Închide meniul

Leo Strizu, umilit în timpul meciului cu Hermannstatd: „Bă, eşti în plus. Du-te pe bancă, bă, penibilule!”

Publicat: 23 ianuarie 2023, 11:20

Reclamă
Leo Strizu, umilit în timpul meciului cu Hermannstatd: „Bă, eşti în plus. Du-te pe bancă, bă, penibilule!

Basarab Panduru, discurs devastator după plecarea lui Leo Strizu de la FCSB

Leo Strizu, în timpul unui meci pe banca FCSB-ului / Hepta

Leo Strizu, umilit în timpul meciului cu Hermannstatd. Antrenorul principal din acte de la FCSB a fost luat în colimator de un fan prezent la partida dintre Hermannstadt şi FCSB, scor 0-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanul i-a adus aminte lui Strizu că este de doar de decor la FCSB şi i-a sugerat să nu se mai ridice. Mai mult, acesta i-a adresat cuvinte grele lui Strizu.

Leo Strizu, umilit în timpul meciului cu Hermannstatd

Bă, eşti în plus. Du-te pe bancă, bă, penibilule. Eşti în plus, stai pe bancă acolo. Ai fost la turci, ai fost la turci, bă?„, este mesajul primit de Leo Strizu, conform orangesport.ro.

„Nu-mi găsesc locul!” Leo Strizu, rezervat la conferința de presă de după Hermannstadt – FCSB 0-1

Leo Strizu a fost extrem de rezervat la conferința de presă de după Hermannstadt – FCSB 0-1. Antrenorul cu licență PRO al roș-albaștrilor a refuzat să ofere declarații despre situația sa de la echipă.

„Am fost bine în această perioadă. S-a tot vorbit, nu vreau să discut. Trebuie să luați doar ce v-a spus Mihai Stoica. Nu vreau să vorbesc altceva în plus, nu voi participa la un dialog referitor la această perioadă.

Reclamă

Nu-mi găsesc locul! Nu pot să stau doar în vestiar, trebuie să-mi adun gândurile”, a declarat Leo Strizu, la conferința de presă.

Mihai Pintilii, război total cu Lucian Burchel

În schimb, Mihai Pintilii, cel care nu poate să fie antrenor principal în acte la FCSB pentru că nu are licenţa PRO, este în război total cu şeful Şcolii de Antrenori din FRF.

Pintilii a răbufnit la finalul meciului dintre FC Hermannstadt și FCSB, scor 0-1, și chiar l-a rugat pe Lucian Burchel să îi dea o suspendare de până la 4 ani. Cazul lui Pintilii va fi judecat pe 23 ianuarie.

Reclamă 4 / 0/3

„(N.r. – Unde se va ajunge?) Vrei să-mi zic părerea? Nicăieri! Nu mai zic nimic. Niciodată (n.r. – n-a fost contactat de oficialii FRF), au fost alții mai mari decât mine și n-au vorbit cu ei.

Eu îmi văd de drumul meu, sunt înscris la școala de antrenori șu încerc să iau carnetul. O să discut cu el (n.r. – cu Lucian Burchel) doar când voi merge la cursurile cu el, în rest n-am ce să discut cu el. Își face nume pe spatele meu. El de 3 săptămâni vorbește doar de Pintilii. Mă bucur că sunt băgat în seamă și că pot să fac să audă și oamenii de el. Asta înseamnă că n-am fost un prost, un fraier și asta mă bucură.

Mă bucur că se vorbește de mine. Doamne ajută, să-mi dea 3 luni, 3 ani, 4 ani, dacă crede că am greșit și trebuie să fiu pedepsit. Nu știu pentru ce să mă suspende. Pentru o poză? Habar n-am. Pentru că m-am ridicat cu tabela de schimbare?  Că sunt delegat în acte. Toți se mai ridică de pe bancă. Suntem legați de scaun? Chiar îl rog să mă suspende cât mai mult, să fie el liniștit.

Nu am ce vorbi cu oameni care vor doar răul în țara asta. Am fost fotbaliști, am jucat la echipa națională, mi-am rupt piciorul pentru echipa națională și meritam măcar bun simț”, a spus Mihai Pintilii, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și