Închide meniul

Jucătorul pe care Gigi Becali l-a făcut căpitan la FCSB: „E creaţia mea! Avea mişcări ca Verratti!”

Viviana Moraru Publicat: 7 noiembrie 2023, 9:10

Reclamă
Jucătorul pe care Gigi Becali l-a făcut căpitan la FCSB: „E creaţia mea! Avea mişcări ca Verratti!

Jucătorul pe care Gigi Becali l-a făcut căpitan la FCSB

Gigi Becali / Hepta

Alexandru Bourceanu este jucătorul pe care Gigi Becali l-a făcut căpitan la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a avut doar cuvinte de laudă la adresa fostului său mijlocaş, comparându-l cu fosta vedeată de la PSG, Marco Verratti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Bourceanu a devenit recent campioan mondial la minifotbal, alături de naţionala României. Acesta s-a retras din activitate în 2019, după ce a evoluat în două perioade la FCSB, reuşind să câştige trei titluri de campion alături de roş-albaştri.

Jucătorul pe care Gigi Becali l-a făcut căpitan la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit că Alex Bourceanu era un jucător pe placul său, deoarece era foarte agresiv la mijlocul terenului. Patronul de la FCSB s-a declarat impresionat de calităţile pe care mijlocaşul le avea, pe vremea când evolua la echipa sa.

De asemenea, Becali a mai transmis că Bourceanu este „creaţia” lui ca fotbalist, deoarece a insistat ca fostul mijlocaş să fie căpitanul roş-albaştrilor, comparându-l cu Marco Verratti.

Eu l-am făcut căpitan pentru că mie îmi plăcea de el. Pe lângă faptul că era agresiv la mijlocul terenului, avea niște mișcări de dribling ca Verratti, când ajungea pe careul de 16 metri se făcea că dă la poartă și dribla. De aia l-am făcut pe el căpitan. Într-un fel, Bourceanu e creația mea ca fotbalist la Steaua. Să știi că nu prea era lumea încântată de el, dar eu l-am văzut că alerga cu pași mici și era agresiv”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Reclamă

Alexandru Bourceanu a fost cumpărat de FCSB în 2011 de la Poli Timişoara, în schimbul sumei de 750.000 de euro. După trei sezoane şi jumătate, acesta a fost vândut în Turcia în schimbul sumei de 1,3 milioane de euro.

Fostul mijlocaş a revenit la FCSB în vara lui 2014, sub formă de împrumut, pentru un sezon. Ulterior, în iarna lui 2016, Bourceanu a semnat din nou cu FCSB, pentru un sezon, ulterior transferându-se în Rusia.

Gigi Becali a pus tunurile pe vinovații pentru înfrângerea cu Rapid

Gigi Becali a pus tunurile pe vinovații pentru înfrângerea cu Rapid. Patronul de la FCSB a spus că ambii fundași centrali au greșit la golurile marcate de Rapid. De asemenea, nici Pantea, unul dintre preferații patronului, nu a scăpat de furia lui Becali, despre care a spus că este fricos.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu pot să îmi dau seama. Nu ştiu ce a fost aseară. Eu am spus că dacă Rapid va juca cum a jucat cu Craiova, o să avem o mare problemă. Au jucat cu multă dăruire, au alergat foarte mult. Să vedeţi km alergaţi de Rapid.

Nu pot să spun nici buni, nici răi (n.r. Dawa şi Ngezana). Uite care e treaba cu Dawa. După ce a făcut greşeli, acum îi e frică să mai bage piciorul. La golurile luate sunt vinovaţi ambii fundaşi centrali, dar şi Pantea. Pentru ce tatonezi? E fricos. Cred că emoţia că în loc să îi cuprindă pe ei ne-a cuprins pe noi. Se întâmplă asta, sunt lucruri sufleteşti, nu ne dăm seama. Dar uite că pe noi ne-a curpins emoţia, a venit şi galeria. Ei când au văzut că galeria e aşa aproape de echipă, din dragoste, nu e bine mereu. Prea multă emoţie„, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și