Închide meniul

Jucătorul pentru care insistă Gigi Becali! Patronul de la FCSB vrea să transfere un fotbalist cu patru titluri în Liga 1

Viviana Moraru Publicat: 25 mai 2023, 10:52

Jucătorul pentru care insistă Gigi Becali! Patronul de la FCSB vrea să transfere un fotbalist cu patru titluri în Liga 1

Gigi Becali e gata să dea 3 milioane de euro pe 3 jucători de la Universitatea Craiova

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

  • Jucătorul pentru care Gigi Becali insistă
  • Patronul de la FCSB vrea să dea lovitura pe piaţa transferurilor

S-a aflat cine este jucătorul pentru care Gigi Becali insistă. Damjan Djokovic, fostul mijlocaş de la CFR Cluj, este fotbalistul pe care a pus ochii patronul de la FCSB. Croatul evoluează în prezent la trupa lui Marius Şumudică, Al Raed.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Damjan Djokovic, în vârstă de 33 de ani, a evoluat la CFR Cluj în două perioade, 2013 – 2014 şi 2017 – 2021, reuşind să câştige alături de trupa din Gruia patru titluri în Liga 1.

Jucătorul pentru care insistă Gigi Becali

Conform gsp.ro, Gigi Becali le-a transmis oamenilor din club să găsească o soluţie prin care Damjan Djokovic să fie adus la FCSB. Patronul roş-albaştrilor este în căutarea unui jucător pentru mijlocul terenului, după ce s-a plâns de faptul că mijlocaşii actuali ai echipei sale „sunt fără bărbăţie şi fricoşi”.

Reclamă

Damjan Djokovic ar fi alesul lui Gigi Becali, croatul fiind deja familiarizat cu Liga 1. Patronul de la FCSB vrea să-şi construiască o echipă de titlu, iar mijlocaşul croat de 33 de ani ar putea fi primul transfer al verii, anunţă şi sport.ro.

Damjan Djokovic a plecat de la CFR Cluj în vara lui 2021, fiind transferat de Rizespor. Ulterior, acesta a ajuns sub comanda lui Marius Şumudică, la Al Raed, la începutul sezonului.

Reclamă

Pentru FCSB nu ar fi imposibil transferul lui Damjan Djokovic, deoarece croatul va rămâne liber de contract la finalul sezonului, după ce înţelegerea cu Al Raed va expira.

De-a lungul carierei, Damjan Djokovic a evoluat şi în Serie A şi Ligue 1, având un CV extrem de interesant. Acesta a jucat la Cesena, Ajaccio, Spezia şi Livorno.

Gigi Becali îl vrea şi pe Vlad Chiricheş

Gigi Becali a confirmat interesul pentru Vlad Chiricheş. Patronul de la FCSB a dezvăluit că deja a purtat negocieri cu fundaşul central de 33 de ani, şi aşteaptă un răspuns din partea acestuia.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali este dispus să îi ofere un salariu colosal lui Vlad Chiricheş, pentru ca fundaşul să revină la FCSB. Patronul roş-albaştrilor este gata „să spargă banca” pentru căpitanul echipei naţionale, în încercarea de a-şi construi o echipă care să câştige titlul în sezonul viitor.

Dacă ar accepta să revină la FCSB. Vlad Chiricheş ar urma să încaseze un salariu de 30.000 de euro pe lună, anunţă fanatik.ro. Acceaşi sumă o câştigă lunar şi Florinel Coman, unul dintre cei mai buni jucători ai rpş-albaştrilor din acest sezon.

De asemenea, se pare că Chiricheş va mai avea şi mai multe bonusuri pentru performanţe în contractul pe care i-l oferă Gigi Becali.

Astfel, căpitanul echipei naţionale ar urma să încaseze, anul, 500.000 de euro la FCSB. Această sumă ar reprezenta o premieră în fotbalul românesc, deoarece nu a mai fost câştigată până acum de niciun alt jucător, într-un singur sezon.

De asemenea, acceaşi sursă citată mai sus anunţă că omul care i l-a propus lui Gigi Becali pe Vlad Chiricheş a fost Mihai Pintilii, tehnicianul fiind naşul fundaşului care în prezent evoluează la Cremonese.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”