Închide meniul

Liviu Ciobotariu semnează cu Sepsi! Primul super-transfer din mandatul lui: un fost jucător al lui CFR Cluj

Bogdan Stănescu Publicat: 30 mai 2023, 16:37

Liviu Ciobotariu semnează cu Sepsi! Primul super-transfer din mandatul lui: un fost jucător al lui CFR Cluj

Liviu Ciobotariu semnează cu Sepsi!

Liviu Ciobotariu, la un meci din Liga 1 / Hepta

  • Liviu Ciobotariu semnează cu Sepsi!
  • Ciobotariu îl va aduce cu el la Sepsi pe un fost jucător al lui CFR Cluj

Liviu Ciobotariu semnează cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Fostul antrenor al lui FC Voluntari îl va înlocui pe Cristiano Bergodi la echipa covăsneană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit digisport.ro, Liviu Ciobotariu va semna miercuri cu Sepsi. El va avea un contract valabil pe două sezoane.

Liviu Ciobotariu semnează cu Sepsi!

Sursa citată notează că Liviu Ciobotariu va veni la Sepsi alături de islandezul Runar Mar Sigurjonsson (32 de ani).

Reclamă

Sigurjonsson a jucat în trecut la CFR Cluj, acolo unde avea cel mai mare salariu din Liga 1, de 38.000 de euro pe lună.

Cristiano Bergodi s-a despărţit de Sepsi, el luându-şi rămas-bun de la echipă şi de la jucătorii pe care i-a antrenat după meciul câştigat cu Universitatea Craiova.

Reclamă

Universitatea Craiova – Sepsi 0-1 a fost ultimul meci al lui Cristiano Bergodi la Sepsi. Partida a consfinţit ratarea participării în Conference League de către echipa antrenată de Eugen Neagoe.

Anunţul lui Sepsi după plecarea lui Cristiano Bergodi

Antrenorul principal al Sepsi OSK, Cristiano Bergodi, nu își va prelungi contractul, care expiră la finalul sezonului. În timpul unei întâlniri personale cu conducerea Sepsi OSK, Cristiano Bergodi a explicat că are nevoie de noi provocări. Totodată, vor înceta, de comun acord, raporturile contractuale și cu antrenorul secund Luigi Ciarlantino și preparatorul fizic Ionel Colonel.

Sub conducerea lui Cristiano Bergodi, Sepsi OSK a câștigat de două ori Cupa României și o dată Supercupa. Pe această cale dorim să le mulțumim pentru întreaga activitate desfășurată sub culorile clubului nostru și le urăm mult succes în continuare”, a anunţat Sepsi pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3

Câţi bani primeşte Sepsi după câştigarea Cupei României

S-a aflat câţi bani primeşte Sepsi după câştigarea Cupei României 2023. Jucătorii lui Cristiano Bergodi au învins-o, în finală, la lovituri de departajare, pe U Cluj şi au pus mâna pe trofeu. Au repetat performanţa obţinută anul trecut, când au triumfat în Cupa României după o victorie cu FC Voluntari.

Pentru câştigarea finalei, în conturile lui Sepsi vor intra nu mai puţin de 240.000 de euro. Această sumă se adaugă la cei 110.000 de euro obţinuţi, pe durata competiţiei, până să joace finala. Astfel, clubul patronat de Laszlo Dioszegi încasează, în total, 350.000 de euro! U Cluj a ratat marele premiu. Va primi 100.000 de euro pentru jucarea finalei şi ajunge la un total de aproximativ 195.000 de euro.

Sepsi mai încasează o sumă importantă şi pentru locul 6 pe care îl ocupă în play-off. Gruparea din Sfântu Gheorghe primeşte, din drepturile TV, nu mai puţin de 1.960.000 de euro. Este cel mai bun sezon din istoria alb-roşiilor, care au jucat şi în play-off şi au cucerit şi trofeul Cupei României. Şi-au asigura astfel prezenţa în preliminariile Conference League.

Adrian Mititelu i-a ironizat pe rivalii de la Universitatea Craiova după înfrângerea cu Sepsi: „N-au vrut să joace cu noi”

Adrian Mititelu i-a ironizat pe rivalii de la Universitatea Craiova. Patronul lui FC U Craiova 1948 a mărturisit că şi-ar fi dorit un duel cu Universitatea Craiova pentru calificarea în Conference League.

Sincer să fiu, am avut un sentiment de dezamăgire, pentru că mi-ar fi plăcut să facem un meci aici la Craiova în familie, cu ghilimelele de rigoare… Pentru că era mult mai plăcut, era și pentru noi ceva deosebit, deoarece astfel de meciuri pe Oblemenco ne călesc. (…)

Eu cred că am fi făcut un meci foarte bun, chiar dacă exista riscul să pierdem și ar fi însemnat și o supărare în plus.

Sincer, îmi doream să jucăm cu ei. Nu știu, ei parcă nu au vrut să joace cu noi… Eu am fost surprins, ziceam că le dă patru lui Sepsi. Pentru mine era o singură dilemă, dacă bate sau nu CFR Cluj pe Farul”, a declarat Adrian Mititelu pentru fanatik.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv!
Liga 1 • 19 mart., 9:36
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat
Liga 1 • 18 mart., 19:02
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: "Noi avem o regulă"
Liga 1 • 18 mart., 17:23
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă”
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping
Liga 1 • 18 mart., 16:34
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping: „Sunt uluit”. Explicaţia fotbalistului de la Sepsi