Închide meniul

Laszlo Balint a rupt tăcerea după demiterea de la Universitatea Craiova: „N-am primit nicio explicație!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 august 2022, 18:29

Laszlo Balint a rupt tăcerea după demiterea de la Universitatea Craiova: „N-am primit nicio explicație!

Laszlo Balint

Laszlo Balint, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Laszlo Balint a vorbit în premieră despre demiterea de la Universitatea Craiova. Tehnicianul susține că Mihai Rotaru nu i-a oferit nicio explicație după ce a renunțat la serviciile sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laszlo Balint e de părere că Universitatea Craiova s-a grăbit să-l dea afară. Antrenorul consideră că nu s-a bucurat de susținerea conducerii.

Laszlo Balint a rupt tăcerea după demiterea de la Universitatea Craiova

„Gustul amar al demiterii nu poate fi șters foarte repede. Explicații prea multe nu prea am. A fost o chestie total neașteptată. Nu am primit niciun argument, nicio explicație, pentru că, din punct de vedere contractual, eu eram în toate obiectivele, deci argumentul contractual nu exista.

A fost un moment în care am simțit o eliberare, după acea victorie din derby-ul orașului. La antrenament mi s-a adus la cunoștință că nu se mai bazează pe mine.

Eu aș menționa principala cerință a lui Klopp când a semnat cu Liverpool. Prima cerință a fost ca, în primii doi ani, să nu îi ceară să câștige trofee. Adică implementarea unei filozofii, conturarea unei identități, din punt de vedere sportiv, presupune timp.

Reclamă

Eu mi-am asumat, contractual, un anumit obiectiv de performanță. Spun asta în premieră. La 14 noiembrie, clubul avea dreptul să îmi rezilieze unilateral contractul dacă eram la un anumit număr de puncte față de primul loc”, a spus Laszlo Balint, conform digisport.ro.

Laszlo Balint, doar șapte meciuri la Universitatea Craiova

Laszlo Balint a fost dat afară după doar 7 meciuri disputate de Universitatea Craiova în noul sezon. Bilanțul său i-a nemulțumit pe conducătorii din Bănie: două victorii, trei remize, și două înfrângeri.

După ce i-a reziliat contractul, Mihai Rotaru va trebui să-i plătească 50.000 de euro lui Laszlo Balint. Noul tehnician al oltenilor este Mirel Rădoi, cel care a calificat-o pe Universitatea Craiova în play-off-ul Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

De-a lungul carierei, Laszlo Balint le-a mai antrenat pe UTA, Metaloglobus, Sportul Snagov, Csikszereda, ASA Târgu Mureș, Academica Clinceni și Unirea Târlungeni.

Mirel Rădoi, anunț clar înainte de Hapoel Beer Sheva – Universitatea Craiova

Universitatea Craiova „vânează” calificarea în grupele Conference League. În partida tur cu Hapoel Beer Sheva, de la Severin, oltenii au obținut o remiză, scor 1-1.

Mirel Rădoi își dorește cu orice preț calificarea în grupe, indiferent dacă oltenii vor câștiga în 90 de minute sau se vor impune la loviturile de departajare.

„Trebuie să ne întoarcem calificați, vedem dacă facem ‘remontada’ sau nu. Dacă vor fi prelungiri, penalty-uri, noi trebuie să ne calificăm, mai puțin contează cum. Avem pregătite și soluțiile astea (n.r. – pentru loviturile de departajare), dar cel mai bine ar fi să ne calificăm în 90 de minute, să nu facem risipă de energie.

De atâția zeci de ani ne zbatem să intrăm în grupele europene, este cel mai important moment al clubului. Important e ce am pregătit ca să putem fi siguri de calificare”, a spus Mirel Rădoi, înaintea meciului din Israel.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și