Închide meniul

Lista jucătorilor care au trădat-o pe Dinamo și au plecat la echipa lui Gigi Becali. 15 fotbaliști au jucat la ambele echipe

Alex Ioniță Publicat: 10 octombrie 2023, 16:23

Reclamă
Lista jucătorilor care au trădat-o pe Dinamo și au plecat la echipa lui Gigi Becali. 15 fotbaliști au jucat la ambele echipe

Lista jucătorilor care au trădat-o pe Dinamo și au plecat la echipa lui Gigi Becali

Dorin Rotariu și Harlem Gnohere, în timpul unui meci pentru Dinamo / Hepta

Lista jucătorilor care au trădat-o pe Dinamo și au plecat la echipa lui Gigi Becali tocmai a fost mărită de către Dorin Rotariu, care a revenit în România și a ales să semneze cu cei de la FCSB. De-a lungul timpului, nu mai puțin de 15 jucători au fost legtimați atât la formația din Ștefan cel Mare, cât și la actuala vicecampioană a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul atacant de la Dinamo a fost prezentat în decursul zilei de astăzi de către oficialii vicecampioanei. Acesta s-a alăturat lotului pregătit de Elias Charalambous din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărțit de bulgarii de la Ludogorets.

Lista jucătorilor care au trădat-o pe Dinamo și au plecat la echipa lui Gigi Becali. Dorin Rotariu a dus lista la 15 jucători

Printre jucătorii care au ales să reprezinte ambele echipe se numără și fotbaliști care au scris istorie fie în tricoul „alb-roșu”, fie în cel „roș-albastru”, sau chiar în tricoul ambelor formații. Printre cei mai importanți jucători care au fost legitimați la ambele cluburi se numără: Dorinel Munteanu, Adrian Cristea, Gabriel Tamaș, iar lista mai poate continua.

Iată lista completă a fotbaliștilor care au jucat pentru Dinamo, dar și pentru FCSB:

Dorin Rotariu a revenit în România după nu mai puțin de 6 ani petrecuți în afara hotarelor țării. În anul 2017, oficialii de la Dinamo l-au vândut pe jucător la cei de la Brugge pentru suma de 2,2 milioane de euro. De atunci, atacantul care a ajuns la 28 de ani a mai fost legitimat la Mouscron, AZ Alkmaar, FC Astana, Ludogorets și Atromitos. În România a jucat doar pentru Poli Timișoara și Dinamo.

Reclamă

În momentul de față, noul fotbalist de la FCSB este cotat la suma de 500.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A atins cea mai mare cotă în anul 2017, atunci când valora suma de 2,5 milioane de euro.

Dorin Rotariu este noul jucător al FCSB-ului

Dorin Rotariu este noul jucător al FCSB-ului. Jucătorul în vârstă de 28 de ani, care a fost dorit şi de Dinamo, a semnat cu echipa lui Gigi Becali.

„Bine ai venit, Dorin Rotariu!

Reclamă 4 / 0/3

FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Dorin Rotariu, care a semnat astăzi un contract cu clubul nostru. Atacantul în vârstă de 28 de ani va purta tricoul cu numărul 29 și se va adăuga lotului condus de Elias Charalambous mâine.

Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, se arată în postarea de pe contul de Facebook al FCSB-ului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și