Închide meniul

Leo Grozavu, discurs dur după Poli Iaşi – Farul 2-3: „Nici nu știu cum să numesc asemenea lucru”

Alex Masgras Publicat: 1 decembrie 2023, 23:24

Reclamă
Leo Grozavu, discurs dur după Poli Iaşi – Farul 2-3: „Nici nu știu cum să numesc asemenea lucru

Leo Grozavu, discurs dur după Poli Iaşi - Farul 2-3

Leo Grozavu, în timpul unui meci / Hepta

Leo Grozavu a avut un discurs dur după Poli Iaşi – Farul 2-3. Echipa lui Gică Hagi a condus cu 3-0 la pauza meciului din Copou, dar gazdele au reuşit să reducă din diferenţă până la final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul meciului, Leo Grozavu nu şi-a menajat jucătorii pentru prestaţia foarte slabă din prima repriză a meciului cu campioana României.

Leo Grozavu, discurs dur după Poli Iaşi – Farul 2-3

Pe lângă startul slab de joc al echipei sale, pe Leo Grozavu l-a enervat cel mai mult că Poli Iaşi a încasat goluri la capătul unor faze pe care le-a lucrat la antrenament în săptămâna premergătoare meciului:

„Din punctul meu de vedere, concluzia e una singură. Ne-am prezentat cam târziu la joc. Meciul a început la ora 8 și noi l-am început la 9. Sigur, am făcut multe greșeli. Mai ales în prima repriză, în momentul defensiv.

Nu e suficient. La fotbal trebuie să joci două reprize. Mai ales când joci împotriva echipelor cu calitate. Nu pot să zic că ne-au surprins. E o mare problemă că ne-au surprins pe ce lucrăm. Nici nu știu cum să numesc asemenea lucru.

Reclamă

Am pregătit toată săptămâna asemenea faze, știam foarte bine. Nici nu știu ce cuvânt să găsesc. Au fost faze descoperite. Adversarul pleacă și marchează din șase metri, din trei metri”, a declarat Leo Grozavu, citat de sport.ro.

Marius Avram a dat verdictul, după ce ieşenii au reclamat un penalty neacordat în meciul cu Farul!

Marius Avram a dat verdictul, după ce ieşenii au reclamat un penalty neacordat în meciul cu Farul. Fostul arbitru e de părere că ieşenii trebuiau să primească lovitură de la 11 metri.

La scorul de 3-2 pentru Farul, în minutul 70, Mihai Popescu l-a călcat în careu pe Luis Phelipe, dar arbitrul central a lăsat jocul să continue.

Reclamă 4 / 0/3

Luis Phelipe a şi fost descălţat de Mihai Popescu, dar centralul Szabolcs Kovacs nu şi-a schimbat decizia.

Nici din camera VAR fratelui lui Istvan Kovacs nu i s-a atras atenţia că ar fi fost fault.

”Nici eu nu pot să înțeleg. E de neînțeles absența intervenției VAR. E fault. Atacantul nu se bagă sub piciorul adversarului, să spui că provoacă el.

Era în alergare, cu spatele la fundaș. E călcat și faultat în mod evident. Este un fault clar, ar fi trebuit acordată lovitură de la 11 metri”, a spus Marius Avram la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și