Închide meniul

Jucătorul pe care îl regretă Mihai Stoica, după ce FCSB a ajuns pe locul 13 în Liga 1: „Am avut şi avem o problemă mare!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 septembrie 2022, 10:26

Jucătorul pe care îl regretă Mihai Stoica, după ce FCSB a ajuns pe locul 13 în Liga 1: „Am avut şi avem o problemă mare!

Mihai Stoica, uluit înainte de UTA - FCSB

Mihai Stoica, la aeroport, înaintea unei deplasări cu FCSB / Hepta

Mihai Stoica a recunoscut care este jucătorul pe care îl regretă. Managerul general al roş-albaştrilor a oferit primele explicaţii după Farul – FCSB, scor 3-1, din etapa a 8-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa antrenată de Nicolae Dică a ajuns pe locul 13 în Liga 1. Are o restanţă de disputat, dar e mai aproape de locurile care duc în liga a 2-a decât de cele care asigură prezenţa în play-off. MM e convins că la echipă se simte lipsa lui Florin Tănase.

Florin Tănase, jucătorul pe care îl regretă Mihai Stoica

Fostul căpitan al vicecampioanei a ajuns la Al Jazira, arabii plătind clauza de reziliere de 3 milioane de euro. Gigi Becali a investit jumătate din această sumă şi l-a transferat pe Andrea Compagno de la FC U Craiova 1948. De la atacantul italian sunt cele mai mari aşteptări pentru rezolvarea problemelor din ofensivă.

Am avut şi avem, de fapt sper să nu mai avem odată cu venirea lui (n.r Andrea Compagno), o problemă mare. Ne-am pierdut marcatorul ultimilor ani, un jucător care, chiar dacă acoperea mai multe posturi, juca de multe ori şi pe poziţia de număr 9, Florin Tănase„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

În perioada petrecută în tricoul roş-albastru, Tănase a evoluat în 227 de meciuri, reuşind să înscrie 83 de goluri şi să ofere 41 de pase decisive. Un singur trofeu a câştigat Florin Tănase la FCSB: Cupa României, în sezonul 2019-2020.

Reclamă

Andrea Compagno, gol la debut în Farul Constanța – FCSB

Compagno a reușit gol la debut în Farul Constanța – FCSB. Atacantul italian a redus din diferență în repriza secundă, când constănțenii conduceau cu 2-0.

Andrea Compagno a marcat la doar două zile după transfer. Atacantul transferat pentru 1.5 milioane de euro a readus, pentru scurt timp, speranța în tabăra roș-albaștrilor.

Compagno a marcat în minutul 70. Florinel Coman a luat o acțiune pe cont propriu, i-a centrat atacantului italian, iar acesta a marcat primul său gol în tricoul roș-albaștrilor.

Reclamă 4 / 0/3

Cotat la 500.000 de euro, Compagno este golgheterul Ligii 1, cu 6 reușite. Cinci dintre acestea au fost pentru FC U Craiova 1948.

Daniel Pancu crede că Gigi Becali se va îmbogăți cu Andrea Compagno

Daniel Pancu crede că Gigi Becali se va îmbogăți de pe urma lui Andrea Compagno. Fostul atacantul e de părere că FCSB va încasa o avere pentru atacantul italian.

Compagno e un marcator, aveau nevoie de genul ăsta de jucători. Eu, unul, îl consider un transfer reușit. Bine, a și costat. Poate puțin exagerat, dar se va dovedi ca vor face bani mulți din transferul lui”, a spus Daniel Pancu, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și