Închide meniul

Leo Strizu, impresionat de forma lui Florinel Coman înainte de Farul – FCSB: „Este un jucător complet!”

Viviana Moraru Publicat: 17 mai 2023, 14:15

Reclamă
Leo Strizu, impresionat de forma lui Florinel Coman înainte de Farul – FCSB: Este un jucător complet!”

Leo Strizu, impresionat de forma lui Florinel Coman înainte de Farul - FCSB

Florinel Coman / Hepta

Leo Strizu s-a arătat impresionat de forma arătată de Florinel Coman, înaintea duelului de titlu dintre Farul și FCSB. Fostul antrenor al roș-albaștrilor susține că „Mbappe de România” este un jucător complet, care are capacitatea de a rezolva duelurile unu contra unu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul și FCSB se întâlnesc într-un meci care poate decide campioana acestui sezon de Liga 1. Partida va avea loc duminică, de la ora 21:00, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Leo Strizu, impresionat de forma lui Florinel Coman înainte de Farul – FCSB

Leo Strizu a prefațat duelul dintre Farul și FCSB și a ajuns la concluzia că diferența se va face la mijlocul terenului, acolo unde roș-albaștrii au jucători cu calitate individuală.

De asemenea, fostul antrenor al roș-albaștrilor a declarat că trupa lui Elias Charalambous va avea un plus și prin prisma faptului că Denis Alibec nu va juca.

„Dacă ar fi să analizez, aș da un plus FCSB-ului, mai ales în atac, pentru că lipsa lui Alibec contează foarte mult. Am jucat atacant, îl înțeleg, un jucător care e mai mult decât matur, dar căruia îi lipsește ceva. Jucătorii tineri s-au adunat în jurul lui și el are un merit și când joacă prost. Gestul lui îl înțeleg.

Reclamă

Aș analiza și departamentul de apărare. La FCSB, de la etapă la etapă, s-a sudat acel cuplu de fundași, Tamm și Dawa. Acolo au variante, spre deosebire de Hagi. Fără
Larie, le va fi greu celor de la Farul.

Cel mai echilibrat e la mijlocul terenului. Contează foarte mult cine înțelege acest meci. Și FCSB, și Farul au jucători care pot rezolva meciul individual. Chiar dacă Farul are anumite trasee bine făcute, Steaua (n.red. FCSB) compensează prin individualitate.

Coman a fost întotdeauna un jucător bun. Este un jucător complet, căruia îi plac și rezolvă duelurile unu la unu”, a declarat Leo Strizu, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, dezvăluire fabuloasă despre Florinel Coman

Gigi Becali a făcut o dezvăluire fabuloasă despre Florinel Coman. Patronul de la FCSB a spus că schimbarea lui Florinel Coman vine de la credinţă. Coman este cel mai în formă jucător de la FCSB.

Gigi Becali a mai spus că FCSB are şanse mari la titlu în contextul în care Denis Alibec nu va juca.

„Pe Florinel l-a schimbat Dumnezeu. S-a împărtăşit noaptea la 3. Şi el a zis că l-a schimbat credinţa. Mi-a fost teamă că poate se întâmpla ca şi cu Alibec. Nu îmi era de meciul de aseară, ci pentru ce urma. Fără Coman e greu. Dacă ieşim campioni, el ne-a făcut. Foarte mult contează lipsa lui Alibec pentru că el i-a adus până acolo. Nu mai sunt atât de periculoşi! Greu să ne mai poată bate„, a spus Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și