Închide meniul

Kevin Soni ar putea debuta la Rapid în meciul cu Poli Iaşi! Cristiano Bergodi a făcut anunţul: „E în lot!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 octombrie 2023, 23:37

Kevin Soni ar putea debuta la Rapid în meciul cu Poli Iaşi! Cristiano Bergodi a făcut anunţul: „E în lot!

Cristiano Bergodi a confirmat ultima lovitură de titlu pe care o dă Dan Șucu

Cristiano Bergodi, în timpul unui meci la Rapid/ Profimedia

Kevin Soni ar putea debuta la Rapid, în partida cu Poli Iaşi, din următoarea etapă de Liga 1. Cristiano Bergodi a făcut anunţul, şi a dezvăluit că atacantul va fi în lotul giuleştenilor pentru duelul cu moldovenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid – Poli Iaşi, partida din etapa a 12-a din Liga 1, va fi în format live text, pe AS.ro, vineri, de la ora 21:00. Giuleştenii sunt pe locul patru în campionat, cu 19 puncte, şi pot urca pe podium, peste Universitatea Craiova, în cazul unei victorii.

Kevin Soni ar putea debuta la Rapid în meciul cu Poli Iaşi

Kevin Soni a fost transferat de Rapid la începutul acestui sezon, după plecarea golgheterului Marko Dugandzic. Până acum, atacantul camerunez de 25 de ani nu a fost deloc în lotul giuleştenilor, însă poate debuta în duelul cu Poli Iaşi.

Cristiano Bergodi a oferit ultimele detalii despre starea acestuia, mărturisind că vârful camerunez a depăşit problema medicală cu care s-a confruntat, şi e apt pentru duelul din următoarea etapă.

„Eu am încredere în munca mea şi în lotul pe care îl am la dispoziţie, un lot bun şi competitiv. Kevin Soni este în lot pentru acest meci, e prima oară pentru el.

Reclamă

Nu pot să spun că e pregătit 100%, dar s-a antrenat bine, a depăşit şi o problemă medicală. El e un jucător bun care ne poate fi de folos mâine, adică într-un meci greu îl putem introduce câteva minute.

Urmează un meci foarte important pentru noi pentru că apoi urmează o pauză competiţională. Trebuie să câştigăm aceste trei puncte înaintea pauzei competiţionale”, a declarat Cristiano Bergodi, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu Poli Iaşi.

Kevin Soni a evoluat în ultimul sezon la Asteras Tripoli şi a semnat cu Rapid din postura de jucător liber de contract. De-a lungul carierei sale, atacantul camerunez a evoluat la Bordeaux, Girona sau Adana Demirspor.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Pancu îi avertizează pe rapidişti

Daniel Pancu îi avertizează pe rapidişti să nu repete greşelile din sezoanele trecute. Pancone susţine că pentru a avea şanse la titlul din Liga 1, Rapid trebuie să joace mult mai bine în meciurile din deplasare.

„Rapidul e foarte bine din punctul meu de vedere. Sigur că istoria şi tradiţia unui club sunt foarte greu de schimbat, cel puţin de când cunosc eu Rapidul, foarte bine, din 96.

Pare acelaşi film sezon de sezon, cu jocuri foarte bune pe teren propriu, jocuri reuşite, dar puţine în deplasare şi majoritatea foarte, foarte grele.
Întotdeauna pentru Rapid pare un joc mult mai greu în deplasare decât ar părea pentru Steaua sau Dinamo.

O soluţie foarte bună a fost Bergodi şi o soluţie şi mai bună sau la fel de bună ar fi fost Şumudică. Probabil că o să ne vina rândul, am fost acolo, am plecat foarte supărat, dar mulţumit de ceea ce realizasem”, a spus Pancu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și