Închide meniul

Leo Strizu, răspuns pentru Mihai Stoica: „Ar trebui să mergem mai mult spre pocăință!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 11 martie 2023, 17:23

Leo Strizu, răspuns pentru Mihai Stoica: Ar trebui să mergem mai mult spre pocăință!”

Leo Strizu, răspuns pentru Mihai Stoica

Leo Strizu, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

Leo Strizu a oferit un răspuns pentru Mihai Stoica! Managerul general de la FCSB a vorbit în termeni duri despre Leo Strizu, care a ocupat, în acte, postul de antrenor principal al roș-albaștrilor, pentru o scurtă perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Strizu a decis să-și dea demisia de la FCSB, din cauza neînțelegerilor cu Mihai Stoica.

Leo Strizu, răspuns pentru Mihai Stoica

Leo Strizu a avut un mesaj de pace pentru Mihai Stoica, susținând că nu mai vrea să continue conflictul, de la distanță, cu managerul general al celor de la FCSB.

„Eu mi-am asumat ieșirea de la televizor și ceea ce am spus cred că am spus doar adevărul. Nu va mai continua (n.r. conflictul cu Mihai Stoica), pentru că nu sunt omul care să ducă la nesfârșit scandalul.

Eu am spus ce am avut de spus și cred că am încheiat. Într-adevăr, am văzut compasiune, dar cred că în timpul ăsta de post, ar trebui să mergem mai mult spre pocăință și înțelepciune. Cred în Dumnezeu, sunt un bun creștin.

Reclamă

Într-adevăr, nu că nu știam jucătorii, dar se pare că am făcut niște greșeli pentru care îmi cer scuze, dar nu cred că am făcut o greșeală enormă în care am împiedicat echipa de la rezultate. E adevărat, recunosc, am greșit. Am avut unele momente de ezitare, dar, de când am venit, am avut sufletul deschis către echipă, către colectiv”, a declarat Leo Strizu, pentru sptfm.ro.

Mihai Stoica: „Uitați-vă ce față are!”

„Unii spun ce visează sau ce ar fi dorit să se întâmple, sunt niște aberații. OK, nu am așteptat un membru al staff-ului care întârzia. Ăsta e stilul meu. Eu am o problemă. Nu am vrut niciodată să mă înconjor de proști, de mincinoși și de impostori.

Dar cel mai grav mi s-a părut când un angajat al unui club sună jurnaliștii să le dea informații. Nu e vorba de el, nu e vorba de nimeni. Eu am vrut să îl ajut. A luat bani degeaba un an și jumătate. De ce a luat bani degeaba? Nu știa să facă nimic! Omul a trecut printr-o tragedie, mă bucur că l-am ajutat.

Reclamă 4 / 0/3

Cine îmi reproșează mie? Nimeni! E un om care 10 ani n-a fost în fotbal. El nu știa cine e Olaru. Am vorbit cu Olaru la un antrenament și după m-a întrebat cine e ăsta. Omul, săracul, nu are nicio logică. Chiar mi-e milă de el. El venea să bea cafeaua, pentru asta venea la stadion”, a declarat Mihai Stoica, despre Leo Strizu, pentru orangesport.ro.

Adrian Porumboiu, declarație devastatoare după ce Leo Strizu a plecat de la FCSB

Adrian Porumboiu, fostul arbitru FIFA, susține că îi pare rău de situația ingrată în care s-a aflat Leo Strizu la FCSB. Însă, totodată, a avut un discurs dur la adresa antrenorilor care acceptă să vină la FCSB, deși știu modul în care Gigi Becali se implică la echipă.

„Oricum, el era într-o postură… aducea cu un personaj din Ion Neculce, un om necăjit. Era într-o situație jenantă. A fost și el ceva fotbalist, nu poți să spui că venea de la grădina de zarzavat. A fost un fotbalist bunicel, chiar l-am antrenat.

A ieșit un om necăjit… să vedem acum cine va intra în rolul acesta atât de ingrat. Într-adevăr, și eu cred că FCSB este continuatoarea Stelei. Dar nu mai e continuatoarea Stelei, când vorbim despre ce antrenori avea Steaua: Halagian, Ienei, Iordănescu, Țiți Dumitriu. Acum, când îi vezi pe jalnicii ăștia care sunt puși acolo exact ca niște paznici de la grădina de zarvat… Dacă ei acceptă treaba asta…

Bine că Gigi (n.r. Becali) nu conduce vreun spital de neurologie, că s-ar putea să-i pună să facă și operații pe creier. Vă spun sincer, eu am compasiune pentru Strizu. Cum stătea el pe bancă… nu era locul potrivit. Se uita în stânga, se uita în dreapta, dar la meciuri nu avea niciun cuvânt de spus. E păcat! Dar e treaba lor”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și