Închide meniul
UPDATE

Laszlo Balint i-a luat faţa Liviu Ciobotariu şi este favorit să îi ia locul lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 iunie 2022, 23:30

Laszlo Balint i-a luat faţa Liviu Ciobotariu şi este favorit să îi ia locul lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova

Laszlo Balint este favorit să îi ia locul lui Universitatea Craiova

Hepta

Update: Conform surselor AS.ro, Laszlo Balint i-a luat faţa lui Liviu Ciobotariu şi este favorit să îi ia locul lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lazslo Balint a antrenat ultima dată UTA şi, la un moment dat, s-a vorbit că ar putea ajunge chiar la Sheffield United.

Laszlo Balint i-a luat faţa Liviu Ciobotariu şi este favorit să îi ia locul lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova

Numele lui Balint a fost vehiculat şi pentru banca tehnică a celor de la FC Botoşani. Până la urmă, Valeriu Iftime a preferat să îl pună pe Mihai Teja în locul lui Marius Croitoru.

Ştirea iniţială. 

Liviu Ciobotariu este favorit să îi ia locul Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova. Ciobotariu tocmai şi-a prelungit contractul cu FC Voluntari penztru încă un sezon, dar poate pleca dacă Mihai Rotaru îi plăteşte clauza de reziliere.

Reclamă

Liviu Ciobotariu este favorit să devină antrenorul celor de la Universitatea Craiova. Oltenii s-au despărţit duminică seară de Laurenţiu Reghecampf, după ce echipa a ratat toate obiectivele din acest sezon: titlul în Liga 1 şi Cupa România.

Liviu Ciobotariu este favorit să îi ia locul lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova

Deşi cel mai vehiculat nume a fost cel al lui Mirel Rădoi, favorit să antreneze Universitatea Craiova este antrenorul celor de la FC Voluntari, Liviu Ciobotariu. Acesta poate ajunge la Craiova dacă Mihai Rotaru îi va plăti clauza de reziliere de 50.000 de euro.

Contactat de AS.ro, Liviu Ciobotariu a negat că ar putea să îi ia locul lui Laurenţiu Reghecampf, deşi mai multe surse susţin că acesta are şanse mari să fie pe banca oltenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Ciobotariu tocmai ce şi-a prelungit contractul cu FC Voluntari, iar ilfovenii au au apreciat, în comunicatul oficial, rezultatele bune ale echipei cu el pe bancă.

„Liviu Ciobotariu a fost adus de conducerea clubului la cârma formației noastre pe 7 mai 2021, într-un moment în care FC Voluntari se află în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

70,59 % este procentajul de INVINCIBILITATE al lui Mister în cele 51 de partide oficiale(24 victorii-12 egaluri-15 înfrângeri) și 80% pe teren propriu(14 victorii- 6 remize-5 înfrângeri) în 25 de partide în care, pe stadionul ,, Anghel Iordănescu „, au reușit să câștige doar 3 adversari din Liga 1( FC Botoșani, CFR Cluj și FC Argeș)”, au anunţat ilfovenii în momentul în care au anunţat prelungirea contractului cu Liviu Ciobotariu.

Laurenţiu Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova. Oltenii au făcut anunțul oficial. Reghe a rezistat doar un sezon în Bănie.

„Clubul Universitatea Craiova și antrenorul Laurențiu Reghecampf au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale. Îi mulțumim lui Laurențiu Reghecampf pentru tot ceea ce a realizat la Știința și îi dorim mult succes mai departe”, se arată în comunicatul emis de Universitatea Craiova.

Laurențiu Reghecampf a ratat toate obiectivele la Univeristatea Craiova în sezonul 2021-2022: oltenii nu au contat în lupta la titlu cu CFR Cluj și FCSB și au fost eliminați în semifinale din Cupa României.

Reclamă
Recomandări
  • Liviu Ciobotariu, favorit să îi ia locul lui Laurenţiu Reghecampf
  • Reacţia antrenorului de la FC Voluntari

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și