Închide meniul

Leo Strizu iese la atac după despărțirea de FCSB! Dezvăluiri incendiare despre Mihai Stoica: „Îmi zice «hai să-l lucrăm pe Pițurcă». Am fost ca frații!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 8 martie 2023, 11:43

Leo Strizu iese la atac după despărțirea de FCSB! Dezvăluiri incendiare despre Mihai Stoica: Îmi zice «hai să-l lucrăm pe Pițurcă». Am fost ca frații!”

Leo Strizu iese la atac după despărțirea de FCSB

Leo Strizu și Mihai Stoica / Hepta

Leo Strizu iese la atac după despărțirea de FCSB! Fostul antrenor, din acte, al FCSB-ului, a făcut dezvăluiri incendiare despre Mihai Stoica, actualul manager general al formației roș-albastre, care, în prezent, ocupă locul 3 în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Strizu s-a despărțit de FCSB, din cauza divergențelor cu Mihai Stoica.

Leo Strizu iese la atac după despărțirea de FCSB

Leo Strizu susține că el este cel care l-a propus pe Mihai Stoica, la FCSB. Ba mai mult, acesta spune că, în trecut, actualul manager general de la FCSB i-a propus să-l „lucreze” pe Victor Pițurcă, fostul antrenor al FCSB-ului.

„Am reziliat contractul, pot să vin să vorbesc ca persoană fizică, singură, fără contract. Nu vreau să vorbesc sau să lezez jucătorii și personalul care face parte din această familie. Eu, dacă am ceva să-i spun cuiva, o spun în față.

Această chimie, care nu a existat între mine și Mihai Stoica… Eu l-am cunoscut pe Mihai Stoica prin intermediul lui Sică Pușcoci, care m-a rugat, avea nevoie Mihai de o sumă de bani pentru club. Eu eram în Turcia, activam, și i-am spus lui Sică să ia din cont și să-i dea lui Mihai Stoica.

Reclamă

La un an, după ce m-am lăsat, Mihai Stoica m-a întrebat dacă vreau să lucrăm împreună. Am acceptat, am avut o perioadă frumoasă, în care am fost ca frații. Echipa nu trecea prin momente bune, echipa scârțâia, combinatul era pe ducă, erau întârzieri mari. Noi am pus, amândoi, umărul la salvarea de la retrogradare. Ca să scapi atunci o echipă de la retrogradare, trebuia să-ți iei măsuri de siguranță, erau echipe bune, cu bani. În ultimul an, cu noi s-a urcat în barcă și Ilie Dumitrescu, ne-a ajutat să ne salvăm de la retrogradare.

L-am introdus în relația noastră și pe Teia Sponte, pentru că mai aveam nevoie de o sursă de finanțare. Toate bune și frumoase. La un moment dat, după ultimul an, MM a zis că nu mai are rost să continuăm, pentru că nu se mai poate. Am zis că unde merge unul, vine și celălat. MM era pe altă pistă, Teia mi-a zis să vorbesc cu Piți și m-a chemat să mă urc în barcă. Teia și MM-ul se apropiaseră”, a declarat Leo Strizu, pentru fanatik.ro.

Leo Strizu: „Îmi zice «hai să-l lucrăm pe Pițurcă»”

„La un moment dat, tot în aceeași perioadă, în 2002, am mers să ne întâlnim cu Gigi. Asta se întâmpla duminică și luni trebuia să fie numit la echipă (n.r. la Galați) Marius Stan. Teia a venit cu o soluție și a zis să punem un apropiat președinte. Teia s-a uitat la mine, am dat din cap și a zis «Mihai Stoica». Gigi n-a vrut, că se luase de el. Teia a zis că e bun, că se bate pentru echipă. După m-a întrebat Gigi ce cred eu și am zis că Meme e ostaș bun și că garantez pentru el.

Reclamă 4 / 0/3

L-am sunat pe Mihai, i-am spus că sunt cu Gigi și să vină la Steaua. Pentru mine, era o bucurie să lucrez cu Mihai Stoica, alături de nea Piți și cu toată lumea din cadrul clubului.

Am început drumul ăsta la Steaua, am început bine, și Piți s-a apropiat de mine, s-a format o chimie frumoasă. MM își vedea de treabă, la birouri. Unul e MM-ul care a fost la Galați și altul e cel din București. A luat din București doar lucrurile rele.

La un moment dat, vorbesc cu MM, îmi zice «Te urci cu mine în barcă? Hai să-l lucrăm pe Pițurcă», i-am zis «Băi, MM, ești prietenul meu, dar n-am cum, nu pot să particip la așa ceva». Știam ce mă așteaptă. Poate am greșit, poate nu am greșit, dar aș lua aceeași decizie. Eu nu i-am spus lui Piți.

Când trebuiau să vină spre Gigi tot felul de informații false, trebuia să confirm. Când nu am acceptat, a început să se rupă filmul”, a mai spus Leo Strizu.

Recomandări
  • Leo Strizu iese la atac după despărțirea de FCSB
  • 55 de ani are Leo Strizu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și