Închide meniul
NEWS ALERT

Laurențiu Reghecampf, prima reacție după plecarea la Universitatea Craiova. Mesajul pentru fanii olteni

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 iunie 2022, 21:20 / Actualizat: 12 iunie 2022, 22:59

Laurențiu Reghecampf, prima reacție după plecarea la Universitatea Craiova. Mesajul pentru fanii olteni

Laurenţiu Reghecampf a ratat obiectivele la Universitatea Craiova

Laurenţiu Reghecampf, în timpul unui meci / Hepta

Laurențiu Reghecampf a oferit o primă reacție după ce a plecat de la Universitatea Craiova. Reghe a declarat că e mândru de experiența trăită la clubul lui Mihai Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 22.30: Laurențiu Reghecampf a venit cu noi precizări după ce a plecat de la Universitatea Craiova.

Întotdeauna când sunt bani la mijloc, când se negociază pentru ceva, durează mai mult. Dar nu mai contează. Niciodată n-a contat acea clauză. Am ajuns la o înțelegere cu Mihai Rotaru și totul este OK. Pe această cale, vreau să le mulțumesc jucătorilor, conducătorilor, fanilor. A fost o experiență intensă și nu mai contează ce s-a întâmplat în aceste săptămâni și cum au decurs negocierile.

Niciodată n-a fost între mine și Mihai Rotaru vreo discuție legată de clauză. Am fost la ședința cu conducerea clubului și am ajuns la concluzia că e mai bine să ne despărțim. Eu știu exact ce se întâmplă la Craiova.

Am un respect enorm pentru tot ce înseamnă Sorin Cârțu, dar toate discuțiile avute le-am purtat direct cu Mihai Rotaru. N-a fost nicio problemă între mine și conducerea clubului sau Mihai Rotaru. Am avut idei diferite și, decât să ajungem în diverse situații, am considerat că e mai bine să o luăm pe drumuri diferite.

Reclamă

„Când ai ca obiectiv să câștigi un trofeu și nu reușești s-o faci, mereu vor exista discuții. Eu nu vreau să fiu subiectiv, vreau să fiu corect. Le-am spus același lucru și conducătorilor în ședința pe care am avut-o. Antrenorul este cel care plătește, da.

Dar uitați-vă la parcursul nostru și la ce s-a întâmplat înaintea semifinalei cu Sepsi. Veneam după trei meciuri intense. Am câștigat la București, cu FCSB, am jucat acasă, cu CFR, și am câștigat în ultimul minut, apoi am mers și am câștigat la Farul.

Le-am spus-o și conducătorilor. Dacă eram puțin mai bine pregătiți, dacă aveam o arie mai largă de jucători la dispoziție, cred că puteam trece cu bine peste acele meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul retur cu Sepsi s-a suprapus între cele cu FCSB și CFR Cluj (n.r. – cele din returul play-off-ului). Am ales clar ce vrem să facem. Am decis, alături de toată lumea implicată, să fim all-in. Să jucăm cu FCSB, să jucăm cu Sepsi și apoi să dăm totul și cu CFR Cluj. Așa e în fotbal. Uneori îți iese, alteori nu. Cu Sepsi, n-am reușit să ne ridicăm la un standard înalt pentru a o elimina”, a spus Laurențiu Reghecampf, conform orangesport.ro.

Știrea inițială

Laurențiu Reghecampf, prima reacție după plecarea la Universitatea Craiova

”Așa este, am închis colaborarea în această seară (n.r. duminică seară) cu Universitatea Craiova. Vrea să mulțumesc mult publicului, jucătorilor și celor alături de care am muncit în acest an și să urez succes echipei mai departe. A fost o experiență interesantă”, a spus Laurențiu Reghecampf, potrivit digisport.ro.

Oltenii au făcut anunțul oficial al despărțirii de Reghecampf duminică. Reghe a rezistat doar un sezon în Bănie.

„Clubul Universitatea Craiova și antrenorul Laurențiu Reghecampf au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale. Îi mulțumim lui Laurențiu Reghecampf pentru tot ceea ce a realizat la Știința și îi dorim mult succes mai departe”, se arată în comunicatul emis de Universitatea Craiova.

Reghecampf a ratat toate obiectivele la Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf a ratat toate obiectivele la Univeristatea Craiova în sezonul 2021-2022: oltenii nu au contat în lupta la titlu cu CFR Cluj și FCSB și au fost eliminați în semifinale din Cupa României.

Reclamă

În preliminariile Conference League, Craiova a fost eliminată de Laci, din Albania.

Liviu Ciobotariu este favorit să îi ia locul lui Laurenţiu Reghecampf

Deşi cel mai vehiculat nume a fost cel al lui Mirel Rădoi, favorit să antreneze Universitatea Craiova este antrenorul celor de la FC Voluntari, Liviu Ciobotariu. Acesta poate ajunge la Craiova dacă Mihai Rotaru îi va plăti clauza de reziliere de 50.000 de euro.

Contactat de AS.ro, Liviu Ciobotariu a negat că ar putea să îi ia locul lui Laurenţiu Reghecampf, deşi mai multe surse susţin că acesta are şanse mari să fie pe banca oltenilor.

Ciobotariu tocmai ce şi-a prelungit contractul cu FC Voluntari, iar ilfovenii au au apreciat, în comunicatul oficial, rezultatele bune ale echipei cu el pe bancă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și