Închide meniul
VIDEO

Kyriakos Papadopoulos, noul transfer de la FC U Craiova 1948, a „răpus-o” pe FCSB, în Europa League

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 iulie 2022, 23:37

Kyriakos Papadopoulos, noul transfer de la FC U Craiova 1948, a „răpus-o pe FCSB, în Europa League

Kyriakos Papadopoulos s-a duelat cu FCSB în Europa League

Kyriakos Papadopoulos, într-un meci cu FCSB în Europa League / Profimedia

Kyriakos Papadopoulos, noul jucător al celor de la FC U Craiova 1948, a marcat un gol împotriva FCSB-ului în grupelele Europa League, pe vremea când juca la Schalke.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kyriakos Papadopoulos a jucat cinci ani la Schalke, în perioada 2010-2015. Fundașul grec a întâlnit-o pe FCSB în grupele Europa League în sezonul 2011/2012.

Kyriakos Papadopoulos, noul transfer de la FC U Craiova 1948, a „răpus-o” pe FCSB

Pe 1 decembrie 2011, s-a jucat Schalke – FCSB 2-1. Roș-albaștrii, îmbrăcați în galben cu ocazia Zilei Naționale, au fost aproape de un rezultat mare la Gelsenkirchen.

Kyriakos Papadopoulos a fost omul care a deschis scorul în acea confruntare. Acesta a înscris în minutul 25, cu o lovitură de cap, după o fază fixă. Grecul a trimis mingea aproape de vinclu, iar Ciprian Tătărușanu n-a mai putut interveni.

FCSB a egalat opt minute, prin Raul Rusescu, după o pasă a argentinianului Pablo Brandan. Atacantul român a finalizat cu piciorul stâng, lângă bară.

Reclamă

INTRĂ AICI SĂ VEZI REZUMATUL MECIULUI SCHALKE – FCSB 2-1

Golul victoriei al celor de la Schalke a fost semnat de legendarul Raul, în minutul 57. Acela avea să fie ultimul sezon în Europa al legendarului atacant, care s-a transferat ulterior la Al-Sadd.

FCSB era antrenată la acea vreme de Ilie Stan. Din grupa de Europa League au mai făcut parte Maccabi Haifa și AEK Larnaca. Roș-albaștrii au terminat pe locul secund și s-au calificat în primăvara europeană, unde au fost eliminați de Twente.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa de start a FCSB-ului în meciul cu Schalke, din 2011: Tătărușanu – Martinovic, Gerardo Alves, Valentin Iliev, Latovlevici – Bicfalvi, Pablo Brandan, Bourceanu – Cristi Tănase, Raul Rusescu, Mihai Costea
Rezerve: Emeghara, Galamaz, Năstăsie, Stefan Nikolic, Prepeliță, Ionuț Roșu, Răzvan Stanca

Kyriakos Papadopoulos, prezentat oficial de FC U Craiova 1948

Kyriakos Papadopoulos (30 ani) a fost prezentat oficial de FC U Craiova 1948. Adrian Mititelu a dat lovitura, după ce a negociat o lună cu fosta vedetă din Bundesliga.

În vârstă de 30 de ani, Papadopoulos are nu mai puţin de 136 de meciuri în Bundesliga, unde a evoluat pentru Schalke 04, Bayer Leverkusen, RB Leipzig și Hamburg SV.

„FC U Craiova 1948 și Kyriakos Papadopoulos au semnat un contract valabil pe doi ani.

Clubul nostru a reușit, după circa o lună de negocieri, aducerea unuia dintre cei mai titrați jucători care a evoluat vreodată în Liga I.

Papadopoulos are un C.V. impresionant ce include 136 de meciuri jucate în Bundesliga și 8 goluri marcate, evoluând pentru echipe precum: Schalke 04, Bayer Leverkusen, RB Leipzig și Hamburg SV.

De asemenea, Kyriakos are 24 de meciuri jucate în prima ligă din Croatia cu 2 goluri marcate, evoluând pentru Lokomotiva Zagreb, și 26 de meciuri jucate în prima ligă din Grecia, unde a evoluat pentru Olympiacos și, ultima dată, pentru Atromitos Athena.

Reclamă

Pentru naționala Greciei, fundașul central are 35 de meciuri jucate și 4 goluri marcate, ultimul său meci în tricoul nationalei fiind pe data de 5 septembrie 2021.

În palmaresul noului nostru stâlp al apărării, se află trofee precum: Titlul Campionatului Greciei (x2), Cupa Greciei, Cupa Germaniei și Supercupa Germaniei.

Suma transferurilor platite pentru Kyriakos Papadopoulos este de 17.500.000 euro, iar valoarea cea mai mare de piață pe care a avut-o acesta a fost 18.000.000 euro”, a anunţat FC U Craiova 1948.

Recomandări
  •  Kyriakos Papadopoulos a semnat cu FC U Craiova 1948
  • Momentul când a „răpus-o” pe FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:44 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! Vezi toate știrile
Citește și