Închide meniul

Sorin Cârțu i-a avertizat pe jucătorii lui Laurențiu Reghecampf, înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Suntem datori”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 31 august 2023, 9:46

Sorin Cârțu i-a avertizat pe jucătorii lui Laurențiu Reghecampf, înainte de FCSB – Universitatea Craiova: Suntem datori”

Sorin Cârțu i-a avertizat pe jucătorii lui Laurențiu Reghecampf, înainte de FCSB - Universitatea Craiova

Sorin Cârţu, într-o conferinţă de presă / Hepta

Sorin Cârțu i-a avertizat pe jucătorii lui Laurențiu Reghecampf, înainte de FCSB – Universitatea Craiova. Fostul președinte al clubului din Bănie a vorbit despre partida din etapa a 8-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FCSB și Universitatea Craiova se va juca pe stadionul Ghencea. Meciul va avea loc pe data de 2 septembrie, de la ora 21:45 și va putea fi urmărit în format live text pe As.ro.

Sorin Cârțu i-a avertizat pe jucătorii lui Laurențiu Reghecampf, înainte de FCSB – Universitatea Craiova. Ce l-a cerut fostul oficial

Legenda celor de la Universitatea Craiova a criticat maniera în care s-a prezentat echipa lui Laurențiu Reghecampf la partida cu Farul Constanța, pierdută de către aceștia cu scorul de 0-2. Sorin Cârțu le-a cerut fotbaliștilor să își schimbe atitudinea înainte de derby-ul cu FCSB, pentru a avea o șansă la câștigarea partidei.

„Noi suntem datori pentru ceea ce s-a întamplat la ultima partidă. Eu am zis că a fost un accident, din punct de vedere al atitudinii. Nu pot eu să mă pronunț mai mult. Antrenorul e cel care stă toată săptămâna cu jucătorii și îi vede, face formatia.

Eu știu… Am fost depășiți total cu Farul. Noi mereu când am jucat cu ei au mers pe aceeași tactică, agresivitate. Hagi ne cunoaște jucătorii și știe să îi blocheze”, a spus fostul oficial, pentru digisport.ro.

Reclamă

Înainte de meciul direct, FCSB ocupă prima poziție în clasamentul Ligii 1, cu 15 puncte după 6 meciuri disputate. De cealaltă parte, Universitatea Craiova se află pe locul al 2-lea în campionatul intern, cu 14 puncte obținute după 7 partide. Vicecampioana României are un meci în minus față de olteni din cauza participării în preliminariile UEFA Conference League.

„Roș-albaștrii” au beneficiat de amânarea meciului cu Hermannstadt, din etapa a 5-a a noului sezon de Liga 1, pentru a-și pregăti partida retur cu danezii de la Nordsjaelland. Echipa pregătită de Elias Charalambous și de Mihai Pintilii a fost eliminată din turul 3 preliminar al Conference League, după 0-0 la București și 0-2 la Farum.

Mihai Stoica a aflat cine ar urma să fie arbitru la FCSB – Universitatea Craiova

CCA ar fi avut de gând să îl trimită pe Istvan Kovacs să împartă dreptatea pe Stadionul Steaua, dar acuzaţiile dure ale şefilor de la FCSB au avut ecou. Astfel, Adrian Viorel Cojocaru este pe punctul de a fi trimis să arbitreze meciul dintre primele două clasate din Liga 1. La auzul veştii, MM s-a amuzat copios.

Reclamă 4 / 0/3

”A început treaba!”, a scris Mihai Stoica pe reţelele de socializare, în momentul în care Găman a acordat penalty la Arad. Acum, conducătorul FCSB-ului s-a amuzat când a aflat cine ar urma să fie delegat la duelul cu Universitatea Craiova.

„(n.r. despre posibila delegare a lui Adrian Cojocaru) Ok, succes îi doresc (n.r. – râde). Cu Istvan a fost şi bine, a fost şi rău. Cu Szablocs (n.r. Kovacs) n-a fost bine la Arad, n-a fost bine. Suntem pe primul loc, cu un punct avans şi un meci mai puţin. Am spus asta”, a spus Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria Vezi toate știrile
Citește și