Închide meniul

Laurențiu Reghecampf, precaut înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Trebuie să luăm jocul foarte, foarte serios”

Alex Ioniță Publicat: 31 august 2023, 16:00

Reclamă
Laurențiu Reghecampf, precaut înainte de FCSB – Universitatea Craiova: Trebuie să luăm jocul foarte, foarte serios”

Laurențiu Reghecampf, precaut înainte de FCSB - Universitatea Craiova: „Trebuie să luăm jocul foarte, foarte serios”

Laurenţiu Reghecampf la conferinţa de presă / AntenaSport

Laurențiu Reghecampf, precaut înainte de FCSB – Universitatea Craiova. Tehnicianul echipei din Bănie a vorbit despre derby-ul de pe stadionul Ghencea, împotriva echipei patronate de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va juca împotriva celor de la Universitatea Craiova pe data de 2 septembrie, de la ora 21:45. Meciul va avea loc pe stadionul „Steaua” și va putea fi urmărit în format live text pe As.ro.

Laurențiu Reghecampf, precaut înainte de FCSB – Universitatea Craiova. Ce a spus antrenorul despre adversarii din derby

Laurențiu Reghecampf, antrenor care a pregătit-o și pe FCSB, a lăudat lotul echipei pregătite de Elias Charalambous și de Mihai Pintilii. Acesta a menționat că jucătorii săi trebuie să fie foarte atenți în partida de pe stadionul Ghencea și că dorește să demonstereze că eșecul din meciul cu Farul a fost o întâmplare.

„Am simțit pe pielea noastră ce s-a întâmplat la Constanța, unde probabil în frunte cu mine și jucătorii ne-am gândit că cei de la Farul vor intra cu a doua echipă, că îi vor menaja. Nu este cazul, și lotul celor de la FCSB este valoros, jucătorii care sunt pe bancă au valoare și calitate să îi înlocuiască.

Este un minus că le lipsesc doi, trei jucători foarte importanți. Mai sunt câțiva care se refac, nu știm dacă vor intra Șut sau Băluță. În mare nu ar trebui să ne gândim la acest lucru, trebuie să luam jocul foarte, foarte serios din primul până în ultimul minut

Reclamă

Vom încerca să alcătuim un 11 care să se lupte cu FCSB din toate punctele de vedere. Avem nevoie de jucători care să reziste presiunii, să facă față unui stadion arhiplin”, a spus Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă premergătoare partidei cu FCSB.

Înainte de această întâlnire, cele două echipe ocupă primele două locuri în Liga 1. FCSB se află pe prima poziție, cu 15 puncte, în timp ce oltenii lui Laurențiu Reghecampf sunt pe poziția a 2-a, cu 14 puncte. Totuși, vicecampioana României are cu un meci mai puțin decât echipa din Bănie.

Sorin Cârțu i-a avertizat pe jucătorii lui Laurențiu Reghecampf, înainte de FCSB – Universitatea Craiova. Ce l-a cerut fostul oficial

Legenda celor de la Universitatea Craiova a criticat maniera în care s-a prezentat echipa lui Laurențiu Reghecampf la partida cu Farul Constanța, pierdută de către aceștia cu scorul de 0-2. Sorin Cârțu le-a cerut fotbaliștilor să își schimbe atitudinea înainte de derby-ul cu FCSB, pentru a avea o șansă la câștigarea partidei.

Reclamă 4 / 0/3

„Noi suntem datori pentru ceea ce s-a întamplat la ultima partidă. Eu am zis că a fost un accident, din punct de vedere al atitudinii. Nu pot eu să mă pronunț mai mult. Antrenorul e cel care stă toată săptămâna cu jucătorii și îi vede, face formatia.

Eu știu… Am fost depășiți total cu Farul. Noi mereu când am jucat cu ei au mers pe aceeași tactică, agresivitate. Hagi ne cunoaște jucătorii și știe să îi blocheze”, a spus fostul oficial, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și