Închide meniul

Louis Munteanu, dublă de senzaţie în Rapid – Farul! Atacantul lui Hagi a marcat după ce a primit două pase geniale

Alex Masgras Publicat: 15 martie 2024, 22:21

Reclamă
Louis Munteanu, dublă de senzaţie în Rapid – Farul! Atacantul lui Hagi a marcat după ce a primit două pase geniale

Louis Munteanu, dublă de senzaţie în Rapid - Farul

Louis Munteanu, în Rapid - Farul / Hepta

Louis Munteanu a reuşit o dublă de senzaţie în Rapid – Farul! Atacantul echipei lui Gheorghe Hagi, împrumutat de Fiorentina şi în acest sezon, nu a avut cel mai bun început de an. Cu toate acestea, atacantul de 21 de ani a ieşit la rampă în meciul din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Louis Munteanu a reuşit a doua dublă din acest sezon. El mai marcase două goluri într-o partidă în etapa a 7-a a sezonului regulat, pe terenul celor de la CFR Cluj. Munteanu a ajuns la 7 goluri marcate pentru echipa lui Hagi în acest sezon.

Louis Munteanu, dublă de senzaţie în Rapid – Farul!

Louis Munteanu a deschis scorul în minutul 23, atunci când a primit o pasă superbă de la Grameni. Atacantul lui Gheorghe Hagi a reuşit să facă dubla după o nouă pasă de excepţie, în minutul 56. De data aceasta, el a fost „servit” de debutantul Cojocaru.

Golurile marcate de Louis Munteanu au pus capăt unei serii negative a atacantului împrumutat de Fiorentina. În 2024, el marcase un singur gol, în primul meci, cu Universitatea Craiova. De atunci, el a jucat în alte 7 partide, fără să înscrie. Cu toate acestea, el şi-a trecut în cont 2 pase de gol.

În total, atacantul lui Gheorghe Hagi are 7 goluri şi 3 pase decisive în 25 de meciuri disputate în tricoul lui Farul în acest sezon de Liga 1. Sezonul trecut, atunci când Farul a ieşit campioană, Munteanu a înscris de 10 ori: 4 goluri în sezonul regulat şi 6 goluri în play-off.

Reclamă

Cum a fost surprins Daniel Niculae, la Rapid – Farul

Daniel Niculae a fost surprins la duelul dintre Rapid şi Farul, din prima etapă a play-off-ului. „Nico” a fost prezent la partida de pe stadionul Giuleşti, la doar o zi distanţă după ce a fost „săltat” de mascaţi.

Daniel Niculae este cercetat în libertate într-un dosar privind folosirea ilegală de materiale pirotehnice pe stadioane, în timpul desfăşurării meciurilor de fotbal.

Daniel Niculae a venit la derby-ul Rapidului cu Farul, la doar câteva ore după ce a participat şi la şedinţa Comitetului Executiv al FRF.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte de startul partidei din Giuleşti, preşedintele formaţiei de sub Grant a fost surprins salutându-se cu Robert Niţă, şi ulterior s-a aşezat la locul său din lojă, alături de finanţatorii Rapidului, Dan Şucu şi Victor Angelescu. În repriza a doua, pe transmisiunea TV, Daniel Niculae a fost surprins din nou în loja arenei din Giuleşti, urmărind partida.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională Vezi toate știrile
Citește și