Închide meniul

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre interesul pentru Darius Olaru: „Cine nu și l-ar dori?”

Alex Ioniță Publicat: 26 iulie 2023, 16:54

Reclamă
Laurențiu Reghecampf a vorbit despre interesul pentru Darius Olaru: Cine nu și l-ar dori?”

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre interesul pentru Darius Olaru

Laurenţiu Reghecampf, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre interesul pentru Darius Olaru. Noul tehnician de la Universitatea Craiova a reacționat, după ce patronul formației, Mihai Rotaru, a declarat că ar dori să îl transfere pe jucătorul legitimat la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf a revenit la Universitatea Craiova, după aventura din Azerbaidjan, de la Neftci Baku. „Reghe” a fost demis de oficialii azeri, la finalul sezonului trecut, după ce nu a atins obiectivele impuse de conducere. Tehnicianul a mai pregătit echipa lui Mihai Rotaru în sezonul 2021/2022.

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre interesul pentru Darius Olaru. Antrenorul nu crede că transferul se poate realiza

Antrenorul de la Universitatea Craiova este de părere că transferul lui Darius Olaru nu se poate realiza. Laurențiu Reghecampf a declarat că mijlocașul celor de la FCSB ar costa prea mult, iar gruparea din Bănie nu își poate permite să cheltuie o asemenea sumă.

„Olaru e un jucător foarte important al echipei Steaua (n.red. FCSB). A fost făcută o paranteză la ceea ce a declarat patronul celor de la FCSB. Nu cred că e realizabil acest lucru, pentru că Olaru costă mult mai mult în viziunea celor de la FCSB. Este un jucător foarte bun, dar cine nu și l-ar dori pe Olaru?”, a spus Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă.

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre lupta pentru titlu. Ce a spus despre revenirea lui Vlad Chiricheș la FCSB

În cadrul conferinței de presă în care a fost prezentat ca noul antrenor de la Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf a vorbit despre lupta pentru titlu în Liga 1. Acesta este de părere că FCSB este principala candidată la câștigarea campionatului. De asemenea, acesta a vorbit și despre revenirea lui Vlad Chiricheș în lotul vicecampioanei.

Reclamă

„FCSB este candidata principală la titlu. Noi nu ne putem lăuda pe noi. Oamenii din fotbal, patronii, știu că nu e ușor să formezi o echipă. S-au adus la Craiova jucători care au ridicat nivelul, sunt cei tineri care au crescut, dar fotbalul se joacă pe teren. Ești la mâna unor jucători pe care trebuie să știi să îi pui în teren.

Campionatul din România a crescut. Sper să avem una sau două echipe în grupele Conference. E foarte important. Valoarea campionatului e dată de numărul echipelor din cupele europene.

Nu trebuie să avem o reacție la ce s-a întâmplat la FCSB. E bine că Vlad Chiricheș a venit în România, e un plus pentru Liga 1. Noi trebuie să ne concentrăm ca să îi punem probleme când jucăm cu FCSB. Îl cunosc foarte bine, e un lider al naționalei”, a mai spus antrenorul echipei lui Mihai Rotaru.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Laurențiu Reghecampf, primul test de la revenirea pe banca echipei din Bănie va fi pe data de 30 iulie. Atunci, oltenii se vor deplasa la Cluj, pentru meciul cu CFR, din etapa a 3-a a Ligii 1. Partida va începe la ora 21:30 și va putea fi urmărită în format live text pe As.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și