Închide meniul

Laszlo Balint a dat cărţile pe faţă. Câţi bani a primit după ce a fost demis de Universitatea Craiova: „Am avut foarte multe de pierdut”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 august 2022, 21:51

Laszlo Balint a dat cărţile pe faţă. Câţi bani a primit după ce a fost demis de Universitatea Craiova: „Am avut foarte multe de pierdut

Laszlo Balint

Laszlo Balint, în timpul unei conferinţe de presă

Laszlo Balint a dezvăluit câţi bani a primit după ce a fost demis de Universitatea Craiova. Fostul antrenor al oltenilor a declarat că a primit două salarii compesatorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laszlo Balint a fost demis de către conduerea Universităţii Craiova, după turul confurntării cu Zorya Luhansk, din Conference League. În locul său, a fost numit Mirel Rădoi, care a ratat la limită calificarea în grupe.

Laszlo Balint a dezvăluit câţi bani a primit după ce a fost demis de Universitatea Craiova

Laszlo Balint s-a despărţit de Universitatea Craiova după doar şapte meciuri. Bilanţul antrenorului pe banca oltenilor este de două victorii, trei remize şi două înfrângeri.

Laszlo Balint a declarat că ar fi preferat să aibă continuitate pe banca echipei din Bănie, fără a fi nevoie să se ajunge la rezilierea contractului. Acesta a mai mărturisit şi suma pe care a primit-o după despărţirea de olteni.

„(n.r. Plecarea de la Craiova câți bani ți-a adus?) Două salarii compensatorii. Să știți că banii nu contează. Aș fi renunțat la acei bani doar ca să am continuitate.

Reclamă

Contează, dar până la un punct. Eu nu am fost motivat niciodată de bani. Nici ca fotbalist, nici ca antrenor eu nu am fost motivat niciodată de bani și în absolut orice discuție pe care am avut-o, chiar și când eram fotbalist, pe mine mă preocupa mai degrabă perspectiva sportivă decât cea financiară. Și să știți că am avut foarte mult de pierdut din punctul ăsta de vedere”, a declarat Laszlo Balint, potrivit gsp.ro.

Laszlo Balint a rupt tăcerea după demiterea de la Universitatea Craiova

Laszlo Balint a vorbit în premieră despre demiterea de la Universitatea Craiova. Tehnicianul susține că Mihai Rotaru nu i-a oferit nicio explicație după ce a renunțat la serviciile sale.

Laszlo Balint e de părere că Universitatea Craiova s-a grăbit să-l dea afară. Antrenorul consideră că nu s-a bucurat de susținerea conducerii.

Reclamă 4 / 0/3

„Gustul amar al demiterii nu poate fi șters foarte repede. Explicații prea multe nu prea am. A fost o chestie total neașteptată. Nu am primit niciun argument, nicio explicație, pentru că, din punct de vedere contractual, eu eram în toate obiectivele, deci argumentul contractual nu exista.

A fost un moment în care am simțit o eliberare, după acea victorie din derby-ul orașului. La antrenament mi s-a adus la cunoștință că nu se mai bazează pe mine.

Eu aș menționa principala cerință a lui Klopp când a semnat cu Liverpool. Prima cerință a fost ca, în primii doi ani, să nu îi ceară să câștige trofee. Adică implementarea unei filozofii, conturarea unei identități, din punt de vedere sportiv, presupune timp.

Eu mi-am asumat, contractual, un anumit obiectiv de performanță. Spun asta în premieră. La 14 noiembrie, clubul avea dreptul să îmi rezilieze unilateral contractul dacă eram la un anumit număr de puncte față de primul loc”, a spus Laszlo Balint, conform digisport.ro.

Bogdan Mitrea, prezentat oficial la Universitatea Craiova

Bogdan Mitrea a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova. În vârstă de 34 de ani, fundașul a fost transferat de la Sepsi, echipă unde devenise căpitan.

„Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu fundașul Bogdan Mitrea, iar acesta va îmbrăca tricoul Științei pentru următorii 2 ani. El este apt de joc începând de astăzi.

Câștigător al Cupei și Supercupei României în calitate de căpitan al echipei Sepsi OSK în sezonul recent încheiat, noul nostru fundaș a mai evoluat la Spartak Trnava, Ascoli, FC Viitorul, FCSB și CSMS Iași”, a anunțat Universitatea Craiova.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și