Închide meniul

Ce cotă a ajuns să aibă Rapid la câştigarea titlului în Liga 1, după victoria cu CFR

Dan Roșu Publicat: 11 februarie 2024, 8:55 / Actualizat: 11 februarie 2024, 10:33

Reclamă
Ce cotă a ajuns să aibă Rapid la câştigarea titlului în Liga 1, după victoria cu CFR

Ce cotă a ajuns să aibă Rapid la câştigarea titlului în Liga 1, după victoria cu CFR

Jucătorii Rapidului sărbătoresc marcarea unui gol - Profimedia Images

Rapid a învins-o pe CFR Cluj, cu 1-0, şi a ajuns să aibă a doua cotă la câştigarea titlului în Liga 1. Liderul FCSB este evident favorita bookmakerilor, după parcursul din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giuleştenii s-au impus în Gruia în derby-ul etapei a 25-a şi au redus ecartul la 6 puncte faţă de FCSB, cu cinci meciuri rămase de disputat din sezonul regular. FCSB va evolua duminică, de la 20:45, cu Sepsi, şi are şansa să revină la 9 puncte de rivali.

Ce cotă a ajuns să aibă Rapid la câştigarea titlului în Liga 1

După succesul din Gruia, Rapid a ajuns să aibă o cotă de 7 la câştigarea campionatului în acest sezon. Evident, FCSB este cotată cu prima şansă de specialişti (1.18), iar pe ultimul loc al podiumului a rămas CFR Cluj, cu o cotă de 15.

Restul echipelor au nişte cote uriaşe la o eventuală uriaşă surpriză. Pe listă se mai află Farul Constanţa (cotă 60), Universitatea Craiova (75), Hermannstadt (1500) sau Sepsi (2000).

Victor Angelescu: Distanţa nu mai e aşa de mare

Victor Angelescu pune şi el presiune pe FCSB. Oficialul din Giuleşti a adus aminte şi faptul că sezonul regular se va încheia cu meciul Rapid – FCSB, care poate reduce şi mai mult diferenţa dintre cele două echipe, la vârful ierarhiei.

Reclamă

„Mă bucur că am câștigat. În momentul în care joci cu CFR Cluj în deplasare, un punct e bun. Dar ne-ar fi încurcat, având în vedere că FCSB are 51 de puncte. Mă bucur că i-am bătut pe CFR Cluj. Am făcut un meci bun.

Distanța nu mai e atât de mare… Vom vedea ce se va întâmpla la FCSB – Sepsi. Mai sunt etape până se va termina sezonul, apoi înjumătățirea. Mai e și meciul direct din ultima etapă”, a spus Angelescu, citat de digisport.ro.

Damjan Djokovic vrea titlul cu Rapid pe „modelul CFR Cluj”

Damjan Djokovic vrea titlul cu Rapid pe „modelul CFR Cluj”. Mijlocaşul croat a decis derby-ul din Gruia, din etapa a 25-a a Ligii 1, cu un gol marcat în minutul 9. Nu s-a ferit de cuvinte când a fost întrebat despre şansele la titlu ale noii sale echipe.

Reclamă 4 / 0/3

Croatul care a înscris primul său gol în tricoul alb-vişiniu a dezvăluit că Rapid trebuie să fie concentrată doar pe a câştiga puncte, indiferent de jocul prestat. Djokovic anunţă că este mai puţin important modul prin care se obţin victoriile.

„E o victorie foarte importantă. E un stadion pe care dacă am marcat, am făcut-o pentru CFR. Mergem mai departe. Am început bine anul, încercăm să o ținem tot așa.

Aici chiar m-am simțit ca acasă! Am rămas prieten cu unii jucători de la CFR Cluj. Pe teren e vorba de muncă, mă bucur că am reușit să câștigăm aici.

Eu zic că Rapid are calitate, mai ales după transferurile din iarnă. Trebuie să așezăm puțin jocul, încetul cu încetul trebuie să ne așezăm. Și la CFR am început cu mulți jucători noi, nu jucam strălucit, dar aveam rezultate.

O să vedem cum va fi lupta pentru titlu. Avem drumul nostru, sunt multe puncte de făcut pentru a vorbi de un obiectiv mai mare”, a spus Damjan Djokovic, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
Vezi toate știrile
Citește și