Închide meniul

Kevin Boli a revenit în Superliga! Fostul fundaș de la CFR Cluj și Viitorul a fost prezentat la FC Botoșani

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 25 iulie 2022, 19:55

Kevin Boli a revenit în Superliga! Fostul fundaș de la CFR Cluj și Viitorul a fost prezentat la FC Botoșani

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Kevin Boli şi Billel Omrani, în timpul unui meci disputat de CFR Cluj / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Kevin Boli (31 de ani) a revenit în Superliga, după doi ani petrecuți în campionatul Turciei. Fostul fundaș de la CFR Cluj și Viitorul Constanța a semnat cu FC Botoșani un contract valabil pe un an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Boli a fost prezentat oficial la noua echipă și este pregătit pentru cea de-a 3-a aventură în fotbalul românesc.

Kevin Boli a revenit în Superliga! Fostul fundaș de la CFR Cluj și Viitorul a fost prezentat la FC Botoșani

FC Botoșani are planuri mari în noul sezon din Superliga. Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, vrea să prindă play-off-ul, iar pentru a-și îndeplini obiectivul a realizat un transfer important pentru faza defensivă.

Kevin Boli, ultima oară la Samsunspor, a semnat cu FC Botoșani. Fundașul ivorian va purta tricoul cu numărul 21 la formația moldoveană:

„Bine ai venit, Kevin Boli! Fundașul Kevin Boli, în vârstă de 31 de ani, a semnat cu FC Botoșani pe o perioadă de un an. Venit liber de contract, Boli a mai jucat la Samsunspor (Turcia), CFR Cluj, Guiz FC China), GZ Hengfeng (China), Viitorul C-ta, Mouscron (Belgia) și Sedan (Franța) și va purta tricoul cu numărul 21!”, a anunțat FC Botoșani, în mediul online.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by FC Botoșani Official (@fcbotosani)

Kevin Boli a jucat la Viitorul în perioada 2015-2017. Fundașul a pus umărul la câștigarea titlului din sezonul 2016/2017, alături de echipa lui Gică Hagi. Ulterior, ivorianul a semnat cu CFR Cluj, după ce ardelenii au plătit 450.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Boli a avut rezultate notabile și la formația din Gruia, reușind să devină de 4 ori campion al României, în 2018, 2019, 2020 și 2021.

Sedan, Mouscron, GZ Hengfeng și Samsunspor sunt celelalte formații pentru care a evoluat Kevin Boli de-a lungul carierei.

În prezent, Boli este cotat la 450.000 de euro de transfermarkt.com.

Gigi Becali a ratat șansa să-l transfere pe „killer-ul” FCSB-ului, Marko Dugandzic, de la FC Botoșani

Gigi Becali a ratat șansa să-l transfere pe Marko Dugandzic, „killer-ul” FCSB-ului din derby-ul cu Rapid. Giuleștenii s-au impus în fața vicecampioanei, scor 2-0, după o prestație de vis a atacantului croat, sosit în urmă cu câteva zile de la CFR Cluj.

Dugandzic a debutat cum nu se putea mai bine în tricoul Rapidului. Vârful de 28 de ani a reușit un gol și un assist în victoria formației lui Adrian Mutu împotriva marii rivale.

După partida de aseară, din etapa a 2-a din Superliga, Valeriu Iftime a dezvăluit că Marko Dugandzic ar fi putut ajunge la FCSB. Patronul lui FC Botoșani a făcut publică discuția purtată cu Gigi Becali în 2020, înainte ca atacantul croat să se despartă de formația moldoveană și să plece în Rusia, la Soci.

Finanțatorul vicecampioanei n-a fost însă impresionat de propunerea lui Iftime, iar doi ani mai târziu a fost învins în Giulești chiar de atacantul din Croația:

Reclamă

„Când a plecat de la noi, i-am spus (n.r. – lui Gigi Becali despre Marko Dugandzic). Era în pandemie și nu a vrut să-l ia”, a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Valeriu Iftime l-a lăudat pe fostul său jucător după derby-ul din Giulești. Omul de afaceri spune că, fără Dugandzic, Rapid ar fi avut viață grea cu FCSB:

„Aseară i-a bătut doar Dugandzic. Rapidul nu a avut nicio ocazie, în afară de astea unde a fost implicat Dugandzic. El a contribuit la unul 100%, iar la celălalt jumătate, a fost coautor. Fără el era complicat”, a mai declarat Iftime.

Recomandări
  • Kevin Boli a revenit în Superliga
  • Fostul fundaș de la CFR Cluj și Viitorul a fost prezentat la FC Botoșani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și