Închide meniul

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre revenirea de senzaţie la FCSB! Anunţul făcut după ce s-a despărţit de Universitatea Craiova

Dragoș Vasile Publicat: 13 iunie 2022, 8:25

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre revenirea de senzaţie la FCSB! Anunţul făcut după ce s-a despărţit de Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre revenirea de senzaţie la FCSB

Laurenţiu Reghecampf, bucurie la finalul unui meci / Hepta

  • Laurențiu Reghecampf a vorbit despre revenirea de senzaţie la FCSB
  • Anunţul făcut după ce s-a despărţit de Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre revenirea de senzaţie la FCSB. Tehnicianul de 46 de ani este preferatul suporterilor, care îl aşteaptă după ce s-a despărţit de Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf a ratat toate obiectivele la Univeristatea Craiova în sezonul 2021-2022: oltenii nu au contat în lupta la titlu cu CFR Cluj și FCSB și au fost eliminați în semifinale din Cupa României.

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre revenirea de senzaţie la FCSB

Recent, Toni Petrea a semnat un nou contract cu FCSB. Mihai Stoica a anunţat că antrenorul vicecampioanei a semnat noul contract vineri.

Reclamă

Întrebat despre posibila revenire la gruparea roş-albastră, „Reghe” a transmis că vrea doar să de odihnească, după care va analiza ce opţiuni are.

”Nu știu unde mă vor purta pașii în viitor. Am să mă odihnesc puțin, apoi ne vom revedea cu planuri noi”, a spus Laurențiu Reghecampf, potrivit playsport.ro.

Reclamă

EXCLUSIV | Laszlo Balint, favorit să îi ia locul lui „Reghe” în Bănie

Conform surselor AS.ro, Laszlo Balint i-a luat faţa lui Liviu Ciobotariu şi este favorit să îi ia locul lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova.

Lazslo Balint a antrenat ultima dată UTA şi, la un moment dat, s-a vorbit că ar putea ajunge chiar la Sheffield United.

Numele lui Balint a fost vehiculat şi pentru banca tehnică a celor de la FC Botoşani. Până la urmă, Valeriu Iftime a preferat să îl pună pe Mihai Teja în locul lui Marius Croitoru.

Reclamă 4 / 0/3

Laurenţiu Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova. Oltenii au făcut anunțul oficial. Reghe a rezistat doar un sezon în Bănie.

„Clubul Universitatea Craiova și antrenorul Laurențiu Reghecampf au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale. Îi mulțumim lui Laurențiu Reghecampf pentru tot ceea ce a realizat la Știința și îi dorim mult succes mai departe”, se arată în comunicatul emis de Universitatea Craiova.

Laurențiu Reghecampf, lămuriri după ce s-a despărţit de Craiova

Laurențiu Reghecampf a venit cu noi precizări după ce a plecat de la Universitatea Craiova.

„Întotdeauna când sunt bani la mijloc, când se negociază pentru ceva, durează mai mult. Dar nu mai contează. Niciodată n-a contat acea clauză. Am ajuns la o înțelegere cu Mihai Rotaru și totul este OK. Pe această cale, vreau să le mulțumesc jucătorilor, conducătorilor, fanilor. A fost o experiență intensă și nu mai contează ce s-a întâmplat în aceste săptămâni și cum au decurs negocierile.

Niciodată n-a fost între mine și Mihai Rotaru vreo discuție legată de clauză. Am fost la ședința cu conducerea clubului și am ajuns la concluzia că e mai bine să ne despărțim. Eu știu exact ce se întâmplă la Craiova.

Am un respect enorm pentru tot ce înseamnă Sorin Cârțu, dar toate discuțiile avute le-am purtat direct cu Mihai Rotaru. N-a fost nicio problemă între mine și conducerea clubului sau Mihai Rotaru. Am avut idei diferite și, decât să ajungem în diverse situații, am considerat că e mai bine să o luăm pe drumuri diferite”, a spus Laurențiu Reghecampf, conform orangesport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat