Închide meniul

Leo Strizu, răspuns sincer înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Pintilii a avut această decizie!”

Cosmin Cioboată Publicat: 19 februarie 2023, 19:56

Reclamă
Leo Strizu, răspuns sincer înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Pintilii a avut această decizie!

Leo Strizu este noul antrenor principal de la FCSB

Leo Strizu este noul antrenor principal de la FCSB / Captură Digisport

Leo Strizu a oferit un răspuns sincer înainte de derby-ul FCSB – Universitatea Craiova, din etapa a 26-a din Liga 1. Duelul „de foc” de pe Arena Națională se joacă astăzi, de la ora 20:00, și poate fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. Antrenorul din acte al roș-albaștrilor a fost luat la întrebări de reporteri înaintea partidei cu oltenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Strizu a fost întrebat cum a fost alcătuit primul „11” al FCSB-ului din meciul cu Universitatea Craiova.

Leo Strizu, răspuns sincer înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Pintilii a avut această decizie!”

Andrea Compagno a fost lăsat în afara lotului la meciul cu formația din Bănie, din cauza unei accidentări suferite la antrenamentul de vineri.

În locul italianului, în centrul liniei ofensive a FCSB-ului va evolua David Miculescu. Staff-ul tehnic al roș-albaștrior îl mai avea la dispoziție și pe Billel Omrani, dar a preferat să-l lase pe banca de rezerve pe francez.

Echipa de start a FCSB-ului pentru meciul cu Universitatea Craiova:

Reclamă

Întrebat despre titularizarea lui David Miculescu în meciul cu Universitatea Craiova, Leo Strizu a explicat că decizia nu i-a aparținut lui, ci lui Mihai Pintilii.

„Am încredere mare în Miculescu, cred că de azi va fi un alt Miculescu. Cred că Pintilii a avut această decizie. Mai multe nu aș vrea să spun eu, de ce Miculescu și nu Omrani.

Echipa știe ce trebuie să facă. Evoluțiile lui Șut sunt foarte foarte bune. Ne așteaptă un meci greu, dar trebuie să ținem cont de forma noastră actuală”, a spus Leo Strizu, înainte de FCSB – Universitatea Craiova, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica, mesajul postat înaintea derby-ului FCSB – Universitatea Craiova

Mihai Stoica, mesajul postat înaintea derby-ului FCSB – Universitatea Craiova! Meciul de mare importanță dintre FCSB și Universitatea Craiova, care contează pentru etapa a 26-a din Liga 1, este programat astăzi, de la ora 20:00, pe stadionul „Arena Națională”.

În partida tur dintre Universitatea Craiova și FCSB, trupa din Bănie s-a impus cu scorul de 2-1.

Mihai Stoica a postat, pe contul personal de Instagram, o fotografie cu gazonul de pe „Arena Națională”, alături de un mesaj ironic.

„Încă nu știm dacă se va juca fotbal sau biliard diseară”, se arată în mesajul care însoțește fotografia postată de Mihai Stoica.

Postarea lui Mihai Stoica pe Instagram

Mihai Stoica, replică acidă pentru Mihai Rotaru înainte de FCSB – Universitatea Craiova

Recent, Mihai Rotaru a declarat faptul că mare parte din antipatia pe care o atrage FCSB este cauzată de Mihai Stoica.

Mihai Stoica i-a oferit o replică „acidă” lui Mihai Rotaru, după declarațiile pe care acesta le-a avut la adresa sa.

Reclamă

„Bănuiesc că vorbeşte în nume personal, nu cred că vorbeşte în numele altcuiva. Cred că vorbeşte despre antipatia pe care domnia sa o are faţă de mine, că nu înţeleg altceva ceea ce ar putea să fie.

«Cel puţin bizar», nu înţeleg absolut nimic. Adică eu dau o declaraţie care inflameză pe cineva, care să spună jucătorilor, băi, daţi-vă la o parte cu ăştia, că nu vreau să ia Steaua (n.r. FCSB) campionatul? Aşa să înţeleg?

Deci Rotaru a jucat cu juniorii meciul cu Hagi pentru că am inflamat eu ceva înainte de meciul ăla, nu?

Eu am un prieten comun cu domnul Rotaru, pe care îl respect forte mult şi pot să fac multe ironii. Adică sunt atât de bine pregătit în domeniul ăsta (n.r. al ironiilor)… adică dacă s-ar da premii, le-aş lua pe toate. Dar nu, mă opresc”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și