Închide meniul

Juric, gol cu călcâiul în Oțelul – Universitatea Craiova! Jucătorul lui Dorinel Munteanu a făcut spectacol

Alex Ioniță Publicat: 5 octombrie 2024, 21:46

Reclamă
Juric, gol cu călcâiul în Oțelul – Universitatea Craiova! Jucătorul lui Dorinel Munteanu a făcut spectacol

Juric, gol cu călcâiul în Oțelul - Universitatea Craiova!

FOTO: Captură digisport

Stripe Juric a marcat un gol cu călcâiul în Oțelul – Universitatea Craiova! Jucătorul lui Dorinel Munteanu a uimit pe toată lumea, în prima repriză a partidei de la Galați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oțelul Galați a primit vizita Universității Craiova într-un meci din etapa cu numărul 12 a sezonului de Liga 1.

Juric, gol cu călcâiul în Oțelul – Universitatea Craiova!

Oțelul Galați a reușit să puncteze, în cadrul acestei partide, încă din minutul 5. La momentul respectiv, Stripe Juric se afla în careul echipei lui Costel Gâlcă și a primit o centrare excelentă de la Maciel.

Juric i-a surprins pe olteni cu o execuție spectaculoasă, cu călcâiul, de lângă Maldonado. Portarul Craiovei, Popescu, nu a intervenit, iar balonul s-a oprit direct în plasa porții.

Reușita din meciul cu Universitatea Craiova a reprezentat golul cu numărul 3 pentru Juric, în actualul sezon de Liga 1. Jucătorul lui Dorinel Munteanu a mai marcat în partidele cu Hermannstadt (1-0) și UTA Arad (1-1).

Reclamă
Reclamă

Echipele de start în Oțelul – Universitatea Craiova:

Oțelul: I. Popescu – D. Maftei, Zivulic, Stefanovic, M. Silva – Cisotti, Lameira, Teles – Maciel, Juric, Al. Pop
Rezerve: Kovalov, Adăscăliței, Zhelev, I. Neagu, Tănasă, Duric, N. Roșu, M. Cojocaru, Andronache, Hofman, Tomasevic, A. Rus
Antrenor: Dorinel Munteanu

Universitatea Craiova: L. Popescu – Vlădoiu, Maldonado, Badelj, Bancu – Oshima, Căpățînă – Baiaram, Houri, Ivan – Lukic
Rezerve: S. Lung, Ndong, Iago, Sierra, Screciu, Cicâldău, Danciu, D. Barbu, Bana, Montoya, Mitriță
Antrenor: Constantin Gâlcă

Reclamă

Un jucător al Oţelului a recunoscut că îi este frică de Dorinel Munteanu!

Un jucător al Oţelului a recunoscut că îi este frică de Dorinel Munteanu. Este vorba de Juri Cisotti. Preşedintele clubului din Galaţi, Cristi Munteanu, a susţinut că Cisotti a fost ironic atunci când a făcut această declaraţie.

Dorinel Munteanu a fost, recent, protagonistul unui nou scandal, după ce l-a bruscat şi l-a certat pe teren pe David Maftei. Tânărul jucător, care e împrumutat de la Farul, nu a reacţionat în urma incidentului cu Dorinel Munteanu.

„(n.r.: jucătorilor le e frică de Dorinel Munteanu?) Nu. Îl respectă foarte mult pe Dorinel Munteanu și nu e vorba de frică. Poate Cisotti a fost ironic puțin când a zis că îi e frică de Dorinel Munteanu. Nu e cazul la Cisotti.

Dorinel nu vine cu bâta la stadion. Nu întâmplător după 10 etape suntem echipa cea mai organizată din campionatul ăsta, care am primit cele mai puține goluri, suntem echipa neînvinsă. Așa tare le e frică la jucători de Dorinel?”, a spus Cristi Munteanu la fanatik.ro.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:16 6 oct.

„Invidioşi şi răutăcioşi!” Dorinel Munteanu îşi continuă „războiul” cu contestatarii şi după Oţelul – Universitatea Craiova 1-1

0:10 6 oct.

Dani Carvajal, accidentare groaznică în Real Madrid – Villarreal. A urlat de durere şi a plâns în hohote. Imagini dramatice

23:49

Costel Gâlcă, discurs rar în fotbalul românesc după remiza cu Oţelul: „Meritau să câştige! Ăsta e adevărul!”

23:29

Daniel Bîrligea, comparat de Gigi Becali cu Luis Suarez! Clauza pe care o are la FCSB: „Acum mă oftic că i-am pus numai atât”

23:23

Oțelul – Universitatea Craiova 1-1! Dorinel Munteanu și Costel Gâlcă s-au încurcat reciproc! Cum arată clasamentul

23:15

VIDEOSporting – Casa Pia 2-0. Golgheterul Gyokeres a făcut spectacol. Programul complet al etapei din Liga Portugal

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 3 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 4 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 5 CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1. Victorie dramatică pentru echipa lui Dan Petrescu. Louis Munteanu, decisiv 6 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul
Citește și