Închide meniul

Louis Munteanu este la mare căutare. Ce se întâmplă cu tânărul atacant

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 18 iunie 2023, 15:09

Louis Munteanu este la mare căutare. Ce se întâmplă cu tânărul atacant

Louis Munteanu a revenit oficial la Farul

Louis Munteanu, într-un meci jucat pentru Farul / Profimedia Images

Louis Munteanu este la mare căutare! Jucătorul celor de la Fiorentina a evoluat, în sezonul precedent, la Farul Constanța, sub formă de împrumut. Datorită evoluțiilor excelente în tricoul „marinarilor”, tânărul atacant este asaltat cu oferte din toată Europa. Totuși, se pare că jucătorul și-ar fi decis deja viitorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, evoluțiile bune ale fotbalistului i-au adus convocarea la echipa națională a României. Acest lucru a făcut ca mai multe cluburi europene să îl monitorizeze atent pe jucătorul crescut la Academia Hagi.

Louis Munteanu este la mare căutare. Fotbalistul și-ar fi decis viitorul

Jucătorul român este legitimat la Fiorentina din toamna anului 2020. Atunci, a fost transferat de la Viitorul, pentru suma de 1,7 milioane de euro. Oficialii de la Fiorentina nu i-au acordat totuși prea multe șanse fotbalistului și astfel a fost împrumutat, în sezonul trecut, la Farul Constanța, iar acum se află într-o perioadă extraordinară.

Datorită sezonului excelent petrecut la malul mării, Louis este căutat de mai multe cluburi din Europa. Totuși, proaspătul campion al României ar dori să continue la formația „Viola”, în speranța că va reuși să își facă loc la echipa mare a italienilor.

„Cu cele 10 goluri şi 6 pase decisive, Munteanu a ajutat-o pe Farul Constanţa să câştige titlul. A atras atenţia asupra lui. Printre altele, Louis a avut şi trei luni de inactivitate. Acestea au fost cauzate de o accidentare la genunchi, de la sfârşitul lunii octombrie. Jucătorul s-a întors de mai multe ori la Florenţa, inclusiv pentru tratament. Chiar și așa a reuşit să fie cel mai bun marcator sub 21 de ani din România.

Reclamă

Ajuns la naţionala de seniori, Munteanu va merge, printre altele, şi să joace la Campionatul European cu echipa Under 21 a României, angajament care, teoretic, i-ar întârzia revenirea la Florenţa

Dar jucătorul este atât de nerăbdător şi hotărât să joace pentru Fiorentina încât ar fi chiar dispus să renunţe la câteva zile libere.

Motiv pentru care în momentul de faţă el şi cei din jurul lui nu iau în considerare numeroasele interese care se revarsă asupra sa, atât din partea unor echipe din jumătatea clasamentului din Serie A, cât şi din străinătate.

Reclamă 4 / 0/3

Un EURO bun alături de naţionala României ar putea îndrepta şi mai mult lumina reflectoarelor asupra celui care, totuşi, vede doar mov”, au notat italienii, potrivit digisport.ro.

Louis Munteanu, gata de debutul la naţională

„Este o mândrie pentru mine și sper să am evoluții cât mai bune și la națională dacă o să fiu folosit. Acesta este visul meu de mic copil, să debutez. Eu dacă aș intra, mi-aș da viața pe teren și cu siguranță o să fac o figură frumoasă. După părerea mea, avem o echipă foarte bună.

Acesta trebuie să fie țelul nostru și să avem mentalitatea de învingători la echipa națională. Ar fi extraordinar. Sperăm să câștigăm, să facem un meci bun. Asta trebuie să fie în mintea tuturor. Să fim aici cu mintea. Ar fi extraordinar pentru noi”, a spus Louis Munteanu pentru FRF TV.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și