Închide meniul

Leo Strizu, răspuns incredibil când a fost întrebat de schimbarea de la pauză! Ce a spus despre victoria cu FC Argeş

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 februarie 2023, 23:10

Leo Strizu, răspuns incredibil când a fost întrebat de schimbarea de la pauză! Ce a spus despre victoria cu FC Argeş

Reacţia lui Leo Strizu, după FC Argeş - FCSB 1-2

Profimedia

  • Leo Strizu, răspuns incredibil când a fost întrebat de schimbarea de la pauză
  • FC Argeş – FCSB 1-2

Leo Strizu, răspuns incredibil când a fost întrebat de schimbarea de la pauza meciul cu FCSB Argeş. Strizu a oferit un răspuns evaziv despre schimbarea de la pauză, când l-a scos pe Malcom Edjouma, cel mai bun jucător de la FCSB din ultimele partide, şi l-a introdus pe Valentin Creţu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Strizu a fost extrem de mulţumit după ce FCSB a obţinut a 7-a victorie consecutivă în deplasare. Strizu a oferit o explicaţie incredibilă când a fost întrebat despre schimbarea de la pauză.

Leo Strizu, răspuns incredibil când a fost întrebat de schimbarea de la pauză

„Fiecare jucător, în funcţie de sistemul pe care îl abordăm, dă randament maxim. Nu pot să vă spun doar ce am observat la jucători. Ei au înţeles foarte bine în ce sistem să jucăm în funcţie de schimbare. Atunci, fiecare a jucat concentrat pe postul său”, a mai spus spus Leo Strizu despre faptul că Malcom Edjouma a fost scos la pauză şi înlocuit cu Valentin Creţu.

Reclamă

Aş vrea să îmi felicit echipa, să îmi felicit jucătorii pentru efortul depus. Am luat cele 3 puncte, dar nu aşa uşor. Se putea mai uşor dacă eram mai concentraţi în faţa porţii. Echipa a fost mult mai concentrată pe final, ne-am şi creat ocazii. Tot datorită jocului şi al echipei ne creem aceste ocazii. Atunci poate putem rezolva meciul din aceeaşi echipă.  Sunt doi jucători foarte buni şi vrem ca toţi jucătorii să aibă minute foarte bune. Pe noi ne interesează meciurile noastre. Noi abordăm la maxim fiecare meci. Doar aşa ne putem îndeplini obiectivul. „, a spus Leo Strizu la digisport.ro.

Deian Sorescu, fericit după ce a marcat primul gol pentru FCSB

Deian Sorescu s-a arătat fericit după ce a marcat primul gol pentru FCSB. Fundașul de 25 de ani a reușit să înscrie în meciul cu FC Argeș, câștigat de vicecampioana României cu 2-1.

Reclamă

„Sunt bucuros că am reușit să luăm cele 3 puncte, a fost un meci greu, de luptă. Mă bucur că ne-am adaptat la teren. Nu vreau să mă gândesc la titlu după fiecare meci. Vreau să o luăm meci cu meci, iar la final să fim bucuroși.

(N.r. – Despre schimbarea poziției) A fost o săptămână grea, în care s-a discutat mult poziția mea din teren. Am vorbit cu Pintilii înainte să vin și i-am spus că pe orice poziție voi fi folosit, voi da sută la sută. Cu Farul m-a folosit ca fundaș stânga și n-am zis nimic. Încerc să dau sută la sută pe orice post.

În play-off cu siguranță va fi altfel. Și echipele vor arăta altfel, punctele se înjumătățesc. Fiecare echipă va lupta pentru puncte.

Reclamă 4 / 0/3

La golul lui FC Argeș nici nu știam ce s-a întâmplat. A fost o execuție foarte grea, Ștefan (n.r. – Târnovanu) n-a reușit să intervină. Încredere am în mine de fiecare dată, fiecare reușită te ajută să fii mai încrezător”, a spus Deian Sorescu, după FC Argeș – FCSB 1-2, potrivit digisport.ro.

FC Argeș – FCSB 1-2. Roș-albaștrii au câștigat în Trivale și au revenit pe podium

FC Argeș – FCSB 1-2. Vicecampioana României a câștigat în Trivale și a revenit pe podium. Roș-albaștrii au controlat meciul încă din startul său, fiind deciși să obțină toate cele 3 puncte.

Grație acestui succes, formația lui Mihai Pintilii a ajuns la 51 de puncte și ocupă locul 3 în Liga 1. Andrea Compagno a ratat prima ocazie importantă pentru FCSB în minutul 3. Șutul său a fost blocat de Straton. Tabela a rămas nemodificată în prima repriză, deși oaspeții au pus deseori în pericol poarta Argeșului.

După pauză, FCSB a făcut diferența în doar câteva minute. Adrian Șut a deschis scorul în minutul 47, iar Deian Sorescu a majorat diferența 5 minute mai târziu. A fost primul gol în tricoul roș-albaștrilor pentru fostul jucător al lui Dinamo.

FC Argeș a încercat să revină în meci, iar golul lui Kevin Koubemba le-a redat speranțele piteștenilor. Gazdele au încercat să obțină cel puțin un punct, dar fără succes. Vicecampioana României a menținut scorul și a plecat cu toate cele 3 puncte din Trivale.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”