Închide meniul

Leo Strizu nu se teme de reacțiile lui Mihai Pintilii, pe banca FCSB-ului: „Îi dau câte un cot!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 30 noiembrie 2022, 16:39

Leo Strizu nu se teme de reacțiile lui Mihai Pintilii, pe banca FCSB-ului: „Îi dau câte un cot!

Leo Strizu, anunţ clar înainte de FCSB - Botoşani

Leo Strizu este noul antrenor principal al FCSB-ului / FCSB TV

Leo Strizu nu se teme de reacțiile pe care Mihai Pintilii le-ar putea avea pe banca FCSB-ului, în timpul meciurilor. Noul antrenor principal al roș-albaștrilor a avut o reacție savuroasă când a fost întrebat despre relația pe care o va avea cu Pintilii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Strizu, ultima oară pe banca Unirii Constanța, a fost instalat la cârma FCSB-ului. Gigi Becali se afla de o lună de zile în căutarea unui nou antrenor, după despărțirea de Nicolae Dică.

Leo Strizu nu se teme de reacțiile lui Mihai Pintilii, pe banca FCSB-ului

Mihai Pintilii, cel care a ocupat postul de interimar al FCSB-ului în ultima lună, n-a putut fi transformat în „principal” deoarece nu deține licența PRO.

În acest sens, la FCSB a fost adus Leo Strizu, cel care deține diploma respectivă. Strizu nu se teme că Pintilii va încerca să se bage peste el și să dea indicații de pe bancă, lucru interzis de regulamentul FRF.

Leo Strizu anunță că știe cum să-l liniștească pe Mihai Pintilii în timpul meciurilor:

Reclamă

„Nu cred că va avea mâncărimi. Nu, nu, nu! N-ai cum! Pintilii trăiește, îți dai seama că mă va strânge de mână. Nu poți, doar să fii sub perfuzii, să se miște granula ca să stai prea liniștit.

La drumul pe care-l începe Pintilii îmi e greu să cred că va sta și să nu scoată două cuvinte. În momentul în care simt că începe să-i vibreze piciorul, îi dau câte un cot, ‘stai liniștit!’. Nu-i problemă de asta”, a spus Leo Strizu, la coferința de presă, potrivit FCSB TV.

Primele declaraţii ale lui Leo Strizu, după ce a fost numit la FCSB

Leo Strizu a declarat că nu simte presiune, deşi a fost numit pe banca roş-albaştrilor. Tehnicianul susţine că presiune va pune în schimb pe jucători, pentru a obţine maximum de la ei.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, Strizu a mai declarat că s-a ajuns la varianta ca el să fie antrenorul principal al echipei deoarece se afla deja în angrenajul formaţiei patronate de Gigi Becali.

Leo Strizu a mai mărturisit că Mihai Pintilii va rămâne alături de echipă, relaţia sa cu jucătorii fiind una extrem de strânsă.

„Eu presiune nu prea simt. Am fost un jucător mai nesimțit. Așa am fost eu ca jucător, nu mai are rost să comentăm. Dar, mereu pe unde am fost, eu zic că mi-am făcut treaba. Au mai trecut anii peste mine, m-am mai schimbat.

În schimb, eu am pus presiune pe jucători, jucători precum Vătăjelu. Toșca etc. Mereu am vrut totul de le ei, așa voi face și acum.

Ușor-ușor, mi-a dat de gândit această linie pe care o are Pintilii. Nu mulți antrenori au o relație de prietenie și respect față de toți jucătorii din lot, indiferent de minutele jucate de aceștia. Vreau să continuăm pe acest drum.

S-a apelat la serviciile mele, pentru că fiind în club, urmărind împreună meciurile de la elită, poate se va forma o chimie bună între noi, astfel încât să pot să transmit eu indicații jucătorilor ca și cum ar fi de la Pintilii.

Și dacă mă chemna Mourinho, tot la Pintilii trebuia să apelezi. A fost mereu în staff-ul antrenorilor de până acum. Este foarte iubit, știe foarte multe lucruri din vestiar. Și dacă veneam cu secundul meu, tot îl păstram pe Pintilii

Reclamă

Cât despre mine, eu sunt un antrenor coleric, pentru că-mi doresc mereu cât mai mult de la jucătorii mei”, a declarat Leo Strizu, la conferinţa de presă.

Recomandări
  • Leo Strizu nu se teme de reacțiile lui Mihai Pintilii, pe banca FCSB-ului
  • Reacția savuroasă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și