Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „Mai avem de muncă. Nu am fost atenţi când am avut ocazii mari”

Bogdan Stănescu Publicat: 30 iulie 2023, 23:49

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf, după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „Mai avem de muncă. Nu am fost atenţi când am avut ocazii mari

Laurenţiu Reghecampf, după CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-1

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Universităţii Craiova / Hepta

Laurenţiu Reghecampf a obţinut o remiză la meciul de debut pe banca Universităţii Craiova. După meci, Reghe a vorbit despre ocaziile mari pe care le-a avut echipa lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noul antrenor al Universităţii Craiova a comentat şi ratarea uriaşă a lui Andrei Ivan, care nu a putut înscrie cu poarta goală.

Laurenţiu Reghecampf, după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „Mai avem de muncă”

A fost un meci bun, ambele echipe au încercat să joace. Din păcate noi nu am fost atenţi când am avut ocazii mari. Bine, au avut şi ei ocazii, cred că rezultatul e echitabil.

Mai avem de muncă. Calitate există, le vom regla încet, pas cu pas (n.r.: aspectele care nu sunt pozitive).

(n.r.: despre ratarea lui Andrei Ivan) Se întâmplă. Şi noi am văzut gol. Dacă era mai atent vedea că portarul e la pământ şi trăgea altfel.

Reclamă

Şi Işfan va avea încrederea mea.

Nu este vorba de Laurenţiu Reghecampf, este vorba despre Universitatea Craiova. Întotdeauna la Craiova s-a dorit o echipă agresivă, care îşi creează ocazii.

Avem jucători pentru asta, se întoarce Baiaram, se întoarce Koljic, mai vrem un jucător. Trebuie să aducem jucători cu calitate mai mare decât ce avem acum, am avut discuţii cu patronul.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r.: despre Alex Mitriţă) Echipa nu înseamnă numai Alex Mitriţă, într-adevăr, el are calitate individuală foarte mare. Toţi jucătorii trebuie să îşi aducă aportul ca să avem rezultate.

Mi-aş fi dorit ca şi echipa noastră să joace în cupele europene. E un sentiment aparte, să joci din 3 în 3 zile nu e uşor.

Mi-aş dori ca toate echipele să se califice şi ar fi minunat ca 2 echipe să fie în grupe”, a declarat Laurenţiu Reghecampf pentru digisport.ro după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1.

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Reghecampf a smuls o remiză la debut

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1, în etapa a 3-a a Ligii 1. Aflat la debut în noul său mandat pe banca echipei din Bănie, Laurenţiu Reghecampf a smuls o remiză. Meciul a putut fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Universitatea Craiova a trecut rapid în avantaj. În minutul 10, Alexandru Mitriţă a centrat perfect în interiorul careului, iar Creţu a îndeplinit o simplă formalitate şi a împins minge în poartă.  Până la pauză, jucătorii lui Mandorlini au reuşit să restabilească egalitatea. Yeboah a marcat, cu o execuţie spectaculoasă, în minutul 39. Ardelenii au rămas în atac şi Nicuşor Bancu a fost „eroul” oltenilor. A scos de două ori mingea de pe linia porţii la aceeaşi fază.

Laurenţiu Reghecampf putea fi extrem de inspirat la debut. L-a trimis pe teren pe Jovan Markovic, iar atacantul oltenilor îşi putea trece imediat numele pe tabelă. Sava a intervenit salvator şi a respins mingea în bară. S-a terminat 1-1 şi CFR Cluj a ratat şansa de a o egala la puncte pe FCSB.

Laurenţiu Reghecampf, înainte de CFR Cluj – Universitatea Craiova: „Avem un avantaj, trebuie să profităm”

„Mă bucur că avem parte de un meci important duminică. Îl vom pregăti bine şi ne dorim foarte mult să câştigăm meciul.

Reclamă

Oricând joci cu CFR este un meci dificil. Este o echipă care a câştigat foarte mulţi ani la rând campionatul, o echipă cu jucători cu multă experienţă, au mai fost aduşi jucători de valoare, deci va trebui să pregătim foarte bine meciul, să ne ridicăm şi noi la un nivel foarte bun pentru că altfel nu va fi posibil să câştigi în Gruia.

Clar este un avantaj (n.r.: pentru Universitatea Craiova că CFR joacă în cupele europene) şi trebuie să profităm de acest lucru. Faptul că joci în cupele europene îţi creează un dezavantaj. În primul rând oboseală în plus, stresul de care ai parte.

Să nu vă gândiţi că cei de la CFR Cluj nu au ca obiectiv să se califice mai departe. Cred eu că este un obiectiv foarte important pentru ei, din toate punctele de vedere, mai ales cel financiar, să reuşească să ajungă în grupele Conference League.

Ambele meciuri pentru ei vor fi foarte importante, dar au destui jucători în lot. Cu siguranţă şi la meciul cu noi vor fi foarte bine”, a declarat Laurenţiu Reghecampf la conferinţa de presă de dinainte de CFR Cluj – Universitatea Craiova.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și