Închide meniul

Leo Strizu, pus în dificultate la conferința de presă dinaintea FCSB – Petrolul!

Cosmin Olteanu Publicat: 1 martie 2023, 14:50

Leo Strizu, pus în dificultate la conferința de presă dinaintea FCSB – Petrolul!

Leo Strizu, pus în dificultate la conferința de presă dinaintea FCSB - Petrolul

Leo Strizu, într-o conferință de presă / FCSB TV

  • Leo Strizu, pus în dificultate la conferința de presă dinaintea FCSB – Petrolul

Leo Strizu, pus în dificultate la conferința de presă dinaintea FCSB – Petrolul! Antrenorul FCSB-ului, din acte, a avut nevoie de câteva secunde de gândire, când a fost întrebat dacă, în opinia sa, Dawa este mai bun decât Cristea, în defensivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După autogolul marcat în FCSB – Universitatea Craiova, 1-1, Iulian Cristea și-a pierdut postul de titular, la solicitarea patronului Gigi Becali. Astfel că, în defensiva FCSB-ului, a revenit Dawa.

Leo Strizu, pus în dificultate la conferința de presă dinaintea FCSB – Petrolul

Leo Strizu s-a arătat surprins în momentul în care a fost întrebat dacă Dawa este mai bun decât Cristea, în defensivă. După câteva momente de gândire, antrenorul FCSB-ului a început să-l laude pe Cristea, care a revenit, recent, pe terenul de fotbal, după o accidentare care l-a ținut mai multe luni pe „bară”.

Reclamă

„Pentru mine, revenirea lui Cristea, după așa perioadă lungă, m-a surprins plăcut. Nu credeam că un jucător, după o perioadă așa de lungă, poate să aibă evoluții așa bune. Este un joc de echipă, v-am spus că trebuie să fim atenți la acest rulaj, trebuie să le oferim jucătorilor minute pentru că play-off-ul se anunță de foc”, a declarat Leo Strizu, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Petrolul.

„Și Cristea… Dă, bă, cu capul! El sare la cap cu capul în jos. De aceea nu joacă. Și acum nu o să mai joace el. Dacă sare cu capul în jos. Sari, bă, cu capul sus.

Reclamă

Când am un gol avans, vreau golul doi. Dar dacă e minutul 85, mai dau mingea la Târnovanu, mai pasăm între noi. Ce caută Cristea să dea minge lungă în minutul 89? Pentru ce dai minge lungă, măi Cristea? La 0-0 văd că nu o dai lungă, ci o dai la Tamm sau Târnovanu? Pentru ce? Inteligență… Nu știm să jucăm la rezultat. Joacă, mă, în spate”, a spus Gigi Becali, după gafa făcută de Iulian Cristea.

Partida FCSB – Petrolul, care contează pentru etapa a 28-a a Ligii 1, este programată joi, de la ora 20:00, pe stadionul „Arena Națională”.

În prezent, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 51 de puncte obținute după 27 de meciuri jucate.

Reclamă 4 / 0/3

Bănel Nicoliță sare în apărarea lui Iulian Cristea, după ce Gigi Becali a anunțat că nu o să mai joace la FCSB

Bănel Nicoliță susține că Iulian Cristea nu merită să fie criticat după gafa de la meciul cu Universitatea Craiova. Acesta consideră că, la faza în urma căreia FCSB a încasat golul egalizator, nu doar Cristea a fost vinovat.

„E o greșeală să nu-l bagi pe Cristea pentru că a venit după o accidentare. A jucat perfect cu CFR și vine al doilea meci în care să zicem că a fost o fază fixă.

Nu ai cum să-l critici după o fază fixă. Cristea e mai bun decât Dawa din punctul meu de vedere. Becali se consultă cu Pintilii și iau măsuri, dar e o greșeală să nu-l bagi pe Cristea din moment ce cu CFR joacă foarte bine.

La meciul cu Universitatea Craiova îți deviază pentru primul gol, apoi urmează o fază în care nu greșește doar el. Este și portarul și așa mai departe”, a declarat Bănel Nicoliță, pentru fanatik.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”