Închide meniul

Jucătorul dorit de Gigi Becali, sfătuit să nu se transfere la FCSB: „E cam devreme!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 noiembrie 2023, 21:06

Jucătorul dorit de Gigi Becali, sfătuit să nu se transfere la FCSB: „E cam devreme!

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi şi vrea să scoată un jucător de naţională din echipă

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB este sfătuit să nu se transfere încă la trupa roş-albastră. Leo Grozavu a oferit declaraţii despre o posibilă plecare a lui Luis Phelipe la formaţia vicecampioană. Antrenorul de la Poli Iaşi a declarat că este cam devreme ca extrema să facă pasul la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luis Phelipe se află pe „radarul” lui Gigi Becali. Jucătorul a fost transferat de Poli Iaşi la începutul sezonului, şi a reuşit să marcheze trei goluri pentru formaţia lui Grozavu.

Jucătorul dorit de Gigi Becali, sfătuit să nu se transfere la FCSB

Leo Grozavu a declarat că pentru moment, Luis Phelipe este jucătorul celor de la Poli Iaşi. Antrenorul moldovenilor nu a vrut să ofere prea multe declaraţii despre un posibil transfer al acestuia la FCSB, însă a mărturisit că nu este încă momentul ca brazilianul să plece la formaţia vicecampioană.

„E normal în fotbal ca un jucător de calitate să plece și să fie înlocuit cu altul. Ăsta e cursul vieții, cursul fotbalului. Deocamdată, Phelipe e jucătorul nostru. Se pregătește aici. Nu e treaba mea dacă face față acolo. Eu cred că e cam devreme. E un jucător tânăr, cu reale perspective, dar e devreme. Fiecare vede în felul lui și nu are rost să comentez mai mult”, a declarat Leo Grozavu, conform digisport.ro.

Moldovenii l-au adus în această vară sub formă de jucător liber de contract. Luis Phelipe evoluase ultima dată în liga secundă din Brazilia, la Atletico Clube Goianiense. În Europa a mai jucat pentru austriecii de la Liefering şi pentru elveţienii de la Lugano.

Reclamă

În urmă cu ceva timp, şi Gigi Becali a recunoscut faptul că a pus ochii pe un jucător din Liga 1, însă nu a vrut să-i dezvăluie şi numele. Patronul de la FCSB a declarat că e gata să transfere un jucător de atac în iarnă.

„(n.r. v-a plăcut vreun jucător de la Petrolul, Jair?) Nu. N-are cine. E un jucător care mă interesează din Liga 1, dar nu vă spun care este. Nu are rost să spun. O să vedem ce o să facem”, declara Gigi Becali în urmă cu câteva săptămâni, conform fanatik.ro.

Gigi Becali, asalt total pe piaţa transferurilor

Gigi Becali ia cu asalt pe piaţa transferurilor şi e gata să îşi aducă golgheter la FCSB. Patronul liderului din Liga 1 nu mai concepe să rateze din nou titlul şi l-a trimis pe Florin Vulturar să îi aducă întrăriri din Africa.

Reclamă 4 / 0/3

Omul de afaceri este mulţumit de Joyskim Dawa şi de Siabonga Ngezana. E gata să îşi aducă un atacant care să-l facă uitat pe Andrea Compagno, cel care nu mai este pe placul lui Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera l-a trimis deja pe Vulturar în Africa, iar omul lui de încredere a întocmit o listă de 10 jucători. Becali are ultimul cuvânt şi pregăteşte o ofertă.

„O să mai vină probabil un alt atacant din străinătate. Nu e decis nimic, sunt 10 jucători pe listă, se discută.

Majoritatea sunt din Africa, au prețuri rezonabile jucătorii buni. În America de Sud ți se cer 10 milioane de euro pentru un golgheter„, a declarat Florin Vulturar pentru iamsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și