Închide meniul

Jucătorul remarcat de Mihai Stoica, după derby-ul Rapid – Farul 1-1: „E omul meciului!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 aprilie 2023, 0:45

Jucătorul remarcat de Mihai Stoica, după derby-ul Rapid – Farul 1-1: „E omul meciului!

Jucătorul remarcat de Mihai Stoica, după Farul - Rapid 1-1

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Denis Alibec este jucătorul remarcat de Mihai Stoica, după remiza dintre Rapid şi Farul, scor 1-1, din etapa a doua din play-off. Managerul general de la FCSB susţine că atacantul lui Gică Hagi este omul meciului, mărturisind că acesta a avut numeroase ocazii de a marca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid şi Farul au remizat, într-un meci din etapa a doua din play-off. Giuleştenii au marcat prin Funsho, iar pentru trupa lui Gică Hagi a marcat Dragoş Nedelcu, printr-un şut superb.

Jucătorul remarcat de Mihai Stoica, după Rapid – Farul 1-1

Mihai Stoica a analizat partida dintre Rapid şi Farul, şi a ajuns la concluzia că acesta a fost unul dintre cele mai bun meciuri reuşite de trupa lui Gică Hagi, în deplasare, în acest sezon.

De asemenea, managerul general de la FCSB a avut doar cuvinte de laudă pentru Denis Alibec, pe care îl consideră omul meciului.

Pe de altă parte, MM susţine că Mattias Kait a fost la polul opus, şi a prestat un joc modest în derby-ul dintre Rapid şi Farul.

Reclamă

„Unde a punctat Mutu? A schimbat sistemul, l-a bagat pe Funsho, Onea face faza la gol de pe stânga de unde l-a mutat. Eu pe Alibec îl văd omul meciului, a avut o ocazie foarte mare! Unul dintre cele mai bune jocuri făcute de Farul în deplasare! Kait nu ştiu dacă a făcut un meci prost de când e la Rapid”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Gică Hagi, prima reacţie după Rapid – Farul 1-1: „Am fi putut câştiga!”

Gică Hagi a oferit prima reacţie, după partida dintre Rapid şi Farul, încheiată la egalitate, scor 1-1. „Regele” s-a declarat bucuros de prestaţia jucătorilor săi, care au reuşit să obţină un punct într-o deplasare extrem de dificilă. De asemenea, Hagi a vorbit şi despre Adrian Mutu, pe care l-a îmbrăţişat la finalul duelului din Giuleşti.

„Sunt foarte muţumit, dar ne doream să luăm cele trei puncte. Am jucat bine, ambele echipe au prestat un joc bun. Ambele tabere s-au bucurat de fotbal. Mentalitatea noastră e să încercăm să marcăm goluri, asta le-am scris pe tablă înainte de meci.

Reclamă 4 / 0/3

Din păcate am marcat un singur gol. Important e că am produs fotbal, am avut ocazii. Băieţii au reacţionat bine, şi cei care au fost la lot, şi cei care au venit de acasă. Kiki a venit foarte obosit, s-a văzut asta, dar important e că nu am pierdut în deplasare, la o echipă bună.

În prima repriză am făcut bine, la început ne-au surprins, dar şi noi am avut ocazii şi am fi putut să câştigăm.

Nedelcu avea nevoie să joace, să prindă putere, e un mijlocaş defensiv foarte bun. Are execuţii foarte bune, are lovirea mingii foarte bună, a făcut un meci bun.

Cred că sunt meciuri pe care trebuie să le joci ca să câştigi, cele din play-off, echipele sunt foarte bune, iar meciurile sunt echilibrate.

(N.r. V-aţi îmbrăţişat la final cu Adrian Mutu) Decarii s-au îmbrăţişat la final. Ne-am felicitat, am făcut o muncă bună amândoi în acest an, la echipe care nu şi-au propus să fie acolo. Suporterii s-au bucurat de fotbal, păcat că s-a terminat egal”, a declarat Gică Hagi, la digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-0. Louis Munteanu a marcat din nou. „Improvizaţia” lui Lobonţ nu a funcţionat! Dan Şucu, devastat la „oficială”! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves Vezi toate știrile
Citește și