Închide meniul

Leo Strizu dă cărțile pe față! Cum a ajuns antrenorul FCSB-ului: „În fața lui Gigi, nu contează ce vrea Meme!”

Cosmin Olteanu Publicat: 8 martie 2023, 13:34

Leo Strizu dă cărțile pe față! Cum a ajuns antrenorul FCSB-ului: În fața lui Gigi, nu contează ce vrea Meme!”

Leo Strizu dă cărțile pe față

Leo Strizu, la conferința de presă / FCSB TV

  • Leo Strizu dă cărțile pe față despre perioada petrecută la FCSB
  • 55 de ani are Leo Strizu

Leo Strizu dă cărțile pe față! Fostul antrenor, din acte, al FCSB-ului, a vorbit despre perioada petrecută la formația roș-albastră. În acest moment, echipa antrenată de Mihai Pintilii ocupă locul 3 în Liga 1, cu 54 de puncte obținute după 29 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Strizu a ocupat postul de antrenor principal, la FCSB, deoarece deține licență PRO. Însă, cel care conduce antrenamentele este Mihai Pintilii.

Leo Strizu dă cărțile pe față

Leo Strizu a vorbit despre modul în care a fost numit pe postul de antrenor principal la FCSB, dar și despre cum Mihai Stoica l-a convins, pe Gigi Becali, să-l aducă la FCSB.

Reclamă

„Acum vreo doi ani, poate un an jumate, mă duc la un meci, fără să vreau. Juca Steaua în preliminariile Europa League sau ceva de genul ăsta. Întâmplător, m-am întâlnit cu Vali Argăseală și apoi, față în față, cu Mihai Stoica. Reacție frumoasă din partea lui, ne-am sărit în brațe, ne-am pupat, eu am rămas un pic mai rezervat. «Hai să stăm să vedem meciul».

Am văzut meciul, după care Mihai îmi zice «hai că ar fi bine să terminăm, avem o vârstă, eu am avut problemele mele, tu ai avut probleme tale. Hai să uităm totul și să lucrăm împreună. Vrei să vii la Steaua? Am nevoie de un om de legătură pentru echipa a doua, să decurgă lucrurile normal. Tu ești dur, când trebuie să coboare jucătorul de la echipa mare, vreau să-i ții în presiune».

Reclamă

Trebuie să spun și lucrurile frumoase. El, într-adevăr, l-a convins pe Gigi. «Uite, îl vreau pe Leo, așa și așa…». Bineînțeles că Gigi a acceptat, apoi am vorbit cu el: «Băi, te-ai schimbat? Să nu mai înjuri jucătorii!» / «Gigi, asta a fost în tinerețe».

Totul a decurs foarte normal până când, peste capul lui Meme, decizia lui Gigi… Aici vreau să spun că eu eram în cadrul clubului, nu a venit Teia să-i spună «vezi că îl aduc eu pe Strizu de pe stradă»…

Și atunci s-a luat decizia asta. Eu am venit la echipa mare cu o contribuție infimă. Nu am discutat cu nimeni înainte ce am de făcut. Meme-ul nu are nevoie… În ceea ce impune el la ora actuală, genul cum și-a trasat linia să conducă acea cazemată din Berceni, nu avea nevoie de Strizu”, a declarat Leo Strizu, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Leo Strizu: „În fața lui Gigi, nu contează ce vrea Meme!”

„În fața lui Gigi, nu contează ce vrea sau ce nu vrea Meme-ul. Această consultare despre care aveți voi vreo idee nu există! Eu am cunoscut și toată lumea de aici știe ce înseamnă să fii președinte de club. Mitică, Romică, Jean Pădureanu… Aveau un cuvânt de spus, era alta situația.

Până la episodul cu Turcia, au fost o serie de evenimente pe care eu le-am suportat. Micuțe, foarte micuțe, dar… Atât timp cât au fost Gigi și Teia, nu regret că am acceptat funcția, chiar dacă a fost o greșeală”, a mai spus Leo Strizu.

În ultima etapă din sezonul regular, formația roș-albastră o va întâlni, acasă, pe Sepsi Sfântu Gheorghe. Meciul este programat duminică, de la ora 21:00.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 27
mart.
23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”