Închide meniul
NEWS ALERT

Bogdan Mitrea, prezentat oficial la Universitatea Craiova: ”Istoria din ultimii ani m-a determinat să vin!”

Dragoș Vasile Publicat: 29 august 2022, 14:15

Reclamă
Bogdan Mitrea, prezentat oficial la Universitatea Craiova: ”Istoria din ultimii ani m-a determinat să vin!”

Mihai Rotaru a vorbit despre posibila plecare a lui Bogdan Mitrea de la Universitatea Craiova

Bogdan Mitrea, prezentat oficial la Universitatea Craiova / Facebook Universitatea Craiova

Bogdan Mitrea a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova. În vârstă de 34 de ani, fundașul a fost transferat de la Sepsi, echipă unde devenise căpitan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 600.000 de euro, Mitrea a cucerit două trofee cu Sepsi, Cupa şi Supercupa României. Fundaşul a ajuns la Sfântu Gheorghe în 2020, de la Spartak Trnava.

Bogdan Mitrea, prezentat oficial la Universitatea Craiova

”Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu fundașul Bogdan Mitrea, iar acesta va îmbrăca tricoul Științei pentru următorii 2 ani. El este apt de joc începând de astăzi. 

Câștigător al Cupei și Supercupei României în calitate de căpitan al echipei Sepsi OSK în sezonul recent încheiat, noul nostru fundaș a mai evoluat la Spartak Trnava, Ascoli, FC Viitorul, FCSB și CSMS Iași”, a anunțat Universitatea Craiova.

Reclamă

Mitrea a oferit și prima reacție după ce a fost prezentat oficial.

„Mă bucur că sunt aici. Tot ceea ce înseamnă Universitatea Craiova în istoria fotbalului românesc, în ultimii ani, m-a determinat să vin în Bănie”, a spus fotbalistul.

„Mitrea ne-a rugat să-l lăsăm să plece!”

Universitatea Craiova l-a transferat pe Bogdan Mitrea. Mutarea s-a realizat chiar înaintea meciului cu Hapoel Beer Sheva din play-off-ul Conference League. În vârstă de 34 de ani, Mitrea era căpitanul lui Sepsi Sfântu Gheorghe.

Reclamă 4 / 0/3

Prima oferă a lui Mihai Rotaru pentru Mitrea a fost de 100.000 de euro, însă covăsnenii au refuzat. Patronul oltenilor a plusat şi a achitat clauza de reziliere în valoare de 250.000 de euro, potrivit gsp.ro. Fundaşul şi-a luat rămas bun de la colegii săi în această dimineaţă.

„În proportie de 90%, transferul e rezolvat. Știți cum e, până nu semnează contractul nu e gata. Noi ne-am înțeles cu Craiova, el s-a înțeles cu noul club, de principiu e totul rezolvat.

Ne-a rugat să-l lăsăm să plece, are o vârstă, îi mulțumim pentru tot. Cine știe, poate vom mai colabora cândva”, a declarat Attila Hadnagy, potrivit sursei citate.

Bogdan Mitrea, reacţie vehementă după programul încărcat

Bogdan Mitrea a avut o reacţie vehementă, fiind nemulţumit de programul încărcat din Liga 1. Acesta a declarat că orele la care s-au disputat partide în debutul actualului sezon sunt anormale.

„Jucăm acasă cu UTA și asta e bine. E bine că nu ne-au pus iar la 12 sau la 13. Până la 16 poate ne revenim, nu sunt nici 72 de ore de la acest meci. Djurgardens mi se pare că își amână meciurile din campionat, ei și nu știu câte campionate din Europa, pentru că prioritizează meciurile din cupele europene. Noi n-avem voie să amânăm pentru că nu mai avem timp să jucăm. Și când se joacă Cupa Mondială, noi vom juca.

Ei nu se gândesc la noi și ne pun la niște ore când nici nu poți să stai afară. Aș vrea să vină dânșii să stea, nu să joace, măcar să stea în tribună, să vadă dacă se poate juca fotbal. Faci un sprint și nu mai ai salivă.

Crezi că-i interesează? Nu contează pentru ei, pentru ei contează ratingul. Ar trebui să se gândească mai mult la jucători pentru că după ne plângem de spectacol. Fotbalul se joacă în nocturnă, nu duminică, la ora 12:00 – 13:00, când lumea e la biserică”, a declarat Bogdan Mitrea, la Pro Arena, după meciul cu Djurgarden.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și