Închide meniul

Laszlo Balint, încrezător înainte de FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova: „Am toată susţinerea. Ştim că putem mai mult”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 august 2022, 15:35

Laszlo Balint, încrezător înainte de FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova: „Am toată susţinerea. Ştim că putem mai mult

Laszlo Balint

Laszlo Balint, în timpul unei conferinţe de presă

Laszlo Balint este încrezător înainte de FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova. Antrenorul trupei patronate de Mihai Rotaru este sigur că are parte de toată încrederea din parte şefilor clubului, după startul modest de sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova şi Universitatea Craiova se vor duela în etapa a 4 din Liga 1. Meciul este programat duminică, de la ora 21:30, în format live text, pe as.ro. Cele două echipe au un parcurs diferit în Liga 1, trupa lui Adrian Mititelu fiind mult mai în formă.

Laszlo Balint, încrezător înainte de FC U Craiova – Universitatea Craiova

Antrenorul Universităţii Craiova a mărturisit că nu se pune problema unei demiteri, după partida cu FC U Craiova. Laszlo Balint a dezvăluit că a purtat discuţii cu patronul echipei, însă doar în privinţa formaţiei.

„Categoric, am toată susținerea. Am avut o discuție cu domnul Rotaru, dar subiectul ăsta nici n-a intervenit în discuție. Am discutat despre lucrurile care se întâmplă la echipă, despre ce dorim să facem, discuții normale între antrenor și patron. Suntem focusați pe munca noastră”, a mărturisit Laszlo Balint, în conferinţa de presă de dinaintea partidei cu FC U Craiova 1948.

Universitatea Craiova a fost învinsă ruşinos de Zorya Luhansk, în prima manşă a confruntării din turul trei preliminar din Conference League. Ucrainenii nu mai evoluaseră într-un meci oficial din decembrie.

Reclamă

Laszlo Balint, convins că echipa sa va arăta altfel contra lui FC U Craiova 1948

Laszlo Balint este sigur că va avea o misiune dificlă împotriva trupei lui Marius Croitoru. FC U Craiova vine după o victorie cu CFR Cluj, şi un egal contra celor de la FCSB.

„E un meci special, dar și dificil pentru noi. Un meci care nu vine într-un moment foarte plăcut pentru noi. Am convingerea că antrenez un grup de caractere și, în general, caracterele puternice se văd în momentele grele.

Am avut multe discuții cu băieții, atât colectiv, cât și individual, iar reacția lor a fost foarte bună. Sunt sigur că acest lucru se va vedea mâine pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

Oboseala se simte, cu meciuri din trei în trei zile, dar nu vreau să ne plângem. Trebuie să avem o reacție foarte bună în meciul de mâine seară. Ne dorim cu toții mai mult și muncim în fiecare zi.

Sunt anumite cauze pentru această oscilație, am făcut o analiză împreună cu echipa mea. Am analizat și startul sezonului trecut. În momentul în care echipa a jucat din trei în trei zile, rezultatele au fost nesatisfăcătoare. Este o realitate, fotbalul românesc nu e pregătit să joace în acest ritm„, a mai spus Laszlo Balint.

Arbitrul Istvan Kovacs va conduce la centru meciul dintre FC U Craiova 1948 şi Universitatea Craiova. Centralul va fi ajutat de Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, iar rezervă va fi Radu Petrescu. În Camera VAR se vor afla Cătălin Popa şi Radu Ghinguleac. Observator va fi Corneliu Fecioru.

Adrian Mititelu, obiectiv incredibil impus la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu a impus un obiectiv incredibil la FC U Craiova 1948 în acest sezon. Formația sa trebuie să termine deasupra rivalei locale, Universitatea Craiova.

„Eu am rivalitate cu CSU. Vreau să am o echipă mai bună decât CSU. Vă spun adevărul, eu am un război cu cei de la Craiova. Obiectivul nostru e să terminăm peste CSU anul acesta”, a spus Adrian Mititelu, conform sport.ro.

În stagiunea precedentă, prima în care FC U Craiova 1948 și Universitatea Craiova s-au duelat în Liga 1, echipa lui Adrian Mitielu a terminat pe locul 10 în play-out, în timp ce cea a lui Mihai Rotaru a ocupat ultima poziție de pe podium, în play-off.

În sezonul precedent, Universitatea Craiova a câștigat ambele derby-uri cu FC U Craiova 1948, cu același scor, 2-0.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și