6. Sepsi – 24 de puncte

Farul, victorie în Bănie cu Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a fost învinsă, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Farul, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Superligii.

Craiovenii au condus cu 1-0, prin golul marcat în minutul 5 de Baiaram. Pentru Farul a înscris Cojocaru, în minutele 21 şi 45+5.

Universitatea Craiova: L. Popescu – Căpăţînă, Maldonado (Zajkov ’56), Badelj, Bancu – Al. Creţu (Vlădoiu ’66), Mateiu (Houri ’46), Mekvabishvili (Koljic ’78) – Baiaram, Markovic (Ivan ’57), Mitriţă. Antrenor: Dragoş Bon.

Farul: Buzbuchi – M. Popescu, Larie, Gustavo Marins (Sîrbu ’66), C. Ganea (Danuleasa ’46) – Vînă, Queiros, Grameni – Grigoryan (Stoian ’66), L. Munteanu (Nedelcu ’75), Cojocaru (Rivaldinho ’65). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: Bancu ’31, Markovic ‘45+4, Căpăţână ’68, Koljic ‘90+1 / Ganea ’12, Popescu ’69, Queiros ’86, Sîrbu ‘90+3

Arbitri: Marcel Bîrsan – Radu Adrian Ghinguleac, George Florin Neacşu – Sorin Vadana

Arbitri VAR: Szabolcs Kovacs, Vasile Marinescu

Observatori: Cristina Babadac, Marian Bucurescu

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și