Închide meniul

Leo Strizu a comparat-o pe FCSB cu Manchester City și Liverpool: „Ei nu pierd puncte acasă? Mai primești și o palmă din asta!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 februarie 2023, 23:34

Leo Strizu a comparat-o pe FCSB cu Manchester City și Liverpool: „Ei nu pierd puncte acasă? Mai primești și o palmă din asta!

Leo Strizu, dezvăluire savuroasă

Captură FCSB TV

Leo Strizu a comparat-o pe FCSB cu Manchester City și Liverpool, după remiza cu Universitatea Craiova. Roș-albaștrii au ratat victoria în minutul 90+1. Antrenorul din acte al roș-albaștrilor nu este supărat. Ba chiar și-a felicitat jucătorii. Strizu a spus că toate echipele mari pierd puncte importante în unele meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Strizu a făcut referire la Manchester City și Liverpool când a fost întrebat de cele două puncte pierdute în prelungiri. „Mai primești și o palmă din asta”, a spus antrenorul din acte al roș-albaștrilor.

Leo Strizu a comparat-o pe FCSB cu Manchester City și Liverpool

”În primul rând, vreau să felicit băieţii, chiar dacă nu am făcut un joc foarte bun dar, tot aceşti băieţi mi-au adus bucurii si victorii, şi este normal ca astăzi să fie felicitaţi. Echipa a vrut, dar fotbalul este un joc. Nu suntem singuri. Poate că astăzi nu am fost chiar asa concreţi ca în alte partide. De vrut, s-a vrut dar atât s-a putut. Chiar dacă, jocul a început foarte bine, au fost momente în timpul jocului în care nu am avut acel elan şi acea limpezime ca-n alte meciuri.

Orice jucător atunci când intră, trebuie să dea absolut tot. Liverpool, Manchester City, chiar nu pierd puncte acasă? Ne-am creat posibilităţi, dar nu le-am fructificat. Mai primești și câte o palmă din asta. Ne mobilizăm în continuare.

Poate echipa s-a blocat la un moment dat, dar din punctul meu de vedere, mijlocul terenului suferă fără Olaru. Tavi Popescu a încercat. Poate că Tavi a declarat că se simte bine pe partea stângă, dar pe timpul campionatului, apar şi accidentări sau suspendări şi e bine să joci şi un al doilea post. T

Reclamă

Tavi Popescu este un jucător bun, poate chiar foarte bun. Azi poate i-au lipsit realizările. A partcipiat în prima repriză la acţiuni foarte bune. Cu cât se apropie sfârşitul campionatului, trebuie să întelegem că, trebuie să dam cât mai mult, în meicul care uremază.

Sunt convins că poate să revină pe poziţia lui obişnuită. Avem nevoie de jucători cu caracter foarte puternic. Indiferent pe ce post joci, trebuie să dai totul. Edjouma este în formă foarte bună, de la meci la meci el creşte. Se pregăteşte foarte bine. Este un jucător profesionist, exact ceea ce avem nevoie în cadrul echipei.

Mie mi-a plăcut de Miculescu. Se vede că nu are jocuri în picioare. Este un copil care uşor, uşor va ajunge să fie ceea ce ne dorim”, a spus Leo Strizu, conform orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Basarab Panduru știe motivul pentru care FCSB a ratat victoria cu Universitatea Craiova

Panduru a criticat schimbările celor de la FCSB. Crede că roș-albaștrii ar fi trebuit să încheie partida cu fotbaliști mai creativi în linia pe mijloc. Pintilii i-a trimis în schimb în teren pe Răzvan Oaidă și Boban Nikolov, decizie atacată de Panduru.

Ajungi la mijlocul terenului să joci cu Şut, Oaidă şi Boban Nikolov, zero fantezie pe atac, totul pe apărare şi probabil că aştepţi să treacă timpul să câştigi meciul. Nu ai fost departe nici cu Farul să câştigi sau să scoţi egalul, dar până la urmă ai pierdut. Ai pierdut, ai avut 2-1 (n.r. cu Farul) şi 1-0 (n.r. cu Craiova) şi te-ai ales cu un singur punct.

La Craiova s-a întâmplat invers. Craiova a băgat atacanţi, au jucat la un moment dat cu Koljic şi Rivaldinho, era stilul lui Neagoe, Neagoe mai face aşa. Neagoe are un stil, dar, în momentul în care e condus, riscă şi de cele mai multe ori reuşeşte să întoarcă. Dar în prima repriză arăţi rău”, a spus Basarab Panduru, conform orangesport.ro.

Universitatea Craiova, salvată în prelungiri

În primul minut al meciului, la un corner, Florinel Coman a centrat la prima bară, de unde Iulian Cristea a reluat spectaculos. Mingea a fost respinsă de Laurențiu Popescu și a ajuns cu noroc la Malcom Edjouma. Francezul a reluat din voleu și a declanșat nebunia în tribunele roș-albastre de pe Arena Națională.

În repriza secundă tot FCSB a avut ocaziile mai mari, însă Universitatea Craiova s-a salvat în prelungiri. În minutul 90+1, reluarea cu capul al lui Elvir Koljic a fost deviată de Iulian Cristea în propria poartă. S-a terminat 1-1, iar FCSB a rămas fără succes pe teren propriu în acest an.

După acest rezultat, FCSB a rămas la șapte puncte în urma liderului Farul, în timp ce Universitatea Craiova este la 10 lungimi de primul loc.

A fost interes uriaș din partea suporterilor pentru partida dintre FCSB și Universitatea Craiova, extrem de importantă pentru situația din play-off și lupta la titlu. Tribunele de pe Arena Națională au fost luate cu asalt de 23.427 de spectatori. Acest număr reprezintă cea mai mare audiență din 2023, în Liga 1.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și