Închide meniul

Ladislau Boloni, dorit la CFR Cluj în locul lui Dan Petrescu. Varianta bombă a lui Neluţu Varga

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 iunie 2023, 21:46

Ladislau Boloni, dorit la CFR Cluj în locul lui Dan Petrescu. Varianta bombă a lui Neluţu Varga

Ladislau Boloni, dorit în locul lui Dan Petrescu la CFR Cluj

Loți Boloni, 102 prezențe ca tricolor / Profimedia Images

Ladislau Boloni este dorit la CFR Cluj în locul lui Dan Petrescu, în cazul în care actualul antrenor îşi va rezilia contractul cu fosta campioana a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu poate pleca de la CFR Cluj după ce a aratat toate obiectivele. Petrescu şi Neluţu Varga ar fi trebuit să se întâlnească imediat după finalul campioantului. Cei doi au decis să vorbească după mini-vacanţa de Rusalii.

Ladislau Boloni, dorit la CFR Cluj în locul lui Dan Petrescu

Dan Petrescu pare tot mai decis să renunţe şi să plece de la CFR Cluj, mai ales că nici cei din conducerea ardelenilor nu s-ar opune. În acest context, Neluţu Varga are o variantă de lux pentru înlocuirea antrenorului.

Conform gsp.ro, Neluţu Varga ar vrea să îl aducă la CFR Cluj pe Ladislau Boloni, cel care a reuşit o promovare de senzaţie cu Metz în Ligue 1. În România, Boloni a antrenat doar naţională. Contractul lui Boloni cu Metz expiră în această vară, însă sunt şanse mari ca acesta să fie prelungit după ce a reuşit promovarea.

De altfel, chiar Dan Petrescu a lăsat să se înţeleagă că ar putea pleca pentru că are mai multe oferte, dar obiectivul său este de a continua la CFR.

Reclamă

Am mai multe oferte, dar din Coreea nu. Am din alte țări, dar mai am contract un, nu pot să ascult ofertele până când patronul nu-ți dă acordul. Mai am contract un an, știți clauza pe care o am.

Nu o să decid eu după meci dacă rămân. Eu vă zic realitatea, mai am un an de contract și vreau să-l duc la capăt dar nu depinde de mine. Prin câte am trecut eu în 6 ani aici ce să mai zic. Bergodi e un antrenor senzațional, un gentleman. Asta e realitatea în momentul de față, mai am un an de contract. Nu am ce să zic, s-a mai întâmplat așa”, a declarat Dan Petrescu, într-o conferință de presă.

Marius Şumudică nu a uitat că Dan Petrescu i-a luat locul la CFR Cluj

Marius Şumudică îi poartă pică lui Dan Petrescu. Antrenorul lui Al Raed a susţinut că a fost „lucrat” în timp ce o pregătea pe CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu a venit la CFR Cluj după ce Neluţu Varga a decis să rezilieze unilateral contractul cu Marius Şumudică.

Întrebat de gsp.ro dacă îi poartă pică lui Dan Petrescu, Marius Şumudică a răspuns: „Dacă e adevărat ce s-a întâmplat, da, e necolegial ceea ce a făcut. Dacă e adevărat ce mi-a ajuns la urechi, că era în Cluj și că se întâlnea cu jucătorii…”.

Se mai făceau niște grătare cu câte un fost antrenor. Și-atunci, n-am reușit să… Pe unii i-am câștigat, pe alții nu. Am aflat până la urmă ce se întâmpla, am aflat și din Cluj, de acolo, asta-i viața. Dar ăla-i singurul vestiar pe care n-am reușit să-l câștig în totalitate. Parțial l-am câștigat, dar nu în totalitate.

Păi dacă am vrut să intru în lift și din el a ieșit Mara, era să-mi dea un cap în gură, ce să mai zic… Din punctul ăsta de vedere, da (n.r. e necolegial). În rest, îl respect ca antrenor, e un antrenor bun care a avut succes. Dar dacă a făcut lucrurile astea, pentru mine e… Eu nu sunt așa, să calc pe cadavre”, a declarat Marius Şumudică pentru gsp.ro.

Recomandări
  • Ladislau Boloni este dorit la CFR Cluj în locul lui Dan Petrescu
  • Variantă bombă pregătită de Neluţu Varga

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-1. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și