Închide meniul

Nicolae Dică, convins că Octavian Popescu va „exploda” datorită tacticii lui Gigi Becali: „Este număr 10! Poate să facă diferența!”

Alexandru Ivan Publicat: 17 februarie 2023, 23:33

Reclamă
Nicolae Dică, convins că Octavian Popescu va „exploda datorită tacticii lui Gigi Becali: „Este număr 10! Poate să facă diferența!

Reacţia lui Elias Charalambous despre interesul lui Porto pentru Octavian Popescu

Octavian Popescu, în timpul unui meci pentru FCSB/ Hepta

Nicolae Dică este convins că Octavian Popescu va „exploda” la FCSB datorită tacticii lui Gigi Becali. „Dicanio” este de acord cu decizia patronului roș-albaștrilor de a-l juca pe Tavi în linia de mijloc, pentru a-i face loc în flancul stâng lui Florinel Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a declarat că Octavian Popescu va juca la FCSB pe poziția de inter, pentru ca flancul stâng al atacului să fie ocupat de Florinel Coman. Nicolae Dică, care l-a propus pe Tavi în centru încă de la începutul sezonului, crede acela poate deveni postul principal al „perlei” roș-albaștrilor.

Nicolae Dică, convins că Octavian Popescu va „exploda” la FCSB datorită tacticii lui Gigi Becali

Așa este, eu când am ajuns acolo am spus că îmi doresc să joacă Tavi în zona centrală. După discuțiile pe care le-am avut cu el, am înțeles că s-ar simți foarte bine în partea stângă. Acum, deciziile sunt la ei, ei știu ce discută acolo.

Eu am spus că, din punctul meu de vedere, Tavi va deveni în timp un jucător de zonă centrală. Este un număr 10, care poate să facă diferența în ultimii 30 de metri. Acum ei știu ce au de făcut, nu vreau eu să mă bag peste cei de la FCSB„, a spus Nicolae Dică, conform digisport.ro.

Gigi Becali: „Schimbăm postul lui Tavi!”

În urma partidei CFR Cluj – FCSB, în care Octavian Popescu a primit un cartonaș galben și a fost suspendat pentru confruntarea cu FC Voluntari, câștigată de FCSB cu 2-1, Gigi Becali a declarat că Florinel Coman va reveni în primul „11”. Totodată, latifundiarul din Pipera a anunțat că vrea să-l readucă, pe Octavian Popescu, pe postul de inter.

Reclamă

„Tot răul spre bine, pentru că intră Coman, care s-ar putea să rămână acolo. Schimbăm postul lui Tavi, care poate să joace și inter, că e mai agresiv”, a declarat Gigi Becali.

În perioada în care antrenor principal era Nicolae Dică, la FCSB, Octavian Popescu a mai jucat pe postul de inter, însă acesta nu a dat randamentul scontat.

Aurel Țicleanu, verdict în cazul lui Octavian Popescu

Aurel Țicleanu îl consideră un fotbalist foarte talentat pe Tavi Popescu, cu mult potențial, dar crede că mai este nevoie de timp pentru ca vedeta de la FCSB să fie transferat într-un campionat puternic.

Reclamă 4 / 0/3

„(nr. La Tavi Popescu ce credeți că se întâmplă?) Depinde de el! Mă aliez si eu cu cei care spun că este un tip foarte talentat, dar mai departe, ca să ajungă jucător, depinde de el. Să ajungă la echipe mari și să împingă naționala spre rezultate importante, asta depinde numai de el”, a declarat Aurel Țicleanu, în exclusivitate pentru AS.ro.

Două goluri și șapte assist-uri are Octavian Popescu pentru FCSB în acest sezon, în toate competițiile.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și