Închide meniul
EXCLUSIV

Kevin Boli, ca și transferat de FCSB. Valeriu Iftime a recunoscut: „Va pleca, o să-i dau drumul!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 decembrie 2022, 11:08

Kevin Boli, ca și transferat de FCSB. Valeriu Iftime a recunoscut: „Va pleca, o să-i dau drumul!

Valeriu Iftime vrea să transfere un jucător de la FCSB

Valeriu Iftime / Captură AS.ro LIVE

Kevin Boli este ca și transferat de FCSB. Fundaşul ivorian de 31 de ani de la FC Botoșani, aflat pe lista lui Gigi Becali, are cale liberă spre vicecampioana României. Valeriu Iftime a recunoscut că nu va încerca să îl convingă pe Boli să rămână până în vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Boli urmează să intre în ultimele șase luni de contract, dar este dorit încă de acum la FCSB. Este principala țintă a lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera mai trebuie doar să se înțeleagă cu Valeriu Iftime asupra sumei de transfer.

Kevin Boli este ca și transferat de FCSB. Anunțul lui Valeriu Iftime

Inițial, finanțatorul moldovenilor i-a cerut 400.000 de euro lui Becali, dar acum este gata să îl lase pe Boli să plece pentru o sumă modică.

Cu Boli nu știu. Dacă pe Boli vrea să îl ia FCSB și el își dorește să joace acolo, va pleca la FCSB. Nu am semnat niciun document cu el. Eu aștept să fie bine și să joace etapa viitoare, când încă e jucătorul meu. După aia, dacă vrea să plece, o să-i dau drumul, în niște condiții rezonabile„, a declarat Valeriu Iftime pentru Antena Sport.

Kevin Boli a evoluat ultima oară în Turcia, la Samsunspor, înainte să semneze cu FC Botoșani. În Liga 1, fundașul ivorian a mai jucat la Viitorul și CFR Cluj, alături de care a cucerit, în total, 5 titluri de campion.

Reclamă

Gigi Becali a dezvăluit că Kevin Boli va semna cu FCSB

Gigi Becali a spus, în această săptămână, că a bătut palma cu Valeriu Iftime pentru primul transfer al iernii la FCSB. 450.000 de euro este cota de piaţă a lui Kevin Boli, potrivit Transfermarkt.

Da, m-am înțeles cu Iftime, probabil că Boli va veni la noi. În fotbal, depinzi de o zi sau de o altă zi. Când câștigi, spui că-l iei, apoi, când pierzi, spui că nu-l mai iei. Dar m-am înțeles cu Iftime. Eu îl vreau pe băiat”, a declarat Becali, în exclusivitate pentru gsp.ro.

Gigi Becali l-a dorit pe Kevin Boli şi în vară. Patronul FCSB nu s-a putut înţelege la bani cu fundaşul de la Botoşani, pe care îl putea lua gratis. După mai multe discuţii cu Mihai Stoica şi Nicolae Dică, patronul de la FCSB a renunţat la această mutare.

Reclamă 4 / 0/3

I-am dat 25.000 sau 50.000 pe Boli. 400.000 să aştepte. Foarte bine, omul nu face rău că cere. Dacă omul e deştept şi prost. Când a fost gratis m-am consultat cu colaboratorii. Am zis să îl luăm gratis. Cică ne facem de râs, că nu mai poate!

Acum nici pe Dică, nici pe MM nu mai întreb. Vreau fotbalist, iau fotbalist. De asta sunt patron. Ia verificaţi-l 6 luni. Vrei să joci la FCSB, să te verific… 6 luni la strung, să văd dacă ştii cu maneta”, a spus Becali, la Pro Arena.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și